- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа/покажа на приятеля си, че искам да спя с него ?
ааа((((((((( искам да съм девствен и да имам гадже което иска да я ебааа :Д:Д:Д
aLL SaM Ve eBaL
Падаш му на колене и му казваш - Ше го даваш или нема да го даваш?![]()
Бъзикам те беПървоначално написано от Hilary_
Уважавам това, че не си хукнала да се ебеш с първия срешнат..малко такива останаха. Не го приемай навътре, просто съм гадна и не се сдържах
Peace bro!
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Кажи му го, дано прояви разбиране ;<
GTA Stunting
Тениска с текст "Искам секс" би трябвало да свърши работа
А ако върви с нея по улицата даже не само от приятеля ти ще получишПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Недей да си мислиш че и той не го иска,даже 100% съм сигурна че даже повече и от теб.На въпроса как да му го кажеш...Защо когато имате свободно място и започнете да се целувате не стнеш по-настоятелна в целувката.Вярвай ми винаги помага особено ако е придружена от нежно захапване на устните и страстни въздишки :P Айде успех
![]()
Викни го у вас, бутни го на леглото и му прошепни - "Шта скъсам, ве"![]()
![]()
![]()
Език на тялото бе...
някъв пич по-горе каза за задълбочаване на целувката... (:
Просто оттам тръгват искрите, при задълбочаването се усеща и другото желание.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Влизате в банята викаш му, сваляй гащи за проверка, трябва да се досети веднага какво искаш.
I love my girl <3
как така не знаеш как да му го покажеш? нищо сложно няма..а ако толкова те затруднява направо му кажи, че го желаеш![]()
място нямало...като си ходите на гости заключвайте врататаколко малоумни трябва да са родителите, за да влязат или да настояват да отключите?! освен ако не сте твърде малки...има ли желание, има и начин
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да отбележа че съм момиче![]()
Готова си само пишиПървоначално написано от Hilary_
Такъв съм дето търсиш !
![]()
Нежно : Мили , мисля че съм готова да ти се отдам...
Брутално: (хващаш го за пишката) СКЪПИ, Искам да ме пръснеш от ебане!!!
vsichkii, osven men, sa tupii !
хахх ние с мойто гадже, като го правихме за 1ви път бяхме и двамата девствени... та на екскурзия сме в Мелник (бяхме заедно от 7 месеца де) и сме в една стая в 12 часа. Аз му казвам , че ще си лягам и започвам да се събличам пред него и той стои така
![]()
.ПОчваме да се натискаме, при което аз съм по тениска и прашки и по едно време се изцепвам " искаш ли да ми видиш новия сутиен
?" та от там нататък стана ясна работата :P та така можеш да му намекнеш, при мен стана
![]()
И бившия ми беше девствен... работехме заедно на морето и бяхме в една стая, тъй че не е имало проблем къде да го направим. На рождения му ден вечерта останахме насаме, ама вече мн разгонена, аз му скочих отгоре и той просто нямаше къде да мърда вече, не му дадох право на глас...и си стана работата. За протокола, ходехме от няма и 5 дена. Напрао си го изнасилих майка. Ама му хареса![]()
Иначе, ако сте от Пловдив, свиркай, ще освободя квартирата за една вечер![]()
ХахАХх момиче да си поиска секс от момче е по-елементарно отколкото обратното. Имаш идеи нагоре - работи по въпроса.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
покани го вкъщи и действай :P
Просто аз
да бе ма3х и аз си тарся такаваПървоначално написано от Ma3x
![]()
По темата: аз съм девствен и моа ти кажа да му намекнеш по-барзу да не земе да иди при некойа друга![]()
Моля се да има повече като теб ... а и закф0 ви е девственПървоначално написано от c0ci
да земи да згафи нещу ( мн ме е страх 1-вия пат да не напраа некой голям гаф
![]()
)
не знам,може би чувството че ще съм му първатаПървоначално написано от PsyDoggy
пък и ако покажеш правилното нещата почти няма шансове за гаф...Аз първо бих му казала горе долу какво да прави..вместо после да стане некоя издънка и да го обвинявам и такива неща!Както и да е,мое мнение!
Не само тиПървоначално написано от c0ci
Е, добре де... Аз казвам " Давай вълчо!"
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
е аз пак ще се повторя, дано има повече момичета с твоето мисленеПървоначално написано от c0ci
![]()
![]()