- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СВЕТИ ВАЛЕНТИН ПОДАРЪЦИ
Аз ще подарявам ски уикенд в Аспен![]()
![]()
![]()
В Колорадо,а?Искам и аз!Ще ми станеш ли гаджеПървоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Аз съм заплюла една възглавница от много фин плюш-синя с орнаменти.Момче и не искам да му давам меченца или розички,а и възглавничката ще му влезе от ползва.Всеки път,когато легне на нея ще усеща моето присъствие и аз ще го галя по главата с този мек плюш и една валентинка с пожелание написано лично от мен.
вратовръзка или писалка Porsche
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
тери е на 19..Първоначално написано от MinimalisTka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
о божее![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не мислех да се намесвам , но за какво направихте цял проблем..
Тери си изрази мнението , а някой го направиха на цял спор ..
По темата :
не съм решила все още ..![]()
Йорданова, аз също си мислех, че форума е за изразяване на мнение, ама явно сме се объркали нещо.
не съм решила и аз все още, но една малка част мисля да е http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=4906
![]()
както още една потребителка
моля ви дайтее своя глас![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^^точно така. Форумът е за изразяване на мнение. Никой не оспорва.
Но не за повтаряне на едно и също нещо, повтаряно постоянно, нито за едно нещо, копирано по цялата страница с +1. Прочетете правилата на форума и такаИма си модератори за всичко, не е нужно да се заемате с техните задължения. Тъй като, като се нахвърлите върху някой, който е сгрешил, това няма да поправи грешката. Въпреки, че незнам въобще кво и се ядосвате, че е сбъркала раздела ... кво значение...мисля, че никой нормален човек не би се издразнил да такова маловажно нещо...тва е форум, важното е да е забавно, не всеки да скача на всеки за такива тъпотии.
Тва ми беше мисълта, а тея наредби от рода на "ВИе сте малоумни и т.н" бяха в момент, в който бях крайно потресена за 1000000000 път в този форум. Помислете и кажете, не съм ли права.
Тва е най-простият начин да ви обясня, няма кво повече да напиша.
Супер тъпо, че се обеснявам 30мин, се едно въобще ме ебе кво си мислитепросто държа всеки да е разбрал за кво говоря всъщност.
А авторката...ти млъкни вече, няма нужда всички да пишат по тая тема. Не те защитавам, просто така мисля, че е правилно.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Напълно съм съгласна-това +1 е напълно безсмилено.Достатъчно е един да го напише..дори не е нужно, защото по никакъв начин няма да помогне ..нужно е модератора да го види, на нея като й повтаряте по няколко пъти-тя сама не може да я премести..Първоначално написано от mmKamm
![]()
а за подарък-още не съм решила..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първоначално написано от JCoutureJunkie
Ще ми родиш ли онова прословутото бебе?![]()
![]()
Имаш го!Първоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
![]()
Леле толкова ли искаш в Аспен?!![]()
![]()
![]()
Искам където и да е!Знаеш ли от колко време не съм излизала навън,чувствам се ужасно.Пък Аспен и Дон Цеци тъкмо добре ще ми дойдат да изляза от депресията,която ме е налягала.А и ти да не се дърпаш нещо?Нали обещах бебето.Сделка или не?Първоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
Е имаме сделка.Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()