.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    за - защото е вкусно
    против - защото е вредно
    ++
    Humans need fantasy to be human.

Голям фен Аватара на liim0nka
    вредно е, когато е в промишлени количества . Аз ям рядко и не мисля, че ми се лепии
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на pinki
    ами като сложим на кантар + и - на МакДонълдс сякаш -сите са повече за съжаления.. НО не отричам, че са вкусни!!! Има още едно НО обаче... изключително вредни, малги като грамаж и скъпи
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Горна Оряховица
    за - защото е вкусно
    против - защото е вредно
    против - защото храната мирише ужасно и надали ще се осмеля да я опитам
    против - защото е вредно
    против - защото за 1.50 лв мога да си купя нещо доста по-голямо, засищащо и вкусно от някакъв съмнителен мазен сандвич, който едва намираш в опаковката
    И малко отклонение - преди два месеца с ужас видях как една майка тика в ръцете на едногодишното си дете сандвич МакДоналдс. Ужасно, как после децата да не са дебели.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    да хигиената наистина там е под всякаква критика...само като си представя какво пада в олиото дето пържат картофките, чух наскоро че някои намерил нокти, косми и т.н. А пък да не говорим за тия сосовете дето слагат във сандвичите...от един познат дето беше работил там разправяше как често изпускали продуктите на земята(като си и представим колко е чисто там) месото, доматите, марулите, и неразмразените още картофки- и после ги слагат направо ей така без да ги измият и...То верно е че минава през супер висока температура амааа...гадно си е Добре че не съм ги виждала с очите си.
    е то това не е само в Мак', като се замисля май всичките заведения са така. Съвсем започнах да се отказвам да ходя където и да е било.
    Наистина в някои заведения хигиената е направо под всякаква критика. До сега съм работила в 3 заведения като сервитьорка и без да съм влизала в кухните, бих яла само в едното - направо да се ужасиш как готвачката си ближе пръстите докато реди платото, как четките за чашите се мият веднъж месечно и т. н. В МакДоналдс знам, че чистят нон-стоп масите и пода, но в кухнята не ззнам как е. Чувала съм ужасни неща.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    да хигиената наистина там е под всякаква критика...само като си представя какво пада в олиото дето пържат картофките, чух наскоро че някои намерил нокти, косми и т.н. А пък да не говорим за тия сосовете дето слагат във сандвичите...от един познат дето беше работил там разправяше как често изпускали продуктите на земята(като си и представим колко е чисто там) месото, доматите, марулите, и неразмразените още картофки- и после ги слагат направо ей така без да ги измият и...То верно е че минава през супер висока температура амааа...гадно си е Добре че не съм ги виждала с очите си.
    е то това не е само в Мак', като се замисля май всичките заведения са така. Съвсем започнах да се отказвам да ходя където и да е било.
    Наистина в някои заведения хигиената е направо под всякаква критика. До сега съм работила в 3 заведения като сервитьорка и без да съм влизала в кухните, бих яла само в едното - направо да се ужасиш как готвачката си ближе пръстите докато реди платото, как четките за чашите се мият веднъж месечно и т. н. В МакДоналдс знам, че чистят нон-стоп масите и пода, но в кухнята не ззнам как е. Чувала съм ужасни неща.
    една позната бачка в макдоналдс 3 лета подред и каза ,че е доста мръсничко...
    и аз от опит в този бранш знам не може хем да е бързо хем чисто
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    За! Вкусно е! Каква по-добра причина от това? Може да е бъкано с химия и хамбургера да издържа години наред както си е бил в началото, но е вкусно
    Е, ходя там по 3-4 пъти на година, но e поради няма-McDonalds-в-града-ми причини
    И в Русе няма, а аз обожавам. Все ми е тая за калориите. Никога не съм се въздържала от храна.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мале преди се бях пристрастила направо към МС Само такова плюсках ама после ми казаха, че пилешките филенца се правели от мляни пилешки крачета и ми се отврати Оттогава не съм яла вече близо година и нещо... Адски вкусно е ама е вредно така че против
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на c0ci
    аз в месеца 2-3 пъти ям в МС и мисля че е нормално и приемливо

Мега фен
    Аз съм за... по принцип е на 5 минути от даскалото ми и 3-4 пъти в месеца (всяка седмица някъде) ходим с няколко приятелчета и хапваме там и така... ЗА
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

за - защото е вкусно
    против - защото е вредно

Град
    Plovdiv
    ЗА McDonalds !!!! мн е вкусно
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

ПРОТТИВ!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    ПРОТИВ!
    +1

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    за - защото е вкусно
    против - защото е вредно
    Toчно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За.
    За всяко нещо дозата прави отровата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Dollystar
    На мене изобщо пък не ми се струват вкусни ... като ходя там си зимам само шейк и нищо друго! ... Против
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Е предпочитам да не го махат... вкусно е.. Но за жалост пък е вредно..
    Извод-За!

п.п. само в тоя форум нямаше такава тема...
    п.п.2 ..с анкета щеше да бъде по-интересно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Против.
    Става само когато огладнея в мола с приятели 1 път в месеца.
    Един шейк и пай си взимам обикновено.

То пък щото зависи нещо от вас или ще постигнете нещо.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    За.
    За всяко нещо дозата прави отровата.
    Много правилно! Аз съм ''за'', защото ми е вкусно и въпреки това, от там ям г/д 1 път в месеца.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    за - защото е вкусно
    против - защото е вредно
    ++
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Определено съм против.....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    за - защото е вкусно
    против - защото е вредно

+
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми