- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някоя ласка,която ви "дрогира"?
Такам да разясня малко повече въпроса ми. Всеки един от нас си има разни неща,които го побъркват от възбуда. Въпросът ми е има ли някъде такова място по тялото ви,където,когато приятелят ви/приятелката ви като започне да го стимулира и вие да имате чувството,че сте като дрогирани,буквално ви се главозамайва. Удоволствието е огромно и имате чувството,че сте дрогирани,защото вие адски главозамайващо. Моето такова място е врата ии начинът,по който ме целува и лиже приятелят ми ме кара да изпадам в екстаз ....побърква ме
Единствено гърба - единствената ми ерогенна зона извън областта на генеталийте.
Всеки път е различно,не обичам еднообразието.
Станислава
целувки по ухото (дясното)
,точно като наркотик ми действа
Имам да .. целувките по ушите, шията, гърбът, вътрешната част на бедрата и едно специално място!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Целувките по врата.. направо не знам къде съм като започне да го прави...![]()
По-дълга и мокра целувка по шията може да ме възбуди веднага![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Целувките по врата..
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Обожавам като легне върху мен, като започне да ме целува по врата и да ме гали по гърба... оолелеее![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Истината при мен е шията-дълги и страстни целувки и прокарване на езичето по врата и съм си забравила името![]()
ами освен това най-много ме възбужда когато възбудя партньорът ми когато той е възбуден и аз съм така .... колкото повече е тя и аз съм толкозПървоначално написано от BUBBLEGUM4o
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Вратлето, побърквам се от целувки там.![]()
Също обожавам да ми шептят мръсотийки на ушенце, цялата настръхвам.
галене по краката и целувки на всякъде![]()
Слабите ми места са: Врата,коремчето,вътрешната страна на бедрата. Побърквам се и от леко захапване за ухото,направоо.. :P
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
да корем или ако някой ми бръкне у дупарата с крак до коляното или с игла да ма боде по пъпаПървоначално написано от one
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Побърква ме . .той ме побърква постоянно.Целия е една голяма възбуда честно.Просто начина по,който говори понякога или по,който ме гледа направо ме подлудява.Като ме целува по врата също откачам ии дългите мокри целувки като понякога ми захапва устната .. леле направо ..
Абе комплексни са нещата попринцип .. след едното върви друго и така.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Убожавам да ме целува по гърба, по бедрата и разбира се на едно доста специално място. Направо имам чувството, че съм в бестегловност, не мисля за нищо, просто се отпускам ей така и то си е точно главозамайване.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1, но добавям и леко гризкане, смукане на меката част и леко примляскванеПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Ъхъ...Първоначално написано от Assshley
![]()