- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ме!
Значи..Така да започна..
Пристрастих се към скейта и ся нали се уча да карам скейт..НО..Има едно голямо "НО"..Сега всички в училище ме гледат на криво...Казват ми че съм щяла да стана най-смотаната(което не е вярно,в нашето училище да си скейтърка е голяма привилегия..)..В къщи ми казват че това е било тъпа идея..Абее изобщо мазало...И така..Моля ви кажете ми какво да направя за да спрът да ме критикуват за това че съм скейтърка??Може да изглежда тъпо но е много сериозно...Аз или те не разбират че в това няма нищо лошо?
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече направо изперквам...
не им обръщаи внимание.Да не ти пука кои какво мисли и казва,важното е ти какво искаш![]()
Абе я не им обръщай внимание. Това си е твоя мечта и ти ще си я следваш. У вас не вярвам някой да е карал скейт, за да мисли, че е тъпа идея. Кефи се и на никой не обръщай внимание.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Не им обръщай внимание или пък им обясни,че на теб ти харесва и че нямат право да ти се бъркат..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оо, защо им обръщаш внимание. Ще видиш като станеш добре как ще те гледат и ще ти завиждат. Така де, аз с удоволсвие бих се пробвала, изглежда забавно, но съм мн саката![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Де да имаше къде и аз бих се записал на уроци независимо какво ще кажат от класа ми.Много добра идея,давай напред и да не ти пука
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
аз бих те посъветвала да извлечеш полза от негативните коментари-трябва да те мотивират да задобрееш и да им покажеш,че са грешали в преценката си![]()
мдам, ти държиш ли им сметка ако свирят на пиано, ако спортуват даден спорт и т.н. .. не нали? еми те к'во ти се бъркат щом ти харесва и искаш - да не те инт за мнението на другитеПървоначално написано от playboyche
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ами ако се обличаш с ония скейтърски дрехи, дето приличат на момчешки, не е чудно, че те карат да се откажеш. :Д носи си нормални дрехи и пак си карай скейт, все пак не е нужно от километри да си личи, че това ти е хобито.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Хахаха .....Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
..... Момичето има право да се облича и да прави каквото си иска ... Аз лично нося 96% смакнато и се движа сас бая момчета и момичета коит са на моето дередже.. И специално за момичетата коит носят смакнато мога да ти кажа че се вталпяват много барзо кам дадена компания (която сащо носи такива дрехи и не само) , и чесно да ти кажа underground-четата неса малко наброи в БГ .... Теи че каквото и да носи да си го носи хората ще я гледат до известно време под ъгъл и после ще и свикнат
....
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Скейтъри съкс.![]()
Тъй де,остави кво мисля,просто не им обръщаи внимание и ще спрат.
Брях,брях
Много е интересно как да си скейтър е привилегия в твоето училище, а останалите ти се подиграват. Всъщност какво мислят повечето хора няма никакво значение. Щом те влече скейт, бъди скейтърка. А относно въпроса с родителите, там вече зависи какви са взаимоотношенията ви. Трябва да говориш с тях. Аз винаги, когато съм разговарял с наш'те и съм изтъквал достатъчни доводи, никога не са ми забранявали нищо. Успех![]()
Мне..Не се обличам такаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Само кецовете и тва е..Иначе съм си с дънки и тениска..А прочетох че някой беше писал за това как е привилегия а на мен ми се присмиват..Ами..Значи..Има едно единствено момче което е на моето мнение..Той ми помага да се науча да правя повечко трикове..А другите просто са свикнали да ме виждат като "фешънката на класа"..А от както започнах да се зарибявам със скейтинг,понеже всички от класа ни са фешънчета
![]()
..И ся аз се промених и не съм фешън..Ходя си с най-обикновени дрехи..А Stani46 Това е добра идея
![]()
Ама дъската ми е скъпа а те тея идиотчета имат здрави глави..Ще я счупя на първия ден..
![]()
Е мерси за повечето мнения..
![]()
АаАА.....Като чуя за фешан ми спада главата
....
Първоначално написано от FeDkY
Емм..Аз вече не съм :P![]()
И даже се чудя как съм могла да бъда
:P
![]()
![]()
Всеки се променя, според мен изобщо не трябва да ти пука, че ти се присмиват, гледай собствения си живот и прави това което те кара да се усмихваш, а не това което кара другите да те харесват! Бъди себе си просто! (:
Кроткият отговор отвръща гнева, а оскърбителната дума възбужда яростта!
Няма нищо лошо да си скейтърка... това е твой интерес, пък и ти няма да се занимаваш с товя вечноПросто им обясни, че за сега това те кефи и мислиш да се занимаваш с тва, като не им харесва...
Прави каквото искаш, живота е един не позволявай някой да взема решенията вместо теб!
![]()
Аз също карам скейтборд,но никой не знае,защото нямам скейт![]()
Мога 2-3 номера и т'ва.Иначе дрехите-аз се обличам нормално-дънки и блуза + кецки ама не супер грамадни ами прибрани.Да не ти пука.К'во ти да не би да им се подиграваш,че имат импулс или се гримират?Аз много се кефя на скейтъри ама в новото училище няма човек,който да не е фешън освен мен и една метълка![]()
![]()
Мне брат ..... ко ма искара![]()
![]()
Еми то и аз имам импулсПървоначално написано от MichellePhan
Ама простоо..Не знам..Аз още се уча да прая оли
![]()
Което е най-лесното майна(родена съм в пловдив и там съм живяла за тва използвам този израз)..То в нащо училище има 1-2 момчета който сериозно да се занимават със скейтинг а аз съм единственот момиче което да е скейт "гърл"..Простоо..Обожавам да карам скейт и ся просто всички пак искат да съм си фешънче ама мен ме отвръщават вече тея неща...
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
А ти искаш да го практикуваш ,защото да си скейтър е привилегия в у-щето ти или какво!???Ако е така наистина се откажи.
Ако ти харесва, прави го и да не ти пука кой как те гледа и какво ти казва.![]()