- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цъкни:Каква прическа да предпочета?!
Здрвейте,Това е запитване към момичетата,но и момчетата ако искат да оставят мнение (само оточнете дали сте м/ж),бих искал да ми кажете вашите предпочитания за прическа при момчетата,с каква прическа предпочитате да са момчетата:с къса коса , или дълга (дълга , ама не чак толкова , ами като тази например http://3.bp.blogspot.com/_dWWzedimNB...turesJESSE.jpg ,плс дайте мниение защото съм ги пробвал и двете,тоест бил съм с къса косичка ,бил съм и с подобна прическа,и сега съм почти гола глава,хмхм подстригах се ,щот незнам с ква коса да съм
, и така просто кажете как предпичитате момчето,(извесно ми е че някой ще кажат ,както му отива,но КАЖЕТЕ някави предпочитания
![]()
Без думи съм сериозно. Синко, трябва ти казарма!!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Размекнати отмуснали момченца .. Не понасям сериозно.
Я се стягай! Кви са тези женски причесчици? А и какво те бърка мнението на хората?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Просто аз
И пишеш в розаво !?Наистина ти трябва казарма, на теб и всички, такива като теб!!!!!!!!!
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ако ще е с такава прическа,го предпочитам без глава...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами аз предпочитам момчетато да са с къса коса....А и тази прическа,която си показал - не на всеки му ходи..На някой може да му отива,на други НЕ..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз предпочитам късата коса. Прическата, която си показал е о т в р а т и т е л н а![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
+++Първоначално написано от viksit0y
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от DarkKisss
подкрепям..!!
момче, защо по дяволите пишеш с розово?!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
По-дълга, като на снимката, може и малко повече. Това, в случай, че не си мазно фешън футболистче, ще им харесва на повечето момичета.
Полезни сте като комари.
billytalent написа:
Ако ще е с такава прическа,го предпочитам без глава...
+1
never never let you go you are the one i'm surching for....
На мен пък прическата от снимката мми харесва. По принцип харесвам по-дълги коси като тази. Не обича толкова първи-втори-трети номер, макар че си има хора и за двата вида.
може и с дълга коса да ти отива,но това емо дето си го сложил e отвратително![]()
МОМИЧЕ!
зависи как ще ти отива
Аз харесвам по дългички прически, но всичко си зависи от...цялостния облик
Така де...
П.с. момиче ;]
слабост са ми момчета с дълги косички(малко по къса от тази,която си показал)![]()
![]()
къса (момиче съм)