- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мисля си глупости ;((
Здравейте..този път ми е нужен съвет,,повече от всякоганезнам какво ми става,,объркана съм много,,
постоянно си мисля глупости,, през деня не толкова,, но вечерта много,,примерно се сещам за страшни сцени от филм и започвам да си мисля глупости
![]()
незнам какво ми става,, един вид имам черни мисли
на вас случвало ли ви се е и дайте ми съвет как да го преодолея,, моля ви
и без обиди,, искам само съвети
![]()
![]()
![]()
аз като почна да си мисля, за неща, които не искам ... си пея и си представям клипа.. или си мечтая (например, че кучето ми е в апартамента и е лято, и излизам на разходка с него, и събирам погледите на момчетата
и се запознавам с някой готин ... или че имам нов папагал - и го уча да говори, играем си както със стария...) ... или се сещам за хубави моменти с пернатото (понеже мн ми липсва)
почти винаги преди да заспя пред очите ми минава отното и отново един момент - в който пилето ми умира и аз креща ... това даже съм го сънувала![]()
п.п не гледай страшни филми, особено преди да заспиш ... заложи на комедиите ...
п.п2: напиши всички страшни мисли на един лист и след това го изгори, или го пусни в тоалетнатаили и аз не знам....
хайде успех![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мерси,, дано помогнеПървоначално написано от ameli
![]()
Да не си под напрежение????
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да,, но не винаги..макар,че напоследък ми се случва честичко..Защо? Да не мислиш,, че е от това?Първоначално написано от DieselBlood
Бъди сред повече хора, общувай, забавлявай се, забрави за "страшните сценки". Не слушай разни депресиращи песнички - не влиаят добре на психиката. И спри с тези филми. Просто разпускай... прави неща, които ти доставят удоволствие, така постепенно ще се отървеш от тези досадни мисли.
Успех.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Случва ми се много рядко,но съм го преживяла ;с
Моя съвет е да си мислиш за някакви забавни моменти от живота си,, за приятелите,гадже или нещо такова ^__^ не се оставяй на някви чудовища да ти отмъкнат съня. . Мисли си за лятото да речем и кво е яко... или нз,нещо което на теб ти е приятно
Успех!
![]()
Точно..Първоначално написано от onestar
Напълно съгласна съм..
Наистина трябва да общуваш с повече хора..Забавлявай се..НАмери си някакво хоби..И не гледай страшни филми,преди да заспиш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Миии гледай нещо неангажиращоума-нещо като поредицата от Пайове,мега идиотски комедии(ам.пай)
на мен пък ми се случва-като вида плочки примерно в банята и си предтсавям как падам и си чупа носаили като вида стълби как падам от тях
![]()
лудо лудо
и на мен ми се случва..просто започни да мислиш за хубави неща или си пей..знам ли при мен помага![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
мерси многоПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен също ми се е случвало,но започнах да се занимавам с нещо,да чета,да слшам музика или да гледав тв.Не мисли за глупости
И на мен ми се е случвала-и то редовно. Почвам да си мисля за нещо хубаво, но не винаги ми се получава.Много помага за безсъние или неприяни мисли горещ душ или прясно мляко с мед.
![]()
When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!
случвало ми се е спох пийй 1 валериан![]()
If I played you like a toy?
При мене кат стани тва то ми са е случвало 2-3 пати .... Предимно от лоша вечер или нщ. сварзано сас деня ...... Прибирам се, вадя от хладилника един студен чай сядам пред ТВ-то пускам си Comedy Space (ТВ само с комедии) зяпам мисля за др. работи смея се после ям малко и лягам и почвам броя овцете![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Мерси.Наистина ме успокои и ти и другитеПървоначално написано от iiw
![]()
![]()
![]()
И при мен има нещо подобно,надявам се да си мине от само себе си..
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
Първоначално написано от ameli
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202