- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди тренировка? До какво води това?
“От жените краката отслабват!”
Това скандално според мен твърдение, изказано неотдавна от западен треньор Майк Голдмил и предназначено за небезизвестния фитнес манияк Роки Балбоа е направило самотни освен съпругите и приятелките на фитнес атлетите и много други дами.
“Всичко зависи кой с кого”
Думи на мой идол, колега и експерт – Крис Айсето. И с по-сериозен тон той добавя: “Идеята, че сексът изцежда вашата сила е една стара женска приказка. Аз мисля, че сексът вероятно има и положителен ефект, понеже предизвиква пълен физически и психически релакс, а освен това води до освобождаването на много биологично активни химически вещества.
Всичко това води до по-добра спортна форма” Към това лично аз мога да добавя – все пак не правете секс маратон преди вашата тренировка с тежести във залата!
Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.
И без това половината тренират, за да правят секс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Между другото, гледам си аз Брейниак по Дискавъри Чанъл и някакъв мъж пратил писмо до тях, за да ги попита дали сексът преди тренировка подобрява играта. И действително, след първото полувреме първият отбор имаше превъзходство и през почивката си играха Скрабъл, а от вторият отбор правиха секс с приятелките си и през второто полувреме отборът, правил секс, надделя!
![]()
Така че вземете си поука от това!
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Първоначално написано от takemybreathaway
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Е правете секс преди и след тренн.. само да не е по време на тренировката че ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
значи тъй като често гледам често нешанал географик .... веднъж се натъкнах на едни тествания един доста известен босьор чието име не помня в момента излезе на ринга един път и след това прави секс и излезе още веднъж и учените остановиха че това повишава активността и силата на човек => правете секс преди тренировка![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ако си мъж половият акт води до повишаване на тестостеронa.
Ще бъдеш по як в фитнеса
Ще бъдеш по надъхан
Ще ти идва да се сбиеш с всеки
Ще трупаш по бързо мускулна маса
Ще хабиш 2x калории от акта и от фитнеса
:P :P
а ако си момиче съм пас![]()
Физически може и да не пречи, но после мислиш само за това и не мовеш да се концентрираш. Така, че секс след тренировки - когато мускулите са изпънати от кръвтта в тях.![]()
СПРИ СЪС СПАМА БЕ ШИБАН ПРОСТ ГАДЕН ЛАЙОНОВОЗ ПЕДЕРАС ИЗКЪРТЕН РЯЗАН МАНГАЛ!Първоначално написано от playboyche
Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!
какво е спамването пише по темата ?!?Първоначално написано от dr0m
![]()
какво е спамването пише по темата ?!?Първоначално написано от dr0m
![]()
Аз се занимавам с Народни танци професионално и един сдрав секс преди репетиция ми деиства супер, след това в залата съм като фурия ахахахахаха. А за секса след тренировка мии деиства ми супер размазващо, после съм като преродена![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
По-добра тренировка от секса не се сещам :р..
И все пак не се вманиачавайте много в това да сте СКАЛИ, в един филм гледах, един много надъхан тренираше за да го изберат за Мистър не знам си какъв.. и си инжектираше разни лайна.. В една сцена го даваха с яка кака в леглото и яко ме изкефи когато му каза "Само един от мускулите ти не е твърд"Сещайте се..; Пича извади един пистолет от чекмеджето до леглото и й пръсна мозъка... ;д
Така че карайте я по-полека![]()
Тъй като се занимавам активно със спорт, смея да твърдя, че в игри, в които е нужна концентрация и точност, сексът преди тренировка определено не помага, а си доста разсеян и не може да отбележиш гол/кош или каквото там трябва.