- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Идеи за унижение xD
Значи аз и една приятелка искаме да унижим едно момче щот мн ни се е насъбрало! Започвам историята от начало.
Ние сме 9 клас миналата година кандидатствахме и нов клас ново дск,обачее има едно момче което в началото се държеше добре.но после реши, че е нещо повече от осатаналите.създаде се една групичка и той беше в нея и започна да се дразни с останалите и другите трябваше да го търпят ! Септември тази година отидохме на екскурзия за уикенда и той почна да се зарибява с едно момиче от класа. и както на вс екскурзии има и алкохол бяха пийнали и по едно време си целуваха.но като се върнахме момичето разбра че няма чувства към него ! И от тогава до сега той постоянно я тормози и няколко пъти я кара пак да ходят,постояно се прави в дск, опитва се да и привлече вниманието, но тя не го харесва и само се опитва да я провокира тя да ревнува и тя му се хваща,постоянно се мазни на даскалите и голям лицимер! и на мене и на приятелката ми ни писна постоянно да се държи пренебрежително се едно че е повече от нас и си мисли че е по хитър,искаме да го унижим и да го накараме да си чувства гадно !! дайте идеи за да го поставим на място!!![]()
Трябва ли да падате на неговото ниво?
Отмъщението е глупаво нещо...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Такова животно малко трудно ще накарате да се чувства гадно. Игнорирайте го, злепоставяйте го, но и това не е решение. След някоя друга година може и да се осъзнае, а дотогава просто не му обръщайте внимание. А това момиче щом го ревнува има ли вероятност да го харесва. Не виждам причина да се дразни от него ако не го харесва![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
според мен ако имахте малко повече сиво вещество щяхте да се сетите,че няма смисъл да го унижавате.Защо просто не му покажете че сте по-умни от него с думи,а не с детски работи?Толкова ли не можете да го затапите,както се казва, като каже нещо тъпо?Ако наистина сте нещо повече от него, а не просто поредните "жертви", ако мога така да ви нареча,ще се справите и без детинщини.Поздрави и успех![]()
значи от всичко опитахме пробвахме да го затапим обаче той почва да се дразни още повече, пробвахме да го игнорирами еми няя се получи.ако не бяхме опитали познатите методи едва ли щяхме да пуснем тема ;]
btw аз съм др фр![]()
![]()
????? Къф ти е проблема... ако прилага насилие викате някоя групичка и го пребиват... явно е по-умен и хитър от вас щом не можете да се справите още с него.... и оная щом не мое го изгони значи е доста тъпа и не си отстоява на своето лелеееееееееееееее
Абе вие малоумни ли сте,9 клас сте,пораснете малко![]()
Брях,брях
Първоначално написано от onestar
Що се бъркате изобщо... ? Гледайте си ученето.. Не мога да ви разбера... После ще се почнат теми 'Всички ме нападат', 'Аз съм аутсайдер' и 'Никой не иска да общува с мен'.. Глупава работа...![]()
Едит: Не стана ясно кво имам предвид- Това цялото си е тяхна работа и вас двете не ви засяга по никакъв начин.![]()
Яко IGNORE... "Убий глупака с мълчание"![]()
Трагедията е пълна...
Вижте има ли някакъв недъг и ако му го кажете знаете ли как ще млъкне набързо
++Първоначално написано от Ax3
С IGNORE не става ве.Натрупва се енергия. Освобождавате тая енергия или под формата на спорт в залата, или приложен кик бокс върху въпросонто момче.
![]()
Оф игнориряй го бе... няма смисъл да се занимаваш да го обиждаш..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
смЕрт за целия ви клас![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
i v moq klas ima takiva mom4eta i prosto tr da pritejava6 ostroumie za da go zatapi6 ina4e se obajda6 na nqkoi po golqm fr da go prebie i se svur6va (za za tva imam brat xD)![]()
Унижение?
Нали знаете, че по-умният отстъпва?
Освен това Бог е този, който съди и наказва, а не вие![]()
най-добре накарай момичето да си поговори с него че му е омръзнало да прави така и най-приятелски действа безотказно и затварята кръга
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Какво се бъркаш в чужди отношения?!
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Намерете му слабото място и го човъркайте докато не престане.![]()
В днешно време "По-умният отстъпва" се тълкува като "По-умният е п.утка"Първоначално написано от DevilWish
![]()
Westside rollin' all day, every day