.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на Sisito941

За дискотеките..

Кога за пръв път ви пуснаха на дискотека?На колко години сте сега..за да направим сравнение..

За мен: Ами мен ме пускат,ако е с класа,а и аз нямам желание да отида освен с тях,понеже имам проблеми с ушите и не е добре за мен да стоя на силна музика.. А и не ходя де,и да почнат да ме пускат няма да отида,не съм такъв тип човек,който си пада по дискотеки..Отвращават ме на моменти... На 15 години съм
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Почти на 16.От 14 ме пускат с приятели и от 9 с приятели и учители(демек с класа).Но не ми е хоби така че не ходя често....

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И аз не обичам да ходя по дискотеки.
    И честно да ти кажа нашите ме мислят за леко "врътнала" тъй като днешните тийнове "разпускат" там. Е, аз пък не обичам да "разпускам" по този начин
    Иначе ме пускат. Веднъж само и само да не давам обяснения къде ще съм и с кой ще съм, ги излъгах, че отивам на дискотека и се прибрах в 6 сутринта. Не мисля, че имат нещо против... а май би трябвало ```

Мега фен Аватара на Sisito941
    Забравих да напиша нещо...Тези,които са под 15 години-за всичко има време в живота..
    Слагам линкове на случки в дискотеки...това,че не ви се е случвало досега,не означава,че все някога няма да се случи.... Не че ви го пожелавам де..

http://dnes.dir.bg/2009/04/21/news4329515.html
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=321628

Някой ако намери да сложи още..просто за информация..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    around the world !
    Кога ме пуснаха за първи път на дискотека .. Хм, ами на един бивш съученик на РД-то - бях 5-ти клас, но бяхме с родителите му, но не мисля че това се брой. Иначе може да се кажа, че окончателно вече с приятели си ходя от 13 годишна възраст, сега съм почти на 16. С класа ходим редовно, забавляваме се и така.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз не съм питала нашите досега за дискотека... С класа ме пускат, ама нали има иучители не се брои. Мисля първият път да помоля за дискотека за петнайстия ми рожден ден през септември. Дано се навие баща ми.
    А да питам не правят ли проблеми за възрастта? В смисъл пускат ли ви като се непълнолетни/малолетни? Минава ли полицията? Понеже не си представям какво ще стане, ако повикат тате в районното и го накарат да плати някоя глоба от рода на триста - петстотин лева.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    За пръв път ме пуснаха на 15, сега съм на 17.
    По принцип не обичам да ходя на дискотека, предпочитам в домашни условия с приятели, но в последно време доста често взе да ми се ходи..
    Вафла..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз не съм питала нашите досега за дискотека... С класа ме пускат, ама нали има иучители не се брои. Мисля първият път да помоля за дискотека за петнайстия ми рожден ден през септември. Дано се навие баща ми.
    А да питам не правят ли проблеми за възрастта? В смисъл пускат ли ви като се непълнолетни/малолетни? Минава ли полицията? Понеже не си представям какво ще стане, ако повикат тате в районното и го накарат да плати някоя глоба от рода на триста - петстотин лева.

1. Зависи от къде си.
    2. На повечето места знам, че не минават проверки.
    3. Ако спазваш вечерен час (говоря за 22:00), мисля че няма да имаш проблеми.

За първи път ме пуснаха във 7клас но като отидох не бях много очарован.. и от тогава не съм ходил защото не ми харесва в 9 клас ходих за последно по простана причина че бях на рожден ден.Но със една дума не ми харесва да ходя на диско

Пускали са ме.Два пъти бях извън града и двата пъти на ескурзии.Първият път беше в Night Club Space - беше НЕЗАБРАВИМО!Вторият път беше в Трявна - DJ-ят не струваше.Вие чували ли сте песен с мелодията на I Know You Want Me с текста на They Don't Care About Us?Иначе в моя град има 2 дискотеки, но пускат само чалга и не ходя.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на FantaMen
    Тва е 2-такава тема... поогледайте се малко преди да пускате само нови и нови теми...Иначе на 16 съм ходих само веднъж беше на Рд и с бащата отскочихме за 1-2 часа... от тогава нито съм питал нито мисля да питам няма и да ходя... поне до идващото лято.. Една от главните причини е че се пуска чалга...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на cookie_master
    не ходя по дискотеки
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На 12 - 13 ме пуснаха за първи път. Амор...
    Но и аз не ходя по дискотеки принципно. Предпочитам заведение или кръчма с приятели, поне и приказката да можем да си кажем.
    Иначе като навърша пълнолетие, сигурно ще ходя по - често, но със сигурност няма да е вися само там и да обиколя всички за една седмица.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако броим детските дискотеки - на 12-я ми рожден ден и за газарията взех,че се напих с водка
    А иначе от 14 годишна почнах да ходя по-редовно
    Сега съм почти на 19 години и стъпвам рядко в дискотека,защото ми писнаха Сега предпочитам домашните купони и заведенията с жива музика :P
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    На 12 - 13 ме пуснаха за първи път. Амор...
    Но и аз не ходя по дискотеки принципно. Предпочитам заведение или кръчма с приятели, поне и приказката да можем да си кажем.
    Иначе като навърша пълнолетие, сигурно ще ходя по - често, но със сигурност няма да е вися само там и да обиколя всички за една седмица.

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако броим детските дискотеки - на 12

Ами за пръв път като отидох на дискотека (детска) бях 6 клас - сега съм 9!
    И попринцип редовно ходим с моята компания на дискотека - то в Кюстендил има само 1 детска - Plazma Club!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    не ходя по дискотеки

+

Мега фен Аватара на Rofl4e
    На нощна за 1 път .. бях на 14 почти 15.. иначччччччче и до ден днешен си ходя по нощни дискотеки без проблеми ( на 16 съм)

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Като изключим детските-сега,на 15.Всъщност,ходя в клубове,не дискотеки...
    Брях,брях

Голям фен Аватара на ysmivka
    не ме влечат особено дискотеките
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Rousse
    1 ми дискотека (кат исклучим РД-та и сякви празници) беше преди 2 години ... Имаше някаф ДЖ коит гостуваше в Русе и реших да ида .... Питах наще неме пуснаха затва казах че ще спа в 1 френд и те ме пуснаха .... Паррвоначално се оплаших че няма да ме пуснат защото бях само аз които няма години , но ме пуснаха ..... Сега ходя по редовно и Става по забавно щот половинта познати там
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Град
    million miles away (:
    На 14 ме пускаха,но много рядко. После на 15 и 16 по-честичко и така до днес,вече изобщо не ме ограничават по отношение на дискотеките. Моят съвет е да си изживеете детството и да не бързате за дискотеки,всичко с времето си,на мен вече ми омръзна даже.. А и е много опасно в днешно време,да те е страх да си пуснеш детето на кафе,пък камо ли посред нощ да не го знаеш къде и с кой е..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

бях на 13 лятото.. бяхме с класа в Анел много ми хареса...
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    еми лятото след работа съм всеки ден по дискотеките в Слънчев Бряг ..МАНИА,Лазур ,Ориндж,Ренесанс но най често ходя на МАНИА за първи път ме пуснаха като бях на 15 а сега след няколко месеца правя 17
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си