.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Колко издържахте първият път?

Колко издържахте първият път?пускам темата за да сравня,зашото аз издървах 30 минути,а съм чувал,че обикновено хората свършват бързо.

Re: Колко издържахте първият път?

пич не са кефи на 30 мин хора свършват бързо ма ако праят секс с десито "дясната ти ръка" така че за секс 30 мин е малко .... аз съм държал по 1:30
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз пък 2 мин и ми беше супер... треа сте баси загубеняците да прайте едно и също нещо 2 часа ;X заприличва на работене... аз ше еба ли, ше работя ли xD
    GTA Stunting

хах аз друго съм чувал ма айде ще ти повярвам.иначе можех и още ма техните идваха

Цитирай Първоначално написано от klamer92
    хах аз друго съм чувал ма айде ще ти повярвам.иначе можех и още ма техните идваха
    брат незнам кфо си чувал но аз ти казвам от опит така че тоя кфо ти казал знам тийновете как се лъжете то аз държа по 5 часа докарвам я до оргазм за 1 мин дълъг ми е 10 метра .... такак че кфот и да си чул забрави го ....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Аз издаржах 17 часа и половина, а тя свирши 10 пъти

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от klamer92
    брат незнам кфо си чувал но аз ти казвам от опит така че тоя кфо ти казал знам тийновете как се лъжете то аз държа по 5 часа докарвам я до оргазм за 1 мин дълъг ми е 10 метра .... такак че кфот и да си чул забрави го ....
    Абе брато, всяка тема която видя и ти си в нея поне 3 пъти...СПРИ СПАМА БЕ!ЗА СЕДМИЦА 150 ПОСТА
    Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от prettyboy
    Аз издаржах 17 часа и половина, а тя свирши 10 пъти
    звучи ми обещаващо
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си