- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ! Нередовен цикъл
Здравейте, имам проблем с цикъла и се тревожа да не е нещо серизоно, на някой друг случвало ли му се е? Първият ми цикъл беше на 12г., беше нередовен, но все пак го имаше в продължение на около 5 месеца - всеки месец.След това започна да е все по-нередовен, през два месеца, през три, докато не стана така, че абсолютно спря .. все едно пак съм без цикъл. В момента съм на 16г. и от две години не съм имала цикъл, нормално ли е?
не здравословен начин на живот
познах ли?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не е нормално - консултация с гинеколог![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
ГИНЕКОЛОГ !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не мисля, че водя не здравословен начин на живот. Храня се нормално, занимавам се с йога и танци. Имам нормално телосложение - 1.66см. и 52кг. Преди ходих при личния ми доктор, който не ме прие много на серизоно и каза, че е възможно да минат 2 години след първия цикъл докато се нормализира. Някой знае ли какви лекарства мога да взимам за това?
Ей сега ще ги предпишем, първо да завършим едно висше по фармацевтика.Искай от личния направление, той трябва да ти даде и върви при някоя гинеколожка.
![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
съгласна съм с bonbogoko.Отиди при личния си лекар и искай направление за нужния специалист.
Не е трябвало да чакаш токлова много време,аоще като ти е спряло и не ти е идвало 2-3 месеца трябваше да идеш да видиш кво ти е,възможно е да имаш кисти,които евентуално ще се лекуват с хапчета ако са малки,но ако са оглеми може да с естигне до операция,кистите се появяват,когато не ти идва,т.е. кръвта се събира в яйчника и не той не може да се спука за да ти дойде,това е киста,може да имаш тоя проблем,щото на една приятелка так ане й дойде 3 месеца и на 4-я отиде на лекар и се оказа кисти,и сега поие хапчета за да го предизвика и да стане нормален и постоянен и редовно да си идва,лечението й продължава 6 месеца
Не е нормално! Даже и по-раничко е трябвало да се сетиш за гинеколог. Колко си висока, колко тежиш? Съпътстващи заболявания?Първоначално написано от iva1603
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
вземи си направление за гинеколог
здрПървоначално написано от iva1603
не е нормално, което и ти разбираш - иначе нямаше да търсиш подкрепа!
интерсува ме: кой номер обувки носиш?
- кога последно си ходила на море?
- колко си висока
- цвят на очите
- сладко, солено, кисело, горчиво, лютиво - кое избираш
- колко тежиш
- коя година е родена майка ти
Нося 37 номер обувки. Август 2009 ходих на море за последно. Висока съм 1.66см. и 52кг. Очите ми се пъстри. Сладко. 1967г.
Благодаря за отделеното време и внимание!
Имам позната, която беше така и я оправиха с инжекции- сега! Не се концентрирай над думата "инжекции", обърни внимание на "ОПРАВИХА"![]()
Щом се е оправила е добре! Но как само с една инжекция .. ? Не трябва ли поне една серия да са? Личния лекар ми каза че може да е от повишено ниво на естроген, ще се разбере скоро като дойдат кръвните резултати.
Не - не само еднаписала съм инжекции :P
+1Първоначално написано от SmilezZz
Просто аз