- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цикъла.. 18-ти ден не ми свършва
Искам да попитам каква може да е причината да имам цикъл вече 18 дена. От 2 години имам цикъл и би трябвало вече да се е нормализирал. Пък и досега си ми е бил горе долу нормален. И тече супер много кръв. Има ли опастност от поликистозни яйчници или анемия заради многото кръв, която ми тече. Сложно стои въпроса с гинеколога, затова питам тук.
Тенкс![]()
Това наистина не бях го чувал. За това ще ти кажа не знам.
Но за анемията знам, мисля че е възможно защото губиш много кръв следователно хемоглобин и други съставки.
Мисля, че трябва да отидеш на лекар.
Вафла..
18 денти сериозно ли....
Проблем е!!! Отиди на лекар !
Най-много 8 дена е нормалното..![]()
успех!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Отивай на Гинеколог..Не ми звучи това нормално..
Възможно е да е нещо сериозно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Докато ти свърши и намериш време да се прегледаш при АГ, се свържи с личния ти лекар или звъни на Бърза помощ, за да ти направят инжекция с кръвоспиращи евентуално /казваш, че е кръв/. Тук нямаме право да ти препоръчаме такива медикаменти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от p0iSsOonN
Последно кръв или лигавица?Първоначално написано от p0iSsOonN
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не е нормално. Отиди до личната, тя ще ти даде направление за гинеколог и ще ти предпише хапчета, за да ти спре. Но отиди на лекар!
Два пъти ми се е случвало- първия път след като спрях да пия противозачатъчни отпрах 3 седмици ( но не стабилно кръвотечение, а леко)- ходих на лекар изписа ми едни капки дето се разтваряха във вода и ме оправиха. Втория път- наскоро без видима причина но отново леко кръвотечение- 2 седмици- отидох в аптеката аптекарката ми даде "Калций-Фосфор-Це" едни розови хапчета са. За два дена ми спря. НО ТОВА Е САМО ПРИ ЛЕКО КРЪВОТЕЧЕНИЕ!!! Щом при теб е силно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отидеш на лекар, защото може да си получила някой кръвозилив- изобщо не го бави!!! 18 дена... да ти изтече кръвта ли чакаш? Тичкай на доктор и успех!!!Дано да не е нещо много сериозно
![]()
Не си самопредписвай нищо, иди на преглед и гинеколожката ще ти обясни защо става така и как да не се получава така пак
върви на лекар.. това е сериозно ! на мене един път така 9 дена и мама ми каза да ям канела да спре, защото не е нормално повече от седмица. може да не е цикъл тази кръв... попитай лекар.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Днес цял ден чаках по болници, но успях да се уредя за преглед без да чакам няколко месеца, за да ми дойде часа за преглед.Всичко ми било наред, просто не ми бил редовен, но ми даде хапчета, с които ще се нормализира.
Успокоих се, че няма нещо по сложно.
Благодаря на отзовалите се.![]()
![]()
В такъв случай заключвам.