- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зла учителка...
Хм... на мен пък учителката ми по химия (преподава ми и биология) е расистка. В клас сме 25 човека, не може всички да са еднакви. Имахме две туркини и три момичета от... ромски произход, които се държаха учудващо, за всички, добре.
Та тази даскалица буквално си гледаше на тях като на боклуци. Толкова обиди, толкова ниски, незаслужени оценки получиха, че нямам думи.
Търпяха... всички търпяхме, защото стигнахме до там, че ни раздели на редици по произход и вярвания.
Събрахме се трито класа, на които преподаваше, събрахме подписи придружени с две листчета обяснения за малоумното й държание, и ги дадохме на директорката. Точно след 3 дена тя беше уволнена.
Та мисълта ми е... оплачете се. Никой няма право да ви влияе така психически. Имате права - защитавайте си ги.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
обижда ви и вие я търпите??пратете ни я на нас да видите ква кротка ще ви я върнем .. устата няма да си отвори без ваше разрешение .. не се шегувам!! .. ние тука такива като нея луди ги правим
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Учениците не могат да "направят на луд" някой "зъл учител", просто защото няма как- той има всички средства, за да им направи живота черен. Моля някои хора тук да спрат със словоизлиянията и тупането в гърдите. На луди се правят само неопитните учители.
Всички трябва да знаете, че при подобен случай се отива при директора (говорим за случай, когато от всички гледни точки сте ПРЕЦАКАНИ, а не за щяло и нещяло). Ако това не стане, се обръщате към родител, който пак да иде при директора. Ако и това не стане, се обръщате към Инспектората, свързвате се със съответния експерт и ако той има желание, ще направи нещо, най-малкото ще дойде на проверка. До последния вариант със сигурност няма да се стигне, така че-спокойно.
ТОВА, КОЕТО ПРЕДЛАГАМ НА ПЪРВО МЯСТО, Е:
Има учители, които са си наумили някаква оценка въпреки всичко. Можеш да провериш дали тази учителка е от тях- опитай се да договриш някакви условия за 6. Какво точно се изисква от теб? Какво трябва да правиш в час? Трябва ли да усъвършенстваш още писмените си работи? Къде са слабостите ти?
Потърси диалог. Обаче, ако не вземеш никакви мерки и само изчакваш, може и така да си останеш с петицата. Действай!
отиди и я питай какъв е критерият за 6 в нейните часове? няма начин да не ти каже, както се описваш иглежда, че си сериозна към българския и й кажи, че щом се стараеш толкова трябва да имаш заслужена оценка.
Но да ти кажа има някои много злобни учителки наистина.. които си остават такива и каквото и да правиш нищо няма да постигнеш..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Тегли и една майна![]()
прави един клип ама сериозен и го показваи на директорката и тя ще започва да дава документи за уволняване прави го вземи си телефон и след като гозпожата бие някого снимаи като шпионите скрии телефона иначе ако го види гозпожата тя ще вземе телефона и ще ти пише двоики а телефона ще ти го дава докато и простиш![]()
![]()
![]()
Отиваш на края на годината на изпит пред комисия (в у-щето).
Aз имах такава проклетница по математика в 7-ми клас...Беше ми хвърлила око още от 6-ти клас...И 1-вият срок,всяка седмица правихме контролно с по 6 задачи за 15 минутиРазбира се в началото оценките ми бяха 3,2,2 и обща в дневника - 2...След като се събраха родители,снимаха клипче как въпросната учителка бие деца и го показаха на директора се кротна...Разбира се преди това,лично мойте родители я направиха на 2 стотинки в коридора...След това се кротна писа ми 6...Накрая на срока обаче ми остави 4...Втория срок почна и тя отново започна по стария си метод с неразбираемите контролни...Имахме контролни на материал,който не сме взимали...Накрая нашите ме преместиха и завърших годината с 6...Обаче от 25 човека в класа,бяха останали 17 (другите се преместихме), от които ако не се лъжа 7 бяха на поправителна при нея...Всичко заради тази госпожа,която беше 65-годишна пенсионерка...
И при нас е така. Госпожата по БЕЛ ни обижда, че сме издънката на прехода, че сме идиоти. Когато ни кара да правим есе или отговаряме на някакъв въпрос, на който да изразяваме личното си мнение и ако нашто мнение не съвпадне с нейното имаме по ниска оценка и започва да спори с нас, че нашто мнение е грешно. А госпожата по химия - за нея нямам думи. В лицето е като Баба Яга на младини (тялото е перфектното - всяко момиче иска такова), а има самочувствие, което не е оправдано с грозното й лице. Тя си помисли, че едно момче от моя клас е влюбен в нея, защото се държал детински и като го помоли да се премести на друго място, за да е сам и той като стана се спъна.. Тя ни заплаши, че ще остави на края на годината много от класа на изпит, но ще пусне някой заради класната (всмисъл на нея не й пука за нас, а за класната, защото ще работят дълго време заедно). Също така се заяжда с няколко човека без нищо да са й направили и им пише двойки. Така че моя съвет въобще не си прави труда да й се обиждаш. Най - важното е да не ти пише лоши оценки. Учи си и ако ти пише нереална оценка на края на годината иди на комисия, за да те оцени тя.
tArIkAt и при нас горе долу е така по химия. Почти всяка седмица тест по химия. Тя ни заплаши директно, че ще ни остави на изпит, но ще пусне някой хора, за да не развали на класната класът. На нея не й пука за нас, а за класната, защото тя трябва да работи с нея дълги години. Ни се оплакваме на класната от нея, но ни казва, че прекаляваме и че положението не е чак толова зле.
FUCK TEACHERS x ]![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”