- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кво става аз ли съм прост или ?!?
Добре де сега съм 8 клас и съм в ново училище, гимназия уж всички трябва да се държат по сериозно а то кво става, целия ми клас лапешка работа. Може и на мен така да ми се струва, може и да съм изостанал по някакъв начин, незнам. Всички се смеят на глупости. Ама абсолютни. Вчера 2 момичета бяха отгърнали учебника по биология някъде напред, на урок за оплождането и имаше рисунка на мъж и на жена, голи. Целия клас ходеше да гледа и всички се смяха. Абе на майка ви путката лапешка да еба, ХУЙ ли не сте виждали бе майка ви проста да еба. В междучасието всички се обарват като селяни и се смеят. Защо на мен това не ми е интересно? Аз ли съм изостанал от модата или незнам вече?
Кво ти пука другите кво правят, на кво се смеят и т.н.?
nicolepcd
Скоро ще им мине. Забавлявай се с тях и откривай зрелите шеги и начина, и ти да позапазиш "лапешкото" в себе си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не им обръщай внимание.Но съм сигурна че и ти скоро ще почнеш да се лигавиш....На всеки се случва да лудне.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
или ти си прекалено порастнал, или класа ти има неиживяно детствои при двата случая да не ти пука ..
![]()
аз съм 10 клас и още е нещо като детска градина![]()
Винаги ще бъде и там е забавата ;]Първоначално написано от ivcheto0o
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от brokeninside13
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нормално е...бъди като тях и да не ти пука
NEXT
Първоначално написано от cookie_master
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Същите са и нашите гадини...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
На 13-14 не сте чак толкова големи, спокойно...
просто ти си по-зрял от тях.
Ами и според мен е глупаво да се смееш на тези картинки в учебника по билология ама като гледам как са хилят другите насреща ми и на мен ми става смешно. :д