- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За да се стигне до секс
Момчета, прави ми впечатление, че въобще не можете да се оправяте сами в тази сфера... Ето ви няколко съвета как да правите добро впечатление в тая насока.
Те важат не само за необвързаните, а и най- вече за тези със сериозна половинка.
Не спирайте да изненадвате момичето, защото иначе тя губи интерес към вас. Например сега идва св Валентин - един чудесен повод да направите нещо мило за нея, въпреки, че въобще не е нужен повод. Момичетата обичат внимание, така че е добре понякога да правите някакав жест за тях, дори да е нещо дребно, защото всяко момиче харесва малките жестове. Имам предвид да и подарите шоколад, цвете или нещо от тоя род. Много ще се трогне, повярвайте ми! Заслужава си! Тези неща и без повод се правят, просто за да знае тя, че не сте загубили интерес към нея, и за да не загуби и тя към вас! Пък чак после и искайте секс! Хайде успехчета!![]()
Всички обичат нови и различни неща... но твърде много нови и различни неща ще доведе до скука...
Новите и различните неща трябва да са по-нарядко за да може да са интересни за момичетата <3
GTA Stunting
Аз съм доволна на неговото присъствие.Той е най-големият ми подарък и прекараният миг с него струва повече от плюшеното мече,генно модифицираните бонбони или нитратните рози изкуствено оцветени за въздействие.
Е ще се радвам поне на един негов подарък,за да си спомням за него,когато не е до мен-било то снимка в рамка или плю,който да гушкам вместо него или даже SMS с любовна тематика.
Не искам да съм зарината с подаръци,два са достатъчно-Той и Спомените.
Точно си мислех каква ли глупост ще да е това , но ми даде една чудесна идея :PПървоначално написано от viki2112
един, осъзнал сеПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
viki2112, уважавам мнението ти, но единствено вниманието, подаръчетата и жестовете не са начина да се стигне до секс. Даже има момичета, които така те взимат твърде насериозно, решават, че са влюбени до уши в теб и крайния ефект е, че не искат да започват със секс. Той няма определен начин, по който се стига до него. Това си е импулс. Някои хора бързо стигат до него и му се отдават, други бавно, трети не му се отдават и т.н. Зависи от момичето и момчето. Зависи и с каква нагласа тръгват. Дали за удоволствие, за лафче, за приятели с екстри или за любовна дългогодишна връзка, завършваща със самоубийство, рязане на вени, депресивни състояния, продължаващи години, някои аборт измежду другото...
Да купя шоколадза свети валентин
Нещо детско ми се струва темата.. Всеки знае че момичетата имат нужда от внимание,но всяко момиче е различно с различни интереси
Да ве шоколад ще купум аз за Свети Валентин.......... а пари от къде?![]()
Да,темата донякъде е полезна..А и това за шоколада е...смешно![]()
Шоколад за Свети Валентин..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Офф ама и вие...
Тези с сериозна половинка от време на време да купуват по нещо мъничко..да не вземете сега всеки ден я задушавате с подаръците ви..
От дъжд на вятър..абе..тя ще го оцени от вас е все пак..
А за шоколада искаше да каже момичето не за св.в.
а днес шоколад след 2 месеца розичка...
нещо такова..мъненку с любов!!
[това не е за авторката, за всяко момиче, което получи такова внимание
-или си кифла и си умираш някой да ти обръща внимание..
-или си свясна и го оценяваш.
-или тя ще разбе, че човека отсреща гледа как да те тикне в леглото..
Искам да кажа, че трябва да си личи, че го правите с любов
за да не останете грешно разбрани..!!
+ за темата
p.s. SmilezZz да ти изям пухкавия аватар![]()
)
Радвам се, че все още има хора, които не слагат всички момичета под един знаменател, само защото са попаднали на неподходящи..Първоначално написано от AlokiNn
Тъпа путка