- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безразборен секс
на анкетата ти има официална тема
а и преди няколко дена май пуснаха подобна тема![]()
иначе съм пас - с 1 сигурен партньор си го карам.
Станислава
Относно безразборния секс...ами незнам то не е никак хубаво ако не ползваш предпазни мерки, но ако е секс за една нощ без ангажираща врузка аз съм ТВЪРДО ДА!
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
K0rTexXx , това се нарича случаен секс по-скоро.![]()
Безразборен секс приемам да ти се случва много често да правиш секс с непознати хора.
Аз лично съм против.. веднъж се случва ама да ти става навик е прекалено. Я станал някой гаф.. после върви го търси.![]()
Няма понятие "безразборен секс". Секса дава едно - наслада. Ако има секс има наслада. Ако има чувства с него има още по-голяма наслада. Той няма друго предназначение, че да бъде окачествяван като безразборен или полезен секс. И си зависи от човека. На някои хора това им харесва. Защо трябва да ги съдиме "ей виж я тая курва/тоя курвар - не стаат"?!
Изобщо тук не допускам природната даденост за секса да се създаде човек, защото това е съвсем друга тема.
Напълно достатъчно ми е да съм си с един партньор - този, който обичам (:
Други не ми требетЪ.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Отрицателно!Първоначално написано от haho1015
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бихте ли правили секс с някой който не познавате-от форума?
мм тези, с които бих (силно казано е, че бих преспала с тях, но определено стават) ги познавам, а единия даже е и моето момче .. <3![]()
![]()
А какво е мнението ви за безразборният секс?
Нещо, което няма да присъства в моя живот, защото не виждам смисъл в него пък и няма да се чувствам задоволена от такъв вид секс .. + това секса за мен не означава спорт, а същественото, което трябва да присъства в него (ЗА МЕН) са чувствата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма проблем, ако сме взели предпазни мерки.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
според мен няма лошо да правиш секс за една вечер (ако си взел предпазните мерки) , но не да ти става навик![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
безразборния секс е нещо относително така че не мисля че е мястото да обсъждаме разни "хамлетови въпроси"
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
и аз така мисляПървоначално написано от Wikzinka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Можеби
Като цяло подкрепям, стига да са взети предпазнми мерки и да не е съвсем "безраборен".
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Не. Ако ще рпавя секс с някого,то този някого ще ме привлича безумно и ще го познавам.
да ама ако нямаш партньор,който обичаш ?Първоначално написано от ScionOfStorm
За секса за една нощ по скоро , не безразборен .... ест с предпазни мерки !..![]()
достатъчен ми е само 1 човека безразборно *** е мн безотговорно
![]()
наистина е много безотговорно :ХПървоначално написано от expose69
![]()
![]()
![]()