- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бихте ли извършили престъпление?
жалко за теб.Първоначално написано от LiLGrizzly
не бих извършил престъпление, лишено от всякакъв мотив, мисъл, абсолютно безцелно и т.н.
може би бих го направил, ако ще помогна на някого в беда, ситуацията е такава, че го изисква..
абе по-скоро съм склонен, но не и за глупости.
Първоначално написано от Wildchildd
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
бих извършил сексуално посегателство над алекс93 и черинкаможе и наведнъж!
аа едит: може и над нова звезда, подвизаваща се под ник c0ci![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
^![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ако от това зависи животът ми или на родителите ми, да.
Тоест бих убила ако мен ме убиват.
Иначе друго друго .. Не мисля, че ще ми се наложи някога![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Естествено, че не бих.
извършвал съм много за отрицателно време и всичко е било единствено и само под влиянието на алкохол и други работи![]()
иначе не бих ..
Сериозен си. Това са си престъпления срещу човечеството.Първоначално написано от kypo
Иначе бих извършил, че даже и съм.
Grumpy old madman
аз да съм умрял от глад без престъпления ве ...
Бих...
и не говоря за самозащита.макар че преди няколко седмици така се бях уплашила в нас, че се заредих с двата най-големи ножа от апартамента, на бюрото ми..![]()
What you give is what you get!
Естествено че много зависи от ситуацията в която се намирам... Например-при самоотбрана бих убила човек..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Твърде относително понятие е, но като се замисля може би бих.
Предполагам,че има един изключителен,краен и рядък случай,в който ако ти причинят нещо непоправимо и неописуемо си способен,всеки е способен на убийство.Случвало ми се е и само ако съм свидетел на нещо или да кажем съм чула някаква ужасна случка да съм напълно убедена,че бих убила съответния човек.Няма как да знам дали ще се случи на практика,но имам основания да мисля,че би се случило.
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
естествено, не ми трябва много зор![]()
ай кент гит аут мяйн
да хууд анд диЗ ганс мяйн
диз из май ляйф!
тва го слушах от едно латино генгЗтърче по дискавъри![]()
![]()
Да ако посегнат на близките ми и при самоотбрана!
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
темата ми пак се завърна на първата страница![]()
Всъщност и аз бих извършила каквото и да е престъпление при самозащита или защита на близък, любим човек. Да направя някакво дребно престъпление каро кражба... не мисля, че бил и не мисля, че дори банка си заслужава, ако след това ще 'я' лежа някъде. ( но пък то в България не се срещат често осъдени за грабежи на милиони от банки)
В много ситуации си мисля, че може да ми се прииска да убия даден човек в яда си, но е относително дали бих го убила наистина. Всичко зависи от ситуацията, импулса, адреналина, постъпката, обстоятелствата... много неща.
И все пак в определени ситуации съм склонна да мисля, че извършила престъпление![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
аз бих извършил за пари.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^ поръчков убиец ли искаш да си, майна
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
аз искам всичко, което носи маса пари.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Престъпление - забранен избор. Всеки човек обаче се ражда свободен да прави избора сам за себе си. Така че не би трябвало да съществува такова нещо.
Искам да попитам тези, които говорят за убийство (не при самозащита) - доколко сте сериозни?
Иначе аз бих извършил редица престъпления, ако това няма да доведе до мъката на обикновени хора.
попринцип не, но ако с това ще защитя себе си или някой когото обичам - да
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Бих извършил убийство, ако някой посегне на хората, които обичам.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!