- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лична карта-година след навършени 14 години
Ако има такава тема моля да ме извините и да пратите линк към нея! А ето и проблема. Скоро навършвам 15 (след 3 месеца) и не съм си извадила лична карта! Та искам да питам каква е глобата за този период от време, да го приемем за 1 година.??![]()
![]()
![]()
аз я направих един ден след 16-тия ми рожден ден и нямах глоба от сф съм и май срока е до 16 години
И аз си я направих като навърших 16, нищо не ми казаха.Нямаше и глоби.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Няма ама има глоби една фр беше закъсняла една година и каза че я глобили 20лв
Има глоби. Отиди да си я извадиш по-добре преди да си навършила 15. Не е нищо сложно к'во се правите толкова .![]()
И аз знам,че правят глоби..
Братовчед ми - също не си беше извадил лично карта,и като направи 16 = тогава..Направили са му глоба - 20лв.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Има глоби и не са само по 20 лв, стигат до 100 и няколко. След като навърших 14 и няколко месеца отидох да си извадя лична карта, но ми казаха по-добре да не си подавам документите, а да изчакам да навърша 15г и 1 месец. (тогава вече глобата се отменя)
Аз хубаво като стана на 15, ама рдто ми е през Април, а заминавам за Гърция през май. Затова ми е толкова спешно!![]()
![]()
![]()
И на мен точно за това ми трябваше картата.Първоначално написано от minionka
Но за да не плащам глобата си извадих пасторт вместо лична карта. Никакъв проблем няма.
![]()
Една приятелка беше казала ,че е закъсняла и я глобили.
Явно навсякъде е различно ,ама няма да е зле да си извадиш все пак ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Глоби, глупости. Аз си изкарах преди месец лична карта и нищо не са ми казвали, а имах рд миналата пролет. Но се пак си извади, за да нямаш евентуално проблеми.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
на една моя фр за 10месеца и взеха 20лв
никаква. извадих си първата карта на 18, нямаше глоби.Първоначално написано от minionka
Аз си извадих на 14 години и 8 месеца и ни казаха за глоба..20 лева.. Но баща ми май оправи нещата и не платихме. :P
ем добре де то колко месеца е срока след като навършиш 14 1 месец ли е колко е не мога да разбера![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
глоби няма ! изкарах си мойта на 16 и нещо и после я загубих и пак си изкарах няма глоби!!![]()