- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страшен студ !?!
Нашето парно работ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Никъде не съм го чела, ама просто в моя град няма ваканция. Никъде не са го казали, пък и както казах-времето доста се затопли, даже пекна малко слънце и няма болни поне в моя клас.Първоначално написано от JCoutureJunkie
A,добре.Аз търся от обяд информация и реших,че ти си намерила.Първоначално написано от BlackKeys
То и при нас пекна(Варна),но си е -9 Утре ше е по-зле времето.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
ама хора то ще има ваканция- 1 ден междусрочна![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Във Варна утре няма да се учи![]()
http://moreto.net/novini.php?n=73048
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Айдеееее,утре всички на зоологическата градина тогава!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Чух, че утре сме можели и да не учим, ама нищо не се знаеНо дано поне утре учим, че трябва да ме изпитат по математика и английски..
П.П. От Каварна съм.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Няма ваканцияТрябва да ида на даскало, макар че само като си помисля и ме побиват тръпки
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Като ходя пеша не ми е студено,но като чакам автобуса по 25 минути ми иде да си нося термос с чай и юрган!!!Днеска в 5 часа като майка ми станала за 1 смяна било -17![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ами ние нямаме сега дървена ваканция, а сме с намалени часове и почваме 45 минути по-късно.
На мен пък не ми е толко студено.Нито чорапогащник нося...Само дето задължително трябва да нося ръкавици, че ми се получава екзема от студа.
same here ;DПървоначално написано от gergan4etooooo
nicolepcd
Не е толкова страшно...Нямам ваканция.Ще ходя на училище.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Нямаме ваканция, само часовете почват с 45мин по-късно.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Еми и ние нямаме ваканция...Аз тая седмица съм последно втора смяна..оформени сме,но едва ли ще ни пуснат..Дори и часовете няма да си правят труда да ги намалят..
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
То направо как им се е откъснало от сърцето цял един ден!!!Първоначално написано от FlowerPower
Оф, че и ни намалиха коледната... искам повече ваканции.
Блазе ви, варненци.
абе те варненци за щяло и нещяло им дават по няколко почивни дни...и само гледате на края варненци само с 1 месец лятна ваканция![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бъзик![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не знам дали знаете , но всеки кмет има да дава до три почивни дни. Нашия още не е давал и мисля , че точно сега му е времето !
Малко гпадче сме тук и няма да кажа специално за нашия град по тв-то , ако има то щебъде обявена на място - утре сутринта , за да на прецакали те се да им стане двойно по-гадно !![]()
оф ще ходя
утре ще ни карат ама после пффффффффффф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
От Варна съм.Четвъртък и петък ни бяха намалени часовете с 10 мин-30мин/1 часПарното си е включено....Беше топло и кратко
![]()
От Варна съм и тука май е най-студено и съм от електрото и там няма намалени часове![]()
![]()
Ох и при нас е много студено в даскалото +6 градуса е в стаята .Умираме от студ .Намалиха ни часовете по 30 мин,ам то не е голяма разлика.Казахме на директорката ,че умираме от студ ,а тя вика да не се праим на интересни.Ще видя дали ще се споразумея с мама да не ходя утре на даскало. Днеска бяхме 5 човека кфо да се праи.Няма да ходя като по глупава пък другите да си спят и да седят на топло.
а по късно адски жега![]()
![]()
![]()
![]()
ние сме във ваканция до 1.02 ... ама после всичко ще ни излезе през носа ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не са ни давали ваканция... Разбирам да има сняг и да ни пуснат във ваканция. Ама тва, че е студено никва причина не е. Обличаш се по - дебело и готово. Друг е въпроса колко топло е в самото даскало. В нащо примерно е много топло...
Всяко вдишване е квадратче към теб...