.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

За да се стигне до секс

Момчета, прави ми впечатление, че въобще не можете да се оправяте сами в тази сфера... Ето ви няколко съвета как да правите добро впечатление в тая насока.

Те важат не само за необвързаните, а и най- вече за тези със сериозна половинка.

Не спирайте да изненадвате момичето, защото иначе тя губи интерес към вас. Например сега идва св Валентин - един чудесен повод да направите нещо мило за нея, въпреки, че въобще не е нужен повод. Момичетата обичат внимание, така че е добре понякога да правите някакав жест за тях, дори да е нещо дребно, защото всяко момиче харесва малките жестове. Имам предвид да и подарите шоколад, цвете или нещо от тоя род. Много ще се трогне, повярвайте ми! Заслужава си! Тези неща и без повод се правят, просто за да знае тя, че не сте загубили интерес към нея, и за да не загуби и тя към вас! Пък чак после и искайте секс! Хайде успехчета!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Всички обичат нови и различни неща... но твърде много нови и различни неща ще доведе до скука...
    Новите и различните неща трябва да са по-нарядко за да може да са интересни за момичетата <3
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Shia
    Аз съм доволна на неговото присъствие.Той е най-големият ми подарък и прекараният миг с него струва повече от плюшеното мече,генно модифицираните бонбони или нитратните рози изкуствено оцветени за въздействие.
    Е ще се радвам поне на един негов подарък,за да си спомням за него,когато не е до мен-било то снимка в рамка или плю,който да гушкам вместо него или даже SMS с любовна тематика.
    Не искам да съм зарината с подаръци,два са достатъчно-Той и Спомените.

Re: За да се стигне до секс

Цитирай Първоначално написано от viki2112
    Момчета, прави ми впечатление, че въобще не можете да се оправяте сами в тази сфера... Ето ви няколко съвета как да правите добро впечатление в тая насока.

Те важат не само за необвързаните, а и най- вече за тези със сериозна половинка.

Не спирайте да изненадвате момичето, защото иначе тя губи интерес към вас. Например сега идва св Валентин - един чудесен повод да направите нещо мило за нея, въпреки, че въобще не е нужен повод. Момичетата обичат внимание, така че е добре понякога да правите някакав жест за тях, дори да е нещо дребно, защото всяко момиче харесва малките жестове. Имам предвид да и подарите шоколад, цвете или нещо от тоя род. Много ще се трогне, повярвайте ми! Заслужава си! Тези неща и без повод се правят, просто за да знае тя, че не сте загубили интерес към нея, и за да не загуби и тя към вас! Пък чак после и искайте секс! Хайде успехчета!
    Точно си мислех каква ли глупост ще да е това , но ми даде една чудесна идея :P

Re: За да се стигне до секс

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Точно си мислех каква ли глупост ще да е това , но ми даде една чудесна идея :P
    един, осъзнал се

Мега фен Аватара на t0d1t0
    евала...
    Станислава

viki2112, уважавам мнението ти, но единствено вниманието, подаръчетата и жестовете не са начина да се стигне до секс. Даже има момичета, които така те взимат твърде насериозно, решават, че са влюбени до уши в теб и крайния ефект е, че не искат да започват със секс. Той няма определен начин, по който се стига до него. Това си е импулс. Някои хора бързо стигат до него и му се отдават, други бавно, трети не му се отдават и т.н. Зависи от момичето и момчето. Зависи и с каква нагласа тръгват. Дали за удоволствие, за лафче, за приятели с екстри или за любовна дългогодишна връзка, завършваща със самоубийство, рязане на вени, депресивни състояния, продължаващи години, някои аборт измежду другото...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да купя шоколад за свети валентин Нещо детско ми се струва темата.. Всеки знае че момичетата имат нужда от внимание,но всяко момиче е различно с различни интереси

Да ве шоколад ще купум аз за Свети Валентин.......... а пари от къде?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,темата донякъде е полезна..А и това за шоколада е...смешно
    Шоколад за Свети Валентин ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на m1nik
    Офф ама и вие...
    Тези с сериозна половинка от време на време да купуват по нещо мъничко..да не вземете сега всеки ден я задушавате с подаръците ви..
    От дъжд на вятър..абе..тя ще го оцени от вас е все пак..

А за шоколада искаше да каже момичето не за св.в.
    а днес шоколад след 2 месеца розичка...
    нещо такова..мъненку с любов!!

[това не е за авторката, за всяко момиче, което получи такова внимание
    -или си кифла и си умираш някой да ти обръща внимание..
    -или си свясна и го оценяваш.
    -или тя ще разбе, че човека отсреща гледа как да те тикне в леглото..

Искам да кажа, че трябва да си личи, че го правите с любов

за да не останете грешно разбрани..!!

+ за темата

p.s. SmilezZz да ти изям пухкавия аватар
    )

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Да купя шоколад за свети валентин Нещо детско ми се струва темата.. Всеки знае че момичетата имат нужда от внимание,но всяко момиче е различно с различни интереси
    Радвам се, че все още има хора, които не слагат всички момичета под един знаменател, само защото са попаднали на неподходящи..

Тъпа путка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си