- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бельо предпочитате момичета?
Не съм женско ... но 100 пъти повече полудявам като видя адското женско дупе в боксерки ... от колкото когато го видя в прашки ...
онея по-изрязаните