- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса като на Джени от " Клюкарката" ?
Е как да си направя коса като тази на снимките?
Моля ви за по-бърз отговор , защото ми е страшно спешно. Мерси предварително.
Не се реши няколко дена и готово![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^ глупости![]()
според мен тва е правено леко с маша или с пяна
изглежда толкова суха и изтощена ... хората се стремят към хубави и жизнени коси, пък ти ...след много третиране с бои, преси и т.н. ще стане такава, спокойно
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ти пък и ти се изказа...
косата и не е изтощена !!!
а просто е направена небержно...
за да получиш този ефект е мн важно да имаш същата подстрижка.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Като " оформление" е същата , но моята е ужасно правя и просто се чудя наистина как да го направя точно така. Изглежда като изправена и намачката (реално наистина все едно съм правила секс в килера и не съм се сресала).
като за начало се пострижи като нея![]()
Просто аз
Е, мисля че това казах в предния пост, но явно е било малко неясно, или по-скоро доста неясно.
Отчайвам се вече. Навсякъде само коментари от сорта на " не се реши 1 седмица".Освен 1-2 момичета, някой да има реално решение?
Ами и аз всъщност мисля, че е изправена и после намачкана с малко пяна.
Хващап предните кичури и ги захващаш с шнола отзад...
Бтв тази е бахти противната, спрях да гледам сериала заради нея.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
При мен се получава това с пянаНо и според мен първо е изправяна и тогава намачкана с пяна.Но както и да е ,само ще ти кажа, че това доста ще ти изгори косата
![]()
Надявам се да ми се получи.
А дали не трябва маша или пък с ролки?![]()
Аз мисля, че е с вакса или гел.. Моята коса е къса, ама като я намачкам леко с гел така става..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
По този начин изглежда косата след като си била с пяна и от времето леко се е отпуснала.
А иначе няма да коментирам,че косата на това момиче е просто...ужасна...прилича на тези,които са на куклите барби![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ох и аз винаги се опитвам да си направя така косата.
Ама тя моята коса ,гъста и не се поддава нито на къдрене ,нито на изправяне![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мен пък косата на момичето много ми харесва, винаги съм обичала такива небрежни прически, само дето повечето пъти не мога да си ги догодя.
+++Първоначално написано от magicfairy
smile-it's the second best thing you do with your lips
И аз все се опитвам да си я направя така, ама не става.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ако не съм си изправяла косата изглежда по-този начин,иначе ако я намачкаш с пяна и я вържеш може и да се получи,но има коси които не са податливи на подобни процеси![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами според мен ще стане,ако с маша съвсем леко я накъдриш,ама съвсем,колкото да придобие форма. След това я разреши,после я разроши. После хвани небрежно горните няколко кичура и ги защипи! Слагаш и едни очила и си готова!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Правила съм си нещо подобно по този начин.Пробвайте,може би при вас ще стане точно както е косата на Джени!
http://www.youtube.com/user/juicysta...79/GLHcVeyd530
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel