.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

мисля си глупости ;((

Здравейте..този път ми е нужен съвет,,повече от всякога незнам какво ми става,,объркана съм много,, постоянно си мисля глупости,, през деня не толкова,, но вечерта много,,примерно се сещам за страшни сцени от филм и започвам да си мисля глупости незнам какво ми става,, един вид имам черни мисли на вас случвало ли ви се е и дайте ми съвет как да го преодолея,, моля ви и без обиди,, искам само съвети

Мега фен Аватара на ameli
    аз като почна да си мисля, за неща, които не искам ... си пея и си представям клипа .. или си мечтая (например, че кучето ми е в апартамента и е лято, и излизам на разходка с него, и събирам погледите на момчетата и се запознавам с някой готин ... или че имам нов папагал - и го уча да говори, играем си както със стария...) ... или се сещам за хубави моменти с пернатото (понеже мн ми липсва)

почти винаги преди да заспя пред очите ми минава отното и отново един момент - в който пилето ми умира и аз креща ... това даже съм го сънувала

п.п не гледай страшни филми, особено преди да заспиш ... заложи на комедиите ...

п.п2: напиши всички страшни мисли на един лист и след това го изгори, или го пусни в тоалетната или и аз не знам....

хайде успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз като почна да си мисля, за неща, които не искам ... си пея и си представям клипа .. или си мечтая (например, че кучето ми е в апартамента и е лято, и излизам на разходка с него, и събирам погледите на момчетата и се запознавам с някой готин ... или че имам нов папагал - и го уча да говори, играем си както със стария...) ... или се сещам за хубави моменти с пернатото (понеже мн ми липсва)

почти винаги преди да заспя пред очите ми минава отното и отново един момент - в който пилето ми умира и аз креща ... това даже съм го сънувала

п.п не гледай страшни филми, особено преди да заспиш ... заложи на комедиите ...

п.п2: напиши всички страшни мисли на един лист и след това го изгори, или го пусни в тоалетната или и аз не знам....

хайде успех
    Мерси,, дано помогне

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Да не си под напрежение????
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Да не си под напрежение????
    Да,, но не винаги..макар,че напоследък ми се случва честичко..Защо? Да не мислиш,, че е от това?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Бъди сред повече хора, общувай, забавлявай се, забрави за "страшните сценки". Не слушай разни депресиращи песнички - не влиаят добре на психиката. И спри с тези филми. Просто разпускай... прави неща, които ти доставят удоволствие, така постепенно ще се отървеш от тези досадни мисли.
    Успех.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен
    Случва ми се много рядко,но съм го преживяла ;с
    Моя съвет е да си мислиш за някакви забавни моменти от живота си,, за приятелите,гадже или нещо такова ^__^ не се оставяй на някви чудовища да ти отмъкнат съня . . Мисли си за лятото да речем и кво е яко... или нз,нещо което на теб ти е приятно Успех!

Град
    България
    Мерси

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Бъди сред повече хора, общувай, забавлявай се, забрави за "страшните сценки". Не слушай разни депресиращи песнички - не влиаят добре на психиката. И спри с тези филми. Просто разпускай... прави неща, които ти доставят удоволствие, така постепенно ще се отървеш от тези досадни мисли.
    Успех.
    Точно..
    Напълно съгласна съм..
    Наистина трябва да общуваш с повече хора..Забавлявай се..НАмери си някакво хоби..И не гледай страшни филми,преди да заспиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Миии гледай нещо неангажиращоума-нещо като поредицата от Пайове,мега идиотски комедии(ам.пай)
    на мен пък ми се случва-като вида плочки примерно в банята и си предтсавям как падам и си чупа носа или като вида стълби как падам от тях
    лудо лудо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и на мен ми се случва..просто започни да мислиш за хубави неща или си пей..знам ли при мен помага
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и на мен ми се случва..просто започни да мислиш за хубави неща или си пей..знам ли при мен помага
    мерси много

на мен също ми се е случвало,но започнах да се занимавам с нещо,да чета,да слшам музика или да гледав тв.Не мисли за глупости

Град
    Варна
    И на мен ми се е случвала-и то редовно. Почвам да си мисля за нещо хубаво, но не винаги ми се получава. Много помага за безсъние или неприяни мисли горещ душ или прясно мляко с мед.
    When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    случвало ми се е спох пийй 1 валериан
    If I played you like a toy?

Град
    Rousse
    При мене кат стани тва то ми са е случвало 2-3 пати .... Предимно от лоша вечер или нщ. сварзано сас деня ...... Прибирам се, вадя от хладилника един студен чай сядам пред ТВ-то пускам си Comedy Space (ТВ само с комедии) зяпам мисля за др. работи смея се после ям малко и лягам и почвам броя овцете
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от iiw
    И на мен ми се е случвала-и то редовно. Почвам да си мисля за нещо хубаво, но не винаги ми се получава. Много помага за безсъние или неприяни мисли горещ душ или прясно мляко с мед.
    Мерси.Наистина ме успокои и ти и другите

Аз като се сетя се си мисля за нещо друго по-хубаво и така.

И при мен има нещо подобно,надявам се да си мине от само себе си..
    Would you dance if I asked you to dance?
    Would you run and never look back
    Would you cry if you saw me crying
    Would you save my soul tonight?
    Would you tremble if I touched your lips?

Град
    В кафето :D:D:D
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз като почна да си мисля, за неща, които не искам почвам да си пея

Град
    България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си