- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?
Сутрин:
-мия си лицето.
-зъбите.
-гримирам се.
-слагам парфюм.
-оправям си прическата.
Вечер:
-мия си лицето.
-зъбите.
-махам грима.
-слагам крем.
-къпя се.
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
+1Първоначално написано от tonie__
Просто аз
Сутрин задължително започвам с миенето на зъбите,
след това измивам лицето си с гел Garnier Pure,
минавам го с тоник,
след което със тапмонче напоено в бебешкото тоалетно мляко на Бочко,
и се гримирам (ако съм си в къщи слагам само спирала - не мога да издържа на искушението)
Вечер си махам грима със тоалетното мляко на Билка,
измивам го с Garnier отново,
след което следва тампончето с Бочко.
Два пъти седмично си правя маска - Avon: Solutions Plus Total Radiance. Това е най-ефикасната маска, която някога съм ползвала![]()
Сутрин-моя си лицето, зъбите
Вечер-почиствам си лицето с Гарниер Пюр
Ако имам излезнала пъпка я мажа със Зинерит
Не се гримирам... само ако имам пъпка я прикривам с фон дьо тен.
Слагам само балсам за устни, че ми се напукват
И през деня си мажа ръцете с крем.
И рол он против изпотяване, ако се брои.
Това е.
Сутрин:
- мия си лицето
- мия си зъбите
- понякога слагам спирала
- задължително слагам гланц против напукване
- крем '' Нивея ''
След училище:
- ако съм сложила спирала почиствам с тоалетното мляко '' Кря - Кря ''
- измивам лицето с вода
- почиствам с тоник на '' Ейвън ''
- отново измивам лицето с вода
Вечер:
- почиствам лицето с гела на '' Билка ''
- мия си зъбите
- промивам си устата с тоалетна вода '' Елгидиум ''
сутрин:
-мия си лецето ,събите (само с хладка вода)
-понякога слатам спирала и ФДТ ама мн рядко
вечер:
-измивам си хубаво лицето
-нанасям антицелулитен гел на Дева (на дупето)
-превърена свинска мас на вътрешната страна краката ми
-бадемово масло на миглите
- 2-3 в седмицата масло за нокти на Икоров
-боров вазелин-втирам с четка за зъби
-балсам за устни на Нивея
-слагам лекарство на пъпчици ако има такива
п.п. он днес използвам и розова вода
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Каквото и да направя пак ще съм си същия темеруд тъй че няма смисъл да си губя времетоЕдинствено си измивам очите за да мога да видя къде ходя
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Сутрин си мия зъбите,лицето с ледено студена вода (било полезно и Мерилин Монро го правила редовно),слагам си крем после се гримирам.Обикновенно като се прибера от училище си почиствам грима с тоалетно мляко мия си го с един гел и си слагам маска,но маската в повечето случеи е по един,два пъти в седмицата.После ако трябва да изляза евентуално и пак се гримирам вечерта като се прибера си почиствам лицето с тоалетно мляко и го мия с ледено студена вода отново.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
сутрин : мия си зъбите ; лицето с вода
вечер : мия си зъбите ; лицето с почистващ гел
Сутрин: мия лице / никога с топла вода/ , зъби, тоник за лице, крем за лице Regal Beauty с екстракт от водна лилия, слагам околкочен крем ( не знам марката, ама е някакъв оранжев
) и понякога грим, рядко слагам молив / светъл, 'щото с черния съм като блатна вещица
/ .. бадемово масло за късите ми миглички и винаги гланц на Nivea, розовия Shine Lips
![]()
..
Вечер: Като се прибера от училище вече почти не е останал грим. Почиствам кожата с тоалетно мляко - Eveline или нещо друго, например мокри кърпички за грим.. Ако трябва да излизам не го трия, ама ако съм на тренировки задължително, 'щото като се размаже там ..
бе страшна гледка
.. Таа 2 пъти седмично слагам маска Regal с екстракт от магнолия ..
и кремове за пъпки, ако има де !
![]()
Т'ва от мен ! =D>
Сутрин: мия си зъбите, лицето
слагам си спирала, сенки (не винаги), черен милив за очи, гланц за устни
След училище: ако гримът се е развалил го оправям
Вечер: Махам си грима, мия си лицето с вода и нанасям лосион на Garnier Pure Active - Намаляващ несъвършенствата лосион. (:
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
сутрин - мия си лицето с хладка вода и с почистваща пяна на Elea, после си мия зъбите, след това- вода за уста... Когато свърша с това слагам хидратиращо кремче, балсам за устни и черен молив.
вечер - почиствам си грима с тоник, после в чаена чашка слагам малко топла вода и в чашката капвам 3-4 капки лавандулово масло и после с памуче изтърквам лицето си с това, отмивам с хладка вода; мия си зъбите и после-вода са уста; слагам нощен крем
сутрин - зъби лице с вода после крем за лице
вечер - зъби лице с вода после крем за лице
сутрин-лице,зъби мияскубя си веждите после слагам крем,фон дйо тен ,очна линия отгоре и отдоло и спирала
вечер-чистя си грима с гарниер есеншълс,мия си лицето зъбите иии си лягам :д
Бахти кви схеми прайте всичките![]()
Сутрин и вечер едно и също-душ и зъбите![]()
Lenny Kravitz - Again
Сутрин: Мия си зъбите, лицето с продукт на Nivea (забравих думата) и понякога си слагам молив, но винаги - гланц!
Вечер: Няма нужда да се разгримирвам, щото всичко се е махналож. Мия си лицето със същото, зъбите и си слагам нощен крем.