.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сутрин - ставам, мия си зъбите и лицето, гримирам се.
    Вечер - махам грима, умивам лицето с вода, сега почнах и с едно гелче, където е против пъпки и след това си правя маска ,която стои 5 минути, пак измивам лицето.
    Това е

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Сутрин - ставам, мия си зъбите и лицето, гримирам се.
    Вечер - махам грима, умивам лицето с вода, сега почнах и с едно гелче, където е против пъпки и след това си правя маска ,която стои 5 минути, пак измивам лицето.
    Това е
    +1 Но маската не е всеки ден

Град
    На стадиона за бягане.
    Сутрин: Мия си зъбите, фейса, слагам коректор ако трябва и черен молив (не винаги)

Вечер: Мия си зъбите, фейса, почиствам си фейса с toner нa Garnier Pure, мажа го с хидратиращ крем.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    сутрин-мия си зъбите,лицето /само с вода/,слагам хидратиращ крем и се гримирвам
    вечер-почиствам си грима с тоалетно мляко или мокри кърпички за грим,мия си зъбите,след това с почистващ гел за лице и най-накрая тоник за лице.
    ако имам някоя пъпка слагам крем "Здраве"
    правя си маска на лицето 1 път седмично.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на liim0nka
    сутринта си мия лицето и зъбите, гримирам се.Вечерта-почиствам грима с тоалетно мляко, мия си зъбите и лицето и след това го почиствам с тоник.

аа просто от любопитство.. Darkkisss защо не използваш българската дума за фейс( интересно ми е просто, нямам нищо против)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Сутрин-мия си зъбите и лицето,след това си го почиствам с Розова вода (ритуал от векове при мен),слагам си черен молив и руж хаха
    Вечер-мия си зъбите и лицето,пак си го почиствам с Розова вода,мажа се с крем и понякога маски
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    сутрин ставам мия си лицето зъбите , слагам грим колкото преценя. Прибирам се трия грима преобличам се сменям грима . Вечерта трия грима, почиствам с тоник лицето , мия зъбите и бум в кревата
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    сутрин-мия си зъбите,лицето /само с вода/,слагам хидратиращ крем и се гримирвам
    Сутрин: мия си зъбите, после конец за зъби, изплакваща вода за уста. После - почиствам лицето с тоник, слагам крем и след това грима.
    Вечер: почиствам си лицето с дегримьор, после с тоник. Мия си зъбите, после почистване с конец за зъби.

Общо взето е това.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    Sofia
    Сутрин- мия си зъбите, лицето, слагам си хидратиращ крем и ако има някакъв по-специален случай се гримирам
    Вечер- мия си зъбите, мия си лицето с един гел и си намазвам цялото тяло с крем
    Маска си слагам веднъж седмично,а ексфолиант- два пъти

Град
    Somewhere...in The sea...
    сутрин - мия лице с гел, зъби, мажа си лицето с хидратиращо кремче, в момента слагам само очна линия и малко спирала.

Вечер - мия зъбите и лицето, почиствам грима (ако не заспа инцидентно)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Сутрин си мия лицето с гел, тия дни слагам единствено спирала.. Също и зъбите. Почти не си пипам лицето с непочистени ръце (когато не ми се намират мокри кърпички, а ме сърби ужасно например, няма как да не се пипна по фейса ), а гримът го махам горе-долу веднага като се върна, преди тренировки и такива работи. Оставям го само, ако ще излизам, не ми се размазва, защото слагам малко. Вечерно време се къпя, мажа си косата с хининова вода, пак мия зъбите, слагам си крем за лице и крем за тяло от време на време.

Град
    Пловдив
    сутрин-мия си лицето с вода и гел,мия си зъбите,чистя си лицето с розова вода,хидратира крем и грим

вечер-същото без грима
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Сутрин : зъбите,лицето се мият само с вода,след това хидратиращ крем ... фон-дьо тен за недостатъците и очна линия и спирала.

Вечер: душ,зъбите,лицето с дегримьор,после с гел на Авене,после лосион на Акне аут и накрая с алоя вера на ЛР и леглото.
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Сутрин:Мия си лицето , зъбите, мажа се с хидратиращ крем, слагам малко грим: спирала, очна линия и балсам за устни.

Вечер:Разгримирам се, почиствам си лицето с тоник, мия си зъбите и лягам .
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

сутрин-мия си зъбите,лицето само с вода ,кремче и грим ,а вечер същото само,че мия лицето с гел иии махам грима

В началото на деня- ставам, земам душ, мия си зъбите, лицето( с разни гелове), обличам се, и грим, който включва: основа за грим, фдт, молив за вежди, перли, сенки( понякога), спирала и гланц...
    Вечер: махам грима, душ( там зъби, лице и такива) и най разкрасителното- сън...

Супер фен Аватара на Shia
    Водичка,Тоник,Икров масло от шиите и грим.

Сутрин: мия си зъбите, мия си лицето, слагам спирала, слагам гланц и на даскало.
    Вечер: мия си зъбите, взимам душ, почиствам си кожата на лицето с тоник, мажа си цялото тяло с крем и лягам...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Сутрин - ставам, къпя се, мия си лицето, слагам тоник, измивам си зъбките, слагам си лещите, след това се гримирам ( фон-дьо-тен, руж, спирала, понякога сенки)

Вечер - махам си лещите, почиствам грима, измивам си лицето, зъбите и си слагам или един нощен матиращ крем (по-често) или едно БИО олио, ако ми е суха кожата (ама това по-рядко) ..

И сутрин и вечер си мия лицето с толкова студена вода, че не си чувствам кожата после Не знам къде го бях прочела..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Сутрин: мия си зъбките, лицето (само с вода), после крем за лице, и малко спирала

Вечер: мия си зъбките, лицето(ако имам грим го махам), един душ, после хидратираща маска за лице, и крем за сияйна кожа

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Като стана: Мия си зъбите, мия си лицето с гел, слагам крем за лице, гримирам се.
    Преди да легна: Махам си грима, мия си зъбите, мия си лицето с гел, мажа си лицето с масло от грозводо семе (последните две понякога ги изпускам, ако ми се спи много)
    Pure white

Сутрин: мия си зъбите,лицето с гел,почистващ тоник и хидратиращ крем
    Вечер: душ,мия си зъбите,лицето с гел, почистващ тоник,хидратиращ крем,ако има някой цирей го мажа с йод и накрая си мажа тялото с лосион за тяло

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Сутрин - мия си зъбите,лицето,после го мажа с Vichy Normaderm нещо си(мързи ме да погледна как точно се казваше ),слагам гланц за устни и съм готова.Ако към козметичните ритуали се включва и прическа(за което силно се съмнявам) обикновено си къдря косата.
    Вечер - къпя се,отделно пак си мия лицето,зъбите,ако все пак имам пъпки,които се нуждаят от "незабавно изтребване" им слагам малко спирт с клечка за уши,а после мажа с крем "Здраве".
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Сутрин - мия лицето с вода,мия зъбите,слагам крем на лицето ,балсам на устните и коректор , ако имам някаква пъпка и след това ако имам време и спиралка
    След училище - мия си лицето с измиващ гел и слагам крем
    Вечер - мия лицето с вода,мия зъбите и пак крем на лицето и балсам на устните и също крем на ръцете
    Междувременно може и нещо друго : )
    Would you dance if I asked you to dance?
    Would you run and never look back
    Would you cry if you saw me crying
    Would you save my soul tonight?
    Would you tremble if I touched your lips?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си