- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За McDonalds или против
++Първоначално написано от ameli
Humans need fantasy to be human.
вредно е, когато е в промишлени количества. Аз ям рядко и не мисля, че ми се лепии
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ами като сложим на кантар + и - на МакДонълдс сякаш -сите са повече за съжаления.. НО не отричам, че са вкусни!!! Има още едно НО обаче... изключително вредни, малги като грамаж и скъпи
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
против - защото храната мирише ужасно и надали ще се осмеля да я опитамПървоначално написано от ameli
против - защото е вредно
против - защото за 1.50 лв мога да си купя нещо доста по-голямо, засищащо и вкусно от някакъв съмнителен мазен сандвич, който едва намираш в опаковката
И малко отклонение - преди два месеца с ужас видях как една майка тика в ръцете на едногодишното си дете сандвич МакДоналдс. Ужасно, как после децата да не са дебели.
Наистина в някои заведения хигиената е направо под всякаква критика. До сега съм работила в 3 заведения като сервитьорка и без да съм влизала в кухните, бих яла само в едното - направо да се ужасиш как готвачката си ближе пръстите докато реди платото, как четките за чашите се мият веднъж месечно и т. н. В МакДоналдс знам, че чистят нон-стоп масите и пода, но в кухнята не ззнам как е. Чувала съм ужасни неща.Първоначално написано от Cameo
една позната бачка в макдоналдс 3 лета подред и каза ,че е доста мръсничко...Първоначално написано от Sissy90
и аз от опит в този бранш знам не може хем да е бързо хем чисто
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
И в Русе няма, а аз обожавам. Все ми е тая за калориите. Никога не съм се въздържала от храна.Първоначално написано от dan4ety
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мале преди се бях пристрастила направо към МССамо такова плюсках ама после ми казаха, че пилешките филенца се правели от мляни пилешки крачета и ми се отврати
Оттогава не съм яла вече близо година и нещо... Адски вкусно е ама е вредно така че против
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз в месеца 2-3 пъти ям в МС и мисля че е нормално и приемливо![]()
Аз съм за... по принцип е на 5 минути от даскалото ми и 3-4 пъти в месеца (всяка седмица някъде) ходим с няколко приятелчета и хапваме там и така... ЗА![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от ameli
ЗА McDonalds !!!! мн е вкусно
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
За.
За всяко нещо дозата прави отровата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мене изобщо пък не ми се струват вкусни ... като ходя там си зимам само шейк и нищо друго! ... Против
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Е предпочитам да не го махат... вкусно е..Но за жалост пък е вредно..
![]()
Извод-За!![]()
![]()
п.п. само в тоя форум нямаше такава тема...![]()
![]()
п.п.2 ..с анкета щеше да бъде по-интересно.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Против.
Става само когато огладнея в мола с приятели 1 път в месеца.![]()
Един шейк и пай си взимам обикновено.![]()
То пък щото зависи нещо от вас или ще постигнете нещо.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много правилно! Аз съм ''за'', защото ми е вкусно и въпреки това, от там ям г/д 1 път в месеца.Първоначално написано от kalpazanka
++Първоначално написано от StreetFame
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!