- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко често киснете в МОЛА?
Напоследък почти всеки ден се отбивам до Мола за какво ли не!
"Къде ще ходим днес? Ами... айде в Мола!"
"Искате ли да гледаме някои филм? Къде? В Мола естествено!"
Явно това е наи-срещаната дестинация!!Вие колко пъти ходите до там?
Най-обичам да се снимам пред Мола, да прекарам вътре цял ден на количка + картофки от Макдоналдс и после да разправям на съседите и приятелите, че бях на Мола.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ами всъщност не много често и то въобще,въпреки че ми е близо
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Стъпвала съм веднъжв мол. И то в София. Молът в Бургас е до нас, ама ... ако отида там трябва да изтрепя 98% от хората в него.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ние нямаме МОЛ!![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Мразя магазини,мразя молове...нищо,че съм момиче...не ми е мания да обикалям като хамавите...хахахха...така,че мннннноооого рядддддддкоо
на седмицата веднъж,но погягога в седмицата няколко пъти ако нямеря с кои да ида до мола
аз тамън си купих един бургер, сега отивам да играя боулинг...
след това може с аверчетата да минем да хапнем някое сладоледче...
и ще погледна пак онова шалче което си харесах сутринта на 2рия етаж...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сега зимата често ходим с приятели там(до 3 пъти седмично)-кино;боулинг;МакДоналтс..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ако трябва да съм честен. 1 път седмично ходя до пикадили.
В Мол София влизам на два месеца, горе-долу. Никога не са ми били интересни моловете.
Щях да съм там постоянно ако живеех някъде, където има мол, но в моят град няма и не става.Много често ходя във Варна с приятели за някой филм и за дрехи или книги в мола, но щеше да е друго ако имаше мол по-близо.![]()
![]()
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
Аз ходя всяка събота и неделя, защото през седмицата просто нямам време..Обичам да обикалям и да си търся дрехи , после в Мак'Доналдса и тнт.Иначе в Бургас имаме само 1 и ходя с автобус ама не ми пречи![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Оуу да и аз обужавам да ходя в МакДонълдс .... тва си е традиция преди някой филм или след някое дълго пробване на дрехи в някой магазин.Първоначално написано от cherrygloss
![]()
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
Значи сме съседи!Първоначално написано от antiWHAT
![]()
![]()
,рядко
ако трябва да се забутам някъде,ще предпочета ЦУМ или CCS
При нас ги строят още.. ама кво ще ги правим тези 6 мола като станат не знам...![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Един път седмично през зимата. Иначе не ми допада това местенце.
Попринцип избягвам мола, особено събота и неделя, защото всички селяни се домъкват. И понеже на паркинга няма достатъчно място си спират колите отвън на улицата или по градинките : /
Дори един викаше на приятелката си: Как няма да ядеш тука ма, на мол сме дошли! ...![]()
4пъти в седмицата с часове.
За филм,кафе или приказки.Не ми е проблем да стига до там
не ми е проблем да стоя там.
Приятно е,топло на тези студове и има хубава охрана,поне на входа(МОЛ ВАРНА)
Phone Mall само един път го посетих на откриването.
Обичам да ям в заведенията за бързо хранене в мола.
Обичам да пия кафе в мола и да гледам как минават хората и да ги обсъждаме и да ги коментираме.
Обичам да пикам и акам в тоалетните на мола, защото са луксозни и чисти, а не като тоалетната в двора в къщи.
Обичам да обикалям магазините в мола и да гледам дрешките. Вече съм им запомнил цените на всичките, но въпреки това продължавам да ги оглеждам, защото са готини и лъскави и скъпи!
Обичам МОЛ-овете. Обичам МОЛ-културата!
Grumpy old madman
Сиела <33
от време на време ям в Събуей там като има кинти, или преди като имаше Такоси. тваЙ :]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."