- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте мокри сънища?
На мен, ми се случвало няколко пъти. Чувството е невероятно, е не мога да кажа, че е по-хубаво от секс, но е подобно, при мен е така. Споделете и вие, за вашите мокри сънища,разбира се, ако имате.......
Хаха разцепи с тоя въпрос. Полюция сме имали всички,пък и в единия от тия сънища бях разширил дюзата на една съученичка, а пък и въобще не е яко,щото после ми е гадно като се събудя и целия лепкав
Отделно от това ще ти кажа защо не е яко:
"Dreams die,when you wake up!" Повече нямам кво да споделя.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Много често ми се е случвало да сънувам доста необикновени случки с хора,дето нищо общо![]()
И после някак си все си правя така да го изживея реално ,ама оставам разочарована![]()
Голяма е границата между сънищата ,без значение какви и реалноста ..
Съвършенна единствено в своето несъвършенство!
Нямала съм.``
Ше се кланяш я,аз да няма да ви лъжа за житейските мъдрости ^^Първоначално написано от SkylineDrift
Ако под "мокри сънища" се разбира и когато сънувам неща, които искам да направя на моето момче в някоя нощ .. да имала съм ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
под "мокри сънища" се разбира когато изпиташ оргазъм на сън, т.е. с прости думички да свършишПървоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от beautifuldisaster
Що не земеш да пратиш някой друг pic ?![]()
охоооо, тука какво стана. Прехвърчаха искрициии, ми се струва, а? и после да не забравите да почерпите дъртия![]()
![]()
![]()
Пък за пънкарията що да не си я натряска на екран с цветовете от дъгата ако иска а? То ваща женска злоба е като черна дупка-край няма.Първоначално написано от NeSumMimiSofiq
Айде да не се чувстваш кофти дай си твой пик,пък аз ше си я принтирам и ше те гледам докато ям филия с лютеница ок?
Остави ги хората да си пращат и примат снимкии бааахти.
Значиииииии мисля ,че ще си останеш с ръчната миличък ..![]()
Съвършенна единствено в своето несъвършенство!
Хахахах ай сиктирПървоначално написано от NeSumMimiSofiq
Ще си бута където и когато си поиска... к'ва е тая да му забранява![]()
Пък ти да земеш легнеш да спиш освен?Първоначално написано от NeSumMimiSofiq
По-добре да не ни дава снимка , че екрана ще ми бъде като кратера на ВезувийПървоначално написано от pwnage
Първоначално написано от NeSumMimiSofiq
Ти си много проста и извратена бе!
Остави я тя е на етап властелина на боба-яде и пърди по форумите.
по принцип знам какво е и за това не го пиша "да имала съм" ..Първоначално написано от valko88
![]()
Абе да ти кажа и само като сънувам ми е добре .. хихи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми имал сам 1 сюжета беше следния. Отидох в дискотека пих много и на бара дойдоха едни наистина яки мадами и ми казаха нещо но аз нали не мога да отказвам много много и се навих отидохме във хотелска стая и те се оказаха вампирки![]()
След като си прочетох молитвата
oчаквах да ме изядът а те ме изнасилиха
![]()
Та да имал сам сънища
![]()