- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам бързо до порасна
на 20 съм и ми остават още две години,докато завърша бакалавър.Мого искам да са минали вече тия години и да съм с магистър-медицина,нямма търпение,чак съм се изнервила кажете ми кво да правя![]()
живей си живота, докато учиш![]()
![]()
и така и по-друг начин се ще минат тези 2 години
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Излез на магистралата да те блъсне нещо, да изпаднеш в кома. После като се събудиш може и повече да са минали. Пък може и св. Петър да видиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти луда ли сиТва са ти най-хубавите години, изживей ги на макс, закъде бързаш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
живей сега, защото после времето няма да се върне![]()
А като порастнеш ше искаш да се върнеш. Живот.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Казваш го така, все едно това, което учиш, ти е досадно и неприятно.
Радвай се, после ще искаш да върнеш времето.
Ако си гледал/а филма "Събудих се на 30"...Ако намериш тоя прашеца може и да стане. Но внимавай да не събудиш като някой/я баба/дядо примерно![]()
Аз пак не искам да идва март месец, щото тогава е рожденият ми ден. Ако намериш как да превърташ времето, пиши едно ЛС, може заедно с т'ва да има и функция за спирането му.
страшно забавно!Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
Абе живей си живота..Забавлявай се..Учи и времето ще мине неусетно![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Забавлявай се и си живей живота на макс !!![]()
Дрън-дрън