.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Предстои ми да правя секс эа пръв път

От эаглавието на темата става ясно
    И,раэбира се,няма как да не спомена факта,че се притеснявам.
    Но не эащото не го искам или не съм готова.Напротив,искам го,эащото приятелят ми е прекрасен.И се чувствам готова эа това,эащото вече иэпитвам фиэическата нужда да го направя.Но притеснението си го има..
    Притеснявам се главно от болката,эащото при мен е доста силна.ДОСТА СИЛНА...а и май съм много тясна,вероятно от там идва проблемът.3нам го,эащото наскоро опитахме,но не се получи - эаради мен И пак ще опитаме,но тоэи път искам да стане работата Ясно ми е,че е имало мноого такива теми,ще има и още много.Просто исках да споделя.Ако имате да кажете нещо,аэ ще го прочета с радост.Благодаря эа отделеното време и внимание !
    P.S: На 18 съм.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ползвайте лубрикант

Ползвайте повечко лубрикант и той да го раздава по-бавно...

Честито
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами те хората си казаха ако се притесняваш много за болката използвайте лубрикант и нека бъде максимално нежен и внимателен .. а иначе браво .. Дано всичко мине както искаш да бъде!

Мега фен Аватара на machoka
    Нека той те предразположи повече.. трябва да си достатъчно влажна, ако това е налице - няма да има болка или поне не толкова непоносима, че да ви прекъсне акта.
    Помислете и за лубрикант, но по-важното е да успее да те възбуди достатъчно.

Град
    Стара Загора
    Късмет!! ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Голям фен
    ще прозвучи глупаво, но пийни малко алкохол и си помислете за лубрикант и късмет

Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    +1
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Да ви питам кой от тука е ползвал лубрикант за 1я си път? Ползвайте че ползвайте. Има огромна разлика между естественото овлажняване и лубриканта. Според мен за 1я път момичето трябва да е максимално овлажнено естествено. По време на възбуда влагалището се удължава и разширява и се овлажнява. Ако е суха и се използва лубрикант, хубу добре ама все пак остава по-тясна и файда че е лъзгава няма, защото ще влезе по-лесно ама ще я боли защото е още прекалено тясна и не е отпусната. За тва не се кефя много на лубриканти

Мега фен Аватара на t0d1t0
    бавно...
    плавно...
    бавно...
    плавно...
    бавно...
    плавно...
    бавно...
    плавно...

след някой повторение няма изобщо да те боли и ще изпитваш само удоволствие
    сега за 1-2 пъти смятам,че ще изтърпиш.
    Станислава

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Точно..
    А и не се притеснявай - тогава ще ти стане още по-трудно
    + първия път не продължава много
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Като си тясна отпреде винаги остава вариятна отзаде. :>
    GTA Stunting

не ги слушай лубрикант та лубрикант никой не го е ползвал при първият му път .. ВАЖНОТО Е ДА Е ВЛАЖНО ПЪК АКО НЕ Е ВЛАЖНО .. МНОГО ВАЖНО да не ти пука не е болка за умиране едното ебане така съм чувал :Д
    aLL SaM Ve eBaL

Град
    ;D Krastavec ;D
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами те хората си казаха ако се притесняваш много за болката използвайте лубрикант и нека бъде максимално нежен и внимателен .. а иначе браво .. Дано всичко мине както искаш да бъде!
    +++ Братле, скоро ше си принтирам твоя снимка и ше си я лепна на гардероба мн ме радваш

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Много странно, тука 90% от мненията са за лубрикант ...... или аз съм мн зле или почти всички теми които съм чела за лубрикантите не са добри ..... и повечето от гинеколозите при които съм ходила са много против тях ..... либрикантите са едни от веществата които предизвикват гъбични инфекции и всякакви други полови инфекции (и за мъжете също) ...... аз съм против либрикантите, освен ако не е отзад ....
    По темата, ако си добре възбудена проблемите изчезват .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си