.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Филия с масло и мед

Искам да ви попитам прекалено калорично ли е ако 1, най-много 2 пъти в седмицата закускам с хляб(не бял), намазан с малко масло и мед или само мед?
    Защото се старая да намаря вредната храна, та това става ли?

Мега фен Аватара на ameli
    щом е в умерени количества- няма проблем ... само не прекалявай с маслото, ест. ако е наистина масло, а не маргарин няма да имаш проблеми

п.п. аз обичам филийката да е със сладко от вишни
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на zoreto
    ми яж си 2 пъти в седмицата е добре пък и организма има нужда от всичко,особено медът е много полезен и ти няма да сложиш тонове мед,а някво количесто около 1 с.л или 1 ч.л ,а по принцип е препоръчително по една чаена лъжичка сутрин и една вечер,което ще задоволи организмата от каквато и да е друга рафинирана захар

Цитирай Първоначално написано от ameli
    щом е в умерени количества- няма проблем ... само не прекалявай с маслото, ест. ако е наистина масло, а не маргарин няма да имаш проблеми

п.п. аз обичам филийката да е със сладко от вишни
    Мх, мерси и на двете.
    Иначе ясно, че няма да слагам много масло, а иначе то е такова пакетирано масло, не знам точно как да се изразя, не е маргарин обаче.

ми както ти казаха яж си спокойно, дори и 3 пъти. Една такава филия с мед и масло има максимум 200ккал, аз лично закусвам с по около 300-350 всяка сутрин, така че не се притеснявай да си я ядеш

Град
    Sofia
    госпожата ми по биология веднъж спомена, че комбинацията масло и мед е много вредна, защото в корема някакви токсични вещества образувала и изрично ни предупреди да ги ядем по отделно

Супер фен Аватара на zoreto
    ама не те е светнала госпожата ти по биология,че пък не е полезно да се ядът плодове след хранене нали,щот ферментират по бавно и така организма се затормозява и задържа храната повече от необходимото?

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Ммм много обичам филийка с масло и мед. Нищо не е вредно в умерени количества
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен
    Тази с мед можеш да я ядеш и всеки ден.

Мега фен
    ох, сега заради тая тема ми се прияде точно такава филийка
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ох, сега заради тая тема ми се прияде точно такава филийка
    И на мен,много обичам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Много сте се втелили бе хора, в тия диети Веднъж на седмицата масло и мед Ужас, как сте си промили мозъците, не знам Другия път някой да пусне тема "Мога ли да ям веднъж в месеца една шоколадова бонбона"

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    меда е полезен - яж

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    така е.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на sunshine955
    smile-it's the second best thing you do with your lips

BlackKeys,извинявай,че ще ползвам темата ти ... исках да попитам крокито (царевичните прачици) с лешници и фъстъци вредни ли са ..
    аз се старая да се храня здравословно.. не съм на диета .. спортувам и гледам да не ям вредни храни .. и нали нищо не е вредно в умерини количества .. един пакет е около 200 калории (50гр) .. та какво количесто е нормално да изяждам на 1 път .. половин пакет,цал ??
    и царевичните прачици пържени ли са .. ? защото знам че пърженото е вредно .. и ям по-малки количества

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    BlackKeys,извинявай,че ще ползвам темата ти ... исках да попитам крокито (царевичните прачици) с лешници и фъстъци вредни ли са ..
    аз се старая да се храня здравословно.. не съм на диета .. спортувам и гледам да не ям вредни храни .. и нали нищо не е вредно в умерини количества .. един пакет е около 200 калории (50гр) .. та какво количесто е нормално да изяждам на 1 път .. половин пакет,цал ??
    и царевичните прачици пържени ли са .. ? защото знам че пърженото е вредно .. и ям по-малки количества
    вредни са

прочети за ДЖЪНК ФУУД.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...84%D1%83%D0%B4

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    вредни са

прочети за ДЖЪНК ФУУД.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...84%D1%83%D0%B4
    мерси

Meda e mn polezen! Az vsqka sutrin qm qb1lka s med

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    sunshine955 деееба СИЧКО В ОПАКОВКА Е ЛЕШ!

А мед рулз.

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ама не те е светнала госпожата ти по биология,че пък не е полезно да се ядът плодове след хранене нали,щот ферментират по бавно и така организма се затормозява и задържа храната повече от необходимото?
    Tо това е всеизвестно....нз само какво общо с темата има ....

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*

+++
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на dead_princess
    Едва ли е вредно..не ме интересува.
    Отивам да си правя филии с мед и масло<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си