- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За McDonalds или против
Oxx vseki den xodex tam ,noo ve4e se otkazax kato se ka4ix na kantara i vidqx +7 kg![]()
Първоначално написано от Carmen_Kass
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Каквото и да говорим нещата им са много вкусни,въпреки че като си представя нивото на хигиената там и като цяло на подобни места ми става лошо
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от ameli
Bring it on baby.. I taste good!
нооо често си ходя тамПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
Просто аз
Оооох по - склонна съм да кажа ЗА, защото ми е супер вкусно. Ако не се прекалява с яденето - няма да има проблеми.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ЗААААААААААААААААААА!! ЗААААААААААА!!!
Направо си умирах за бургерите и картофките им като малка...всеки ден карах нашите да ме водят там![]()
....Само че от нз колко години насам няма вечееее МС в Русее...![]()
добре че си похапнах лятото във Варна...сега пак ми се приядохааа...
![]()
![]()
Ммм...аз не ям от там.Има вкусни неща,но има други 1000 пъти по-вкусни и по-полезни![]()
гледайте филма
FOOD OOD
: )))
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ЗА ЗА ЗА!
За дебелите хора!
За Мак Доналдс!
За баници с 1шише олио!
ДА!
За цигарите и алкохола!
вие сериозно ?
Running is my drug and I am overdosed ..
Напълно против, не знам кое надделява дали това че храната не е изобщо вкусна или че по-вредна от нея няма...
можете да изгледате това и да се убедите http://vbox7.com/play:f79e1122
За! .. мен нищо не ми се лепи и не съм против McDonald's ,да вредно е и не трябвад а се прекалява ама 1-2 пъти в месеца защо пък не?![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Ми при положение, че ходя един път в месеца макс, съм си абсолютно ЗА, то не може пък постоянно да се броят калории и да мислим кво е вредно и кво не, веднъж се живее, стига да не се прекалява няма проблеми.
Аз съм ЗА.Там ям 1,2 пъти в месеца. Не е здавословно, но ако ядем само здравосломни неща.. много малко трябва да ядем.
![]()
When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!
да хигиената наистина там е под всякаква критика...само като си представя какво пада в олиото дето пържат картофките, чух наскоро че някои намерил нокти, косми и т.н. А пък да не говорим за тия сосовете дето слагат във сандвичите...от един познат дето беше работил там разправяше как често изпускали продуктите на земята(като си и представим колко е чисто там) месото, доматите, марулите, и неразмразените още картофки- и после ги слагат направо ей така без да ги измият и...То верно е че минава през супер висока температура амааа...гадно си е Добре че не съм ги виждала с очите си.
е то това не е само в Мак', като се замисля май всичките заведения са така. Съвсем започнах да се отказвам да ходя където и да е било.![]()
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
За !![]()