.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Секс преди тренировка? До какво води това?

“От жените краката отслабват!”

Това скандално според мен твърдение, изказано неотдавна от западен треньор Майк Голдмил и предназначено за небезизвестния фитнес манияк Роки Балбоа е направило самотни освен съпругите и приятелките на фитнес атлетите и много други дами.

“Всичко зависи кой с кого”

Думи на мой идол, колега и експерт – Крис Айсето. И с по-сериозен тон той добавя: “Идеята, че сексът изцежда вашата сила е една стара женска приказка. Аз мисля, че сексът вероятно има и положителен ефект, понеже предизвиква пълен физически и психически релакс, а освен това води до освобождаването на много биологично активни химически вещества.

Всичко това води до по-добра спортна форма” Към това лично аз мога да добавя – все пак не правете секс маратон преди вашата тренировка с тежести във залата!
    Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.

Правете секс преди и след тренировка! Това ще кажа пък аз

Правете секс вместо да тренирате

Мега фен Аватара на Chacho
    И без това половината тренират, за да правят секс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Силистра
    Между другото, гледам си аз Брейниак по Дискавъри Чанъл и някакъв мъж пратил писмо до тях, за да ги попита дали сексът преди тренировка подобрява играта. И действително, след първото полувреме първият отбор имаше превъзходство и през почивката си играха Скрабъл , а от вторият отбор правиха секс с приятелките си и през второто полувреме отборът, правил секс, надделя! Така че вземете си поука от това!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от takemybreathaway
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Е правете секс преди и след тренн.. само да не е по време на тренировката че ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

значи тъй като често гледам често нешанал географик .... веднъж се натъкнах на едни тествания един доста известен босьор чието име не помня в момента излезе на ринга един път и след това прави секс и излезе още веднъж и учените остановиха че това повишава активността и силата на човек => правете секс преди тренировка
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

ако си мъж половият акт води до повишаване на тестостеронa.
    Ще бъдеш по як в фитнеса
    Ще бъдеш по надъхан
    Ще ти идва да се сбиеш с всеки
    Ще трупаш по бързо мускулна маса
    Ще хабиш 2x калории от акта и от фитнеса
    :P :P
    а ако си момиче съм пас

Физически може и да не пречи, но после мислиш само за това и не мовеш да се концентрираш. Така, че секс след тренировки - когато мускулите са изпънати от кръвтта в тях.

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    значи тъй като често гледам често нешанал географик .... веднъж се натъкнах на едни тествания един доста известен босьор чието име не помня в момента излезе на ринга един път и след това прави секс и излезе още веднъж и учените остановиха че това повишава активността и силата на човек => правете секс преди тренировка
    СПРИ СЪС СПАМА БЕ ШИБАН ПРОСТ ГАДЕН ЛАЙОНОВОЗ ПЕДЕРАС ИЗКЪРТЕН РЯЗАН МАНГАЛ!
    Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!

Цитирай Първоначално написано от dr0m
    СПРИ СЪС СПАМА БЕ ШИБАН ПРОСТ ГАДЕН ЛАЙОНОВОЗ гей ИЗКЪРТЕН РЯЗАН МАНГАЛ!
    какво е спамването пише по темата ?!?

Цитирай Първоначално написано от dr0m
    СПРИ СЪС СПАМА БЕ ШИБАН ПРОСТ ГАДЕН ЛАЙОНОВОЗ гей ИЗКЪРТЕН РЯЗАН МАНГАЛ!
    какво е спамването пише по темата ?!?

Цитирай Първоначално написано от takemybreathaway
    Просто и ясно +1

Аз се занимавам с Народни танци професионално и един сдрав секс преди репетиция ми деиства супер, след това в залата съм като фурия ахахахахаха. А за секса след тренировка мии деиства ми супер размазващо, после съм като преродена
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на djipsito
    По-добра тренировка от секса не се сещам :р..

И все пак не се вманиачавайте много в това да сте СКАЛИ, в един филм гледах, един много надъхан тренираше за да го изберат за Мистър не знам си какъв.. и си инжектираше разни лайна.. В една сцена го даваха с яка кака в леглото и яко ме изкефи когато му каза "Само един от мускулите ти не е твърд" Сещайте се..; Пича извади един пистолет от чекмеджето до леглото и й пръсна мозъка... ;д

Така че карайте я по-полека

Тъй като се занимавам активно със спорт, смея да твърдя, че в игри, в които е нужна концентрация и точност, сексът преди тренировка определено не помага, а си доста разсеян и не може да отбележиш гол/кош или каквото там трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си