- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам нужда от съвет
здравейте на всичко,нова съм във форума и се нуждая от отговор на един въпрос.искам да попитам дали когато се пият хапчета (контацептични),по време на седем дневната почивка лсед сяка опаковка има възможност от нежелана бременност? тоест искам да питам понеже на 7мия ден ми свърши цъкъла и правих секс с моя приятел без предпазни средства дали има възможност да е станал някой гаф,дали деистват хапчетата по време на тази кратка почивка...ще съм благодарна на няколко отговора благодаря предварително
Попринцип действат но за всеки случай .... вземи си тест ... и ще разбереш![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Правите го без необходимите предпазни средства, става гафът и се стига до Ескапел. На всичкото отгоре, после се оплаквате от странични ефекти. Еми извинявайте ама се предпазвайте бе хора. До това хапче изобщо не трябва да се стига!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Противозачатъчните предпазват и през 7-те дена почивка. Така че не се притеснявай.
Предпазват и в 7дневната почивка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
това исках да рабера дали предпазват и през 7-те дена и благодаря за отговора,и да ще си взема тест за по-ситурно,но все пак е рано 2 ден от половия акт е ...![]()
Пропускала ли си таблетка? Ако не, нямаш основания да се тревожиш и да купуваш тест.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами не съм пропускала нито една таблетка. ама само това ме притеснява... значи не може нищо да е станало макар да не съм пила хапчета 7 дена така ли да разбирам?
Да уточня- активните таблетки са 21, нали?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Първоначално написано от miminko
Не ми се прави на умен/умна, разбра какво исках да кажа!правих секс с моя приятел без предпазни средства![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
^Тя разчита на регулярна контрацепция, не посяга към спешна!!! Разликата е огромна!!!
Хапчетата си действат и през почивката, не се притеснявай![]()
а какфа е разликата между регулярна контрацепция и спешна нали хапчетата са едни и същи.пия ясмин ?
Регулярна е каквото правиш ти - пиеш противозачатъчни по определена схема и през цялото време си защитена. Спешна е, ако не пиеш противозачатъчни, правиш необезопасен секс или си скъса презерватив, в резултат на което партньорът ти еякулира във влагалището ти. В този случай, за да се предотврати бременност, се пие спешно хапче - Ескапел, което по няколко направления пречи на жената да забременее.
а само да попитам както се случи това по-доре напсианото в събота и днес си взех тест за бременност,мога ли да му имам доверие?