- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?
С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?![]()
Сутрин - ставам, мия си зъбите и лицето, гримирам се.
Вечер - махам грима, умивам лицето с вода, сега почнах и с едно гелче, където е против пъпки и след това си правя маска ,която стои 5 минути, пак измивам лицето.
Това е![]()
+1 Но маската не е всеки денПървоначално написано от DevilWish
![]()
Сутрин: Мия си зъбите, фейса, слагам коректор ако трябва и черен молив (не винаги)
Вечер: Мия си зъбите, фейса, почиствам си фейса с toner нa Garnier Pure, мажа го с хидратиращ крем.
Running is my drug and I am overdosed ..
сутрин-мия си зъбите,лицето /само с вода/,слагам хидратиращ крем и се гримирвам
вечер-почиствам си грима с тоалетно мляко или мокри кърпички за грим,мия си зъбите,след това с почистващ гел за лице и най-накрая тоник за лице.
ако имам някоя пъпка слагам крем "Здраве"
правя си маска на лицето 1 път седмично.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
сутринта си мия лицето и зъбите, гримирам се.Вечерта-почиствам грима с тоалетно мляко, мия си зъбите и лицето и след това го почиствам с тоник.
аа просто от любопитство.. Darkkisss защо не използваш българската дума за фейс( интересно ми е просто, нямам нищо против)![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Сутрин-мия си зъбите и лицето,след това си го почиствам с Розова вода (ритуал от векове при мен),слагам си черен молив и руж хаха
Вечер-мия си зъбите и лицето,пак си го почиствам с Розова вода,мажа се с крем и понякога маски![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
сутрин ставам мия си лицето зъбите , слагам грим колкото преценя. Прибирам се трия грима преобличам се сменям грима . Вечерта трия грима, почиствам с тоник лицето , мия зъбите и бум в кревата![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Сутрин: мия си зъбите, после конец за зъби, изплакваща вода за уста. После - почиствам лицето с тоник, слагам крем и след това грима.Първоначално написано от slynchoo
Вечер: почиствам си лицето с дегримьор, после с тоник. Мия си зъбите, после почистване с конец за зъби.
Общо взето е това.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Сутрин- мия си зъбите, лицето, слагам си хидратиращ крем и ако има някакъв по-специален случай се гримирам
Вечер- мия си зъбите, мия си лицето с един гел и си намазвам цялото тяло с крем
Маска си слагам веднъж седмично,а ексфолиант- два пъти![]()
сутрин - мия лице с гел, зъби, мажа си лицето с хидратиращо кремче, в момента слагам само очна линия и малко спирала.
Вечер - мия зъбите и лицето, почиствам грима (ако не заспа инцидентно)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Сутрин си мия лицето с гел, тия дни слагам единствено спирала.. Също и зъбите. Почти не си пипам лицето с непочистени ръце (когато не ми се намират мокри кърпички, а ме сърби ужасно например, няма как да не се пипна по фейса), а гримът го махам горе-долу веднага като се върна, преди тренировки и такива работи. Оставям го само, ако ще излизам, не ми се размазва, защото слагам малко. Вечерно време се къпя, мажа си косата с хининова вода, пак мия зъбите, слагам си крем за лице и крем за тяло от време на време.
сутрин-мия си лицето с вода и гел,мия си зъбите,чистя си лицето с розова вода,хидратира крем и грим
вечер-същото без грима![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Сутрин : зъбите,лицето се мият само с вода,след това хидратиращ крем ... фон-дьо тен за недостатъците и очна линия и спирала.
Вечер: душ,зъбите,лицето с дегримьор,после с гел на Авене,после лосион на Акне аут и накрая с алоя вера на ЛР и леглото.
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Сутрин:Мия си лицето , зъбите, мажа се с хидратиращ крем, слагам малко грим: спирала, очна линия и балсам за устни.
Вечер:Разгримирам се, почиствам си лицето с тоник, мия си зъбите и лягам .
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
сутрин-мия си зъбите,лицето само с вода ,кремче и грим ,а вечер същото само,че мия лицето с гел иии махам грима
В началото на деня- ставам, земам душ, мия си зъбите, лицето( с разни гелове), обличам се, и грим, който включва: основа за грим, фдт, молив за вежди, перли, сенки( понякога), спирала и гланц...
Вечер: махам грима, душ( там зъби, лице и такива) и най разкрасителното- сън...
Сутрин: мия си зъбите, мия си лицето, слагам спирала, слагам гланц и на даскало.
Вечер: мия си зъбите, взимам душ, почиствам си кожата на лицето с тоник, мажа си цялото тяло с крем и лягам...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Сутрин - ставам, къпя се, мия си лицето, слагам тоник, измивам си зъбките, слагам си лещите, след това се гримирам ( фон-дьо-тен, руж, спирала, понякога сенки)
Вечер - махам си лещите, почиствам грима, измивам си лицето, зъбите и си слагам или един нощен матиращ крем (по-често) или едно БИО олио, ако ми е суха кожата (ама това по-рядко) ..
И сутрин и вечер си мия лицето с толкова студена вода, че не си чувствам кожата послеНе знам къде го бях прочела..
Като стана: Мия си зъбите, мия си лицето с гел, слагам крем за лице, гримирам се.
Преди да легна: Махам си грима, мия си зъбите, мия си лицето с гел, мажа си лицето с масло от грозводо семе (последните две понякога ги изпускам, ако ми се спи много)
Pure white
Сутрин: мия си зъбите,лицето с гел,почистващ тоник и хидратиращ крем
Вечер: душ,мия си зъбите,лицето с гел, почистващ тоник,хидратиращ крем,ако има някой цирей го мажа с йод и накрая си мажа тялото с лосион за тяло
Сутрин - мия си зъбите,лицето,после го мажа с Vichy Normaderm нещо си(мързи ме да погледна как точно се казваше),слагам гланц за устни и съм готова.Ако към козметичните ритуали се включва и прическа(за което силно се съмнявам) обикновено си къдря косата.
Вечер - къпя се,отделно пак си мия лицето,зъбите,ако все пак имам пъпки,които се нуждаят от "незабавно изтребване" им слагам малко спирт с клечка за уши,а после мажа с крем "Здраве".
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Сутрин - мия лицето с вода,мия зъбите,слагам крем на лицето ,балсам на устните и коректор , ако имам някаква пъпка и след това ако имам време и спиралка
След училище - мия си лицето с измиващ гел и слагам крем
Вечер - мия лицето с вода,мия зъбите и пак крем на лицето и балсам на устните и също крем на ръцете
Междувременно може и нещо друго : )
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?