- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към какво води нощ без секс?
Учени установили, че една нощ, прекарана с любимия човек, без секс, може да има неблагоприятно въздействие върху здравето.
Какво точно е свързано с липсата на интимни ласки?
Проучванията показват, че една вечер без секс може да има отрицателен ефект върху интелектуалните способности.
Това се отнася по-специално за мъжете.
Представителите на силния пол, които са прекарали нощ „на сухо" с половинката си, показват по-лоши резултати на тестове от онези, които са спали отделно от любимите си или пък са правили секс.
Оказало се, че нощ без секс не оказва влияние върху умствените способности на жените.
Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.
Ама пълни глупости.![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Човек спри са с тия тъпи теми,които нямат и грам истина...![]()
Ти бавен ли си е? Да видим дали ще ми има нещо на способностите... да дойдат да пробватПървоначално написано от anonim
Пфф..Пълни глупости..
Най-добре ще е да се спреш с тъпите ти/безсмислени теми![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Yep.Първоначално написано от SmilezZz
не оказва, защото нямат такива способностиПървоначално написано от anonim
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Просто някакви изречения, не е уточнено кои учени и т.н.