- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко издържахте първият път?
Колко издържахте първият път?пускам темата за да сравня,зашото аз издървах 30 минути,а съм чувал,че обикновено хората свършват бързо.
пич не са кефи на 30 мин хора свършват бързо ма ако праят секс с десито "дясната ти ръка" така че за секс 30 мин е малко ....аз съм държал по 1:30
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
аз пък 2 мин и ми беше супер... треа сте баси загубеняците да прайте едно и също нещо 2 часа ;X заприличва на работене... аз ше еба ли, ше работя ли xD
GTA Stunting
хах аз друго съм чувал ма айде ще ти повярвам.иначе можех и още ма техните идваха![]()
брат незнам кфо си чувал но аз ти казвам от опитПървоначално написано от klamer92
![]()
![]()
така че тоя кфо ти казал знам тийновете как се лъжете то аз държа по 5 часа докарвам я до оргазм за 1 мин дълъг ми е 10 метра ....
![]()
![]()
![]()
такак че кфот и да си чул забрави го ....
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Аз издаржах 17 часа и половина, а тя свирши 10 пъти![]()
Абе брато, всяка тема която видя и ти си в нея поне 3 пъти...СПРИ СПАМА БЕ!ЗА СЕДМИЦА 150 ПОСТАПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!
звучи ми обещаващоПървоначално написано от prettyboy
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance