.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на cveteto64

Проблем с презерватива

Не знам дали темата е за тук... Но на въпроса приятелят ми се оплаква, че не може да прави секс с презерватив, ведна щом го сложи му падал и нищо не можело да стане.. Няколко пъти го правим без, но честно да си призная страх ме е, имам му доверие и знам, че ме пази, но все пак..
    Някой от момчетата тук да е имал такъв проблем и ако някой знае на какво се дължи..?
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Проблем с презерватива

Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Не знам дали темата е за тук... Но на въпроса приятелят ми се оплаква, че не може да прави секс с презерватив, ведна щом го сложи му падал и нищо не можело да стане.. Няколко пъти го правим без, но честно да си призная страх ме е, имам му доверие и знам, че ме пази, но все пак..
    Някой от момчетата тук да е имал такъв проблем и ако някой знае на какво се дължи..?
    Според мен се дължи на ИНАТ (без е по-хубаво все пак) а иначе може ластичето на презерватива да притиска нещо и затова да му пада нооо е малко вероятно
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Поговори сериозно с него за това.. Пробвайте друга марка презервативи. Ако е същото - избор нямаш..

Супер фен Аватара на djipsito
    Пробвайте наистина с др презервативи... и аз мисля че е от инат...
    Нз как се наслаждаваш на секса като те е страх, че го правите без...то тва ти човърка мозъка само.. говори с него и намерете начин, аз съм чувала, че разликата дали има презерватив или няма я усещат повече момчетата.. той ако иска да си спокойна и да не мислиш за тва по време на секс, тря се замисли... На някои хора нз що тоооолкова мн им пречи презерватива.. все пак не са си надянали вълнен чорап...

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Пробвайте наистина с др презервативи... и аз мисля че е от инат...
    Нз как се наслаждаваш на секса като те е страх, че го правите без...то тва ти човърка мозъка само.. говори с него и намерете начин, аз съм чувала, че разликата дали има презерватив или няма я усещат повече момчетата.. той ако иска да си спокойна и да не мислиш за тва по време на секс, тря се замисли... На някои хора нз що тоооолкова мн им пречи презерватива.. все пак не са си надянали вълнен чорап...
    прав е колегата
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Вземете си презервативи Durex Super Thin мисля че тези бяха най-тъките
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на pinki
    междудругото може да не е някакъв каприз, защото и моя приятел има същия проблем Сложи ли презерватив едно, че му омеква ами не може и да свърши...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

това е предтекст според мен

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    едва ли има вродена алергия към презервативи, според мен това е оправдание, за да не ползвате
    Ти хубаво му имаш доверие, че те пази, но всичко става, ако той е, ти не бъди безотговорна!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Айде стегни го малко кажи му, че пази те не пази не искаш да ставаш майка
    Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
    Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
    School is fun. There are lots of people to make fun of = )

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    това е предтекст според мен моят бифшият ми приятел и той така правехме го без,оначе аз много се притеснявах и му казах да почнем са го правим със и той се не намираше каде е сложил презервативите уж не ги намирал де докато не му казах,че без няма да го правим направи и ти така да видиш как няма да му пада

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

и аз бях така сичко 6 тръгвам да слагам презерватива и край до там накрая се изнервихме и от тогава правим го без и винаги внимавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си