- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 'Change the world' vs. 'All I wanna do is have some fun'
^Е нямах предвид това.. Всичко, тоест никой да не ми държи сметка и да си гледам моят и този на хората, които обичам, живот. Свобода.
И, да, приемам критиката градивно. Естествено, когато е основателна.
Всеки, които ме познава би казал, че съм нереален оптимист. Опитвам се да убедя всеки, че "В края всичко ще е наред"..Това, което ти можеш да направиш (позволявам си да цитирам Махатма Ганди) е да бъдеш промяната, която искаш да видиш в света... опитай се да заразиш другите с оптимизъм.
Просто съм се убедила, че това е строго индивидуално. Ако един човек е решен, че едва ли не след един скандал или една двойка (примерно) светът е свършен, то никой не би могъл да му промени мнението.
и аз нещо не знам.опитвам се да проявявам търпение с което да постигна и спокойствие така според бих спрял времето.което би ми дало възможност да застана посредата и да видя началото, и паралелните краища, и съответно да тръгна на някъде.което само по себи си не означава че тази цел един от паралелните крайщия.
ако разбирате за кво говора
а което между друго това объркано нещо което написах е може би моя път, моя начин да съм свободен
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ще специализирам в чужбина(Италия или Франция)Първоначално написано от hottie
![]()
Италия!![]()
![]()
Лично аз вярвам, че един човек НЕ може да промени света, в какъвто и да е аспект сам. Дори да има страхотни идеи за промяна, нагласата за това и т.н. без съмишленици и сериозната подкрепа на много хора не става просто..![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
а я да се замислим кой човек и какво този човек е постигнал сам ?Първоначално написано от lDoLLl
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Sham, много хубава тема ( защо заглавието на английски обаче)?
Опитах се да отговоря на моите въпроси... Мечти, реалност, бъдеще?
Осъзнавам, че всеки ден си поставям една мечта. И толкова ме е страх, че от мечти вече не мога да дишам. Още не знам коя съм... всъщност.
Липсват ми части от пъзела, който съм.. и едва ли ще ги открия скоро. Но пък няма да спра да опитвам.
Професия... дам....знам
Семейство- все си мисля, че имам грешна представа за тази дума.
Не съм имала никога.
Деца? Не мисля, че ще имам... Прекалено святи са за мен. Може би ще оставя нещо друго след себе си... Дано
Егоизъм... май това ни движи. Колкото и кофти да звучи така е.
Trying to change the world while i have fun![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
променям само моя свят, за света на другите хич не ми пука. а накъде отивам, само аз си знам. фирмена тайна е
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
StanSmith, ПортокалениЙ Часовников МеханизмЕ - обиждай мен и говори каквото си щеш, но да чета преповтаряне на глупости, които вече веднъж съм обяснил колко со абсурдни, няма да стане. Разбирам колко е кофти да се прочете пост, по-дълъг от всички 0,5 книги, които си прочел през живота си, взети заедно, но някак е тъпо да говориш за нещо вече говорено.
Както си и мислих, дълго време ще сърбаме попарите на г-н Ангелов, щото читателите му са същите умствено затруднени и бедни откъм знания и стил персони, каквато е и той. Затова и толкова са се залюбили, де.
Колективното несъзнавано не се предава току-така, като невидима нишка, която разпределя емоциите и опита на хората!!! ТО СЕ ТРУПА С ГОДИНИ и засяга модели, колективни конструкти, още както искате ги нарече - АРХЕТИПИ ги нарича Юнг - те са кумулативен опит на ПРЕДИШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. Това значи, че ако критична маса от тъпи копелата са и се държат като тъпи копелета, децата им ще имат същите тъпи копелдашки поведения и мислене, що се отнася до "програмираното несъзнавано" у тях. А не значи, че ако аз сега изведнъж гордо се нарека БелияТ Млад Мъж заедно с целята студентска общност и завикаме срещу евреите, незнайно как повече хора в Исландия ще получат инсайт и ще започнат да говорят същите глупости.
И във всичко това не са нужни нито маймуни, нито Елени, за да се разбере, а само четене на книжки.
Все пак по темата:
За някои хора да си правят "фън" в живота или всъщност да си изкарват хляба се изчерпва с това да работят за "псевдоспасението" на човечеството, да имитират, да измислят и да дават зрелища на народа. А последният това и чака. Световните конспирации са богата почва за тази цел, както все повече показва обществения опит. Със смъкването интелектуалния капацитет на "критичната маса от хора" обаче се смъква и качеството на тези хора и техните опити за препитание чрез зрелища. Но това качество си остава задоволително за народа и в крайна сметка всичко си е мирно.
Но на душевно ниво си озверяваме прогресивно.
И съответно хората, работещи за рода намаляват, а малкото останали са жалки дилетанти. Останалите са си за "фън-а", ез южуъл.
