- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да си тийнейджър-предимства..
Не се бях замисляла на тази тема .. Съгласна съм с някой от нещата , които си написала .. С други не чак толкова ..
Не трябва да бързаме да порастнем .. Цял живот ще бъдем възрастни .. Човек един път в живота си е тинейджър![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
~~~~Първоначално написано от xoxi
съгласна см с всичкоКато бях в детската градина исках да ходя на училище.Добре, до 3 клас много ми харесваше,защото беше много лесно.После умирах с мисълта,че см искала да уча,а не да си бъда в детската градина. И сега пак се замислям,че тинейджърските години се прекрасни като оставиш моментите,в които си депресиран заради някое момче или момиче
![]()
![]()
и аз съм съгласна .. само за вечерния час - аз пък нямам ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
напълно съм съгласна,да си тийн е супер якооо
![]()
Аз пък искам да съм малко дете,,защото тогава изобщо нямаме грижи и проблеми,,докато като тийнове имаме и грижи и проблеми..![]()
![]()
На всеки му идва момента и като дойде момента все не е момента ,така че кво праиш в момента![]()
Според мен тези предложения в първият пост могат да се обединят под "безгрижие", което е най-важното определение за "тийнейджър".
Много ме е яд, че цял живот / живот, живот, тийн съм още/ съм била някаква сериозна и съм гледала даскалото, вместо да се забавлявам и да правя глупости. Ако има такива като мене, дето сега четат - поправете тази ГРЕШКА възможно най-бързо!![]()
Да , съгласна съм , че това е предимство!
Сега е момента да правя простотии и да си гледам кефа!
И да .. аз правя всичко, което ми харесва , всичко , което ме прави усмихната!
Но не забравям училището .. уча , но определено правя тийн непозволени , незаконни неща.Че , ако не ги правя сега , то кога като стана на 30 ли ?!
![]()
Това е момента ,живейте , дивейте тийнове! :P
еми да вярно е
Просто аз
и аз-няма по-хубав периодПървоначално написано от teenems
![]()