.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

имам нужда от съвет

здравейте на всичко,нова съм във форума и се нуждая от отговор на един въпрос.искам да попитам дали когато се пият хапчета (контацептични),по време на седем дневната почивка лсед сяка опаковка има възможност от нежелана бременност? тоест искам да питам понеже на 7мия ден ми свърши цъкъла и правих секс с моя приятел без предпазни средства дали има възможност да е станал някой гаф,дали деистват хапчетата по време на тази кратка почивка...ще съм благодарна на няколко отговора благодаря предварително

Re: имам нужда от съвет

Попринцип действат но за всеки случай .... вземи си тест ... и ще разбереш
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Sофiiя City xD

Re: имам нужда от съвет

Цитирай Първоначално написано от elito2250
    здравейте на всичко
    хелоу

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Силистра
    Правите го без необходимите предпазни средства, става гафът и се стига до Ескапел. На всичкото отгоре, после се оплаквате от странични ефекти. Еми извинявайте ама се предпазвайте бе хора. До това хапче изобщо не трябва да се стига!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Правите го без необходимите предпазни средства, става гафът и се стига до Ескапел. На всичкото отгоре, после се оплаквате от странични ефекти. Еми извинявайте ама се предпазвайте бе хора. До това хапче изобщо не трябва да се стига!
    Tи прочете ли цялата тема?
    ... която е точно 1 страница

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    В пространството
    Противозачатъчните предпазват и през 7-те дена почивка. Така че не се притеснявай.

Предпазват и в 7дневната почивка
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

това исках да рабера дали предпазват и през 7-те дена и благодаря за отговора,и да ще си взема тест за по-ситурно,но все пак е рано 2 ден от половия акт е ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пропускала ли си таблетка? Ако не, нямаш основания да се тревожиш и да купуваш тест.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами не съм пропускала нито една таблетка. ама само това ме притеснява... значи не може нищо да е станало макар да не съм пила хапчета 7 дена така ли да разбирам?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ДА.
    GTA Stunting

добре благодаря

Град
    пространството на Дисе
    Да уточня- активните таблетки са 21, нали?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Tи прочете ли цялата тема?
    правих секс с моя приятел без предпазни средства
    Не ми се прави на умен/умна, разбра какво исках да кажа!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    пространството на Дисе
    ^Тя разчита на регулярна контрацепция, не посяга към спешна!!! Разликата е огромна!!!

Хапчетата си действат и през почивката, не се притеснявай

да 21 са и след тоова следват 7 дена в който не пия нищо

а какфа е разликата между регулярна контрацепция и спешна нали хапчетата са едни и същи.пия ясмин ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Регулярна е каквото правиш ти - пиеш противозачатъчни по определена схема и през цялото време си защитена. Спешна е, ако не пиеш противозачатъчни, правиш необезопасен секс или си скъса презерватив, в резултат на което партньорът ти еякулира във влагалището ти. В този случай, за да се предотврати бременност, се пие спешно хапче - Ескапел, което по няколко направления пречи на жената да забременее.

а само да попитам както се случи това по-доре напсианото в събота и днес си взех тест за бременност,мога ли да му имам доверие?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от elito2250
    а само да попитам както се случи това по-доре напсианото в събота и днес си взех тест за бременност,мога ли да му имам доверие?
    Не, трябва да са минали ПОНЕ 14 дни от рисковия акт. И пак повтарям - предпазена си и в тези дни!

добре благодаря много за помоща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си