активизъм/превенция; писане; музика
Кво да оправям като живеем в Планетата на маймуните. Дай пиене и живот, силиконови цици и чалга...
Ебал съм ги всичките, да се оправят. По възможност бих живял за сметка на всички останали, бих използвал всеки и всичко само и само на мен да ми е добре.
Това е, за да получиш, трябва да си вземеш САМ! Така че нищо няма да тръгна да оправям заради останалите. Другите не заслужават нищо...
Но за съжаление друг изход освен кървава революция няма. Всъщност на планетата ни има 6 милиарда човекоподбни маймуни, малко от тях се отличават с по нещо човешко. А маймуните са животни. А аз за животните 5 пари не давам. Не знам, предпочитам да стана масон с привилегии пък ако ми е писано някой ден като съм на 60-70 и съм се наживял от привилегиите, които системата ми е давала, да помогна за сриването и от вътре по някакъв начин или нещо от сорта. Може би по-добре така от колкото да съм партизанин или нещо от този род...
Не бих тръгнала да правя големи неща - имам предвид да опитам да направя нещо от огромно значение за света..да откривам топлата вода и тн. Но бих направила големи неща свързани лично с мен.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Тръгвам от моя свят и докъдето стигна (:
Досега е имало индиректни промени към по-добро, което може само да ме радва. Никога не съм се възприемал като човек, в чиито възможности влизат глобални промени - нямам достатъчна инициатива може би. Потенциал също.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
как така го обмисляш? тва да не е клуб по шахмат, подаваш молба и хопПървоначално написано от StanSmith
биваш 'избран', не кандидатстваш ;д
StanSmith, пълна смешка си ^![]()
semantics е творение на чифутщината, либерализма, еманципацията. Лошото е, че тоя боклук е учител. Така ли разрващаваш децата ни бе, отрепко?
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
semantics може и да говори абсолютни простотии наместа, но поне теориите му са потвърдени с факти 10 пъти повече от 90% от привържениците на 'новия световен ред'![]()
Мечтая за щастие, поне малко. Искам от себе си да не бъда толкова добра и хората да се държат с мен както аз с тях.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ахахаха, владееш, наистина!
Аз пък виждам сифон в мозайката на банята. И в него няколко парцала пяна и кир. Може и скара за препечени филийки.
Работя в системата на UNFPA - "UN светът" често е пълна лайнарщина, за това не мога да си кривя душата. И ПАК мога да си заложа главата, че дори само този Фонд е свършил в пъти, пъти повече добро, отколкото лошо, сравнено с промивките, по които възклицават някои. Последните не вършат нищо. Наистина - 0 .
Това е доста по темата, в случай, че някой се заяде.
активизъм/превенция; писане; музика
РЕАЛНО виждам, маслинови клонки - символ на мира и световна карта => световен мир + 'мрежа', обхващаща всичко.
Всъщност, може да погледнеш и емблемите на Световната Метеорологична Организация, или Световната Здравна Организация, или Международната Морска Организация, или Международната Гражданска Авиационна Организация и пр.
Всички имат 'мерника'. Всички ли ни мислят злото?
Пирамидите какво общо имат, след като са от хиляди години...То може тогава и разпределението на три 'класи', социални слоя от Средновековието да се вземе.
Въобще паралели всякакви.
Вместо търсене постоянно на някакви знаци е по-добре да живее човек и да прави нещо; не само да отбелязва и 'конспирира'.
Да не говорим, че снайпера мисля имаше по-малко линии на мерника си. То и някои глобуси, завъртяни по особено начин може да имат такъв изглед. Въобще виждам излишна параноя бол.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ц, виж сега.
За богаташките фамилии е ясно и няма кой да го отрече това. Обаче, че са наследници на кралски фамилии, фараони и прочие - не. Някой да ме поправи, но доколкото си спомням евреите бяха подложени на МНОГО СТРОГИ гонения от същите тези фамилии в някои географски области /особенно ранно Средновековие, европейски реалности?/; както и в Древен Египет. Пак казвам - не съм дотам запознат с материята.
Дам, сега погледнах - 300+ години забрана за живеене на евреи в Англия. След ~1400 година следват Франция и Италия, или нейде там беше.
Грозна работа. Прилича на мерник на оръжие, който всеки момент ще тегли куршума на планетатаПървоначално написано от StanSmith
-- Aristotle
Ами човек, да - но тук говорим за сложни културни, религиозни и най-вече - икономически процеси, защото знаем с какво се свързват евреите.
Просто ти казвам, че няма как днешните богаташи да са наследници на тези кралски фамилии, защото същите тези фамилии са забранили ВСЯКАКЪВ достъп на еврейския народ в границите на държавите им. От Древен Египет, през Средновековие...та докато стигнем до политиката на Германия през ВСВ II.
-- Aristotle