- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кого изкарвате по-голямата част от живота си?
Ако изключим даскало, прекарвам останалото време в нас сама. Преди излизах с познати и двата почивни дни + петъка, а сега...![]()
сама, деда знам, пък и в проценти...леле мале![]()
то и със семейство не върви да кажа,че прекарвам голяма част от времето си, щото 16+ часа на ден си живея самичка в нас, тате само спи и плаща разходите ми/ни![]()
Тренирайки сама.
Running is my drug and I am overdosed ..
33% сама, 33% с мъжа, 33% с приятели..нещо такова
Ходи ги раздели ти 100те процентаПървоначално написано от Raybeez
![]()
Аа иначе това е груба сметка и то за свободното ми време, защото реално прекарвам по-голямата част от деня ми с колеги![]()
![]()
Абеее гледай си работатаПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
хихи
Повечето време сам.
Другото 'повече' с приятели.
И по-малко с родителите ми.
Какво разбираме под сам, обаче ? Щото и в метрото реално можеш да кажеш, че си сам. Зависи от гледната точка. Пък кенефа се посещава средно веднъж-два пъти на ден ( от повечето хора ), а там реално наистина си сам и не зависи от никаква гледна точка :Д
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Повечето време горе долу по равно сама или с колежки.
По стечение на обстоятелствата рядко съм със семейството.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Половината ден прекарвам с приятели в училище , след това или съм сама или със семейството ми. Зависи.
Еми сама...и то заради родителите ми, които ме местят в друг град, тъкмо когато си намеря повече приятели
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз гледам да балансирам нещата.
Приятно ми е да прекарвам времето си със семейството, така че една голяма част от прекараното ми е време е с тях. С приятелите ми също ми е много хубаво, прекарваме много време, повече отколкото със сеймейството.
Сама рядко оставам. Наистина. Особено напоследък - нямам почти свободно време, нито време, в което да остана самичка. Приятно ми е, като няма никой около мен, за около час-два, е така, да седна на някое диванче и да си чета.![]()
аз или сам или с приятели... със семейството възможност нямам просто.
с приятелите ,без тях не мога дори и 1 ден ..
С всички останали хора се чуствам не на място и винаги съм се чудел на хора който излизат един път седмично или месецо с приятелите си![]()
Целия си живот прекарваме единствено със себе си.По-голямата част от деня си предпочитам да прекарам някъде навън с приятели.Мразя да съм сама!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Със себе си иначе с Теодора и Радослав,но бих искала повече.
ти спамишПървоначално написано от Raybeez
![]()
С моя милост, себе си и мен.![]()
дайте да сметнеме..
Класът сме приятели, така че... 5 астрономически часа горе-долу се падат, следователно 5 часа с тях.
8-9 часа сън + подготовка преди това съм сама...
1-2 часа съм при баба и дядо всеки ден.
С майка и татко малко... Баща ми се връща към 4 часа, ляга да спи следобед, а после майка ми 3-4 часа се виждаме.![]()
Отделно тренирам самичка... Значи сама. Напоследък взе да ми натежава.
В даскало с фр,прибирам се и след час и половина,2 най - много излизам и отново с приятелите,вечерта се прибирам сядам на компа и не остава много време да поговоря с наще![]()
![]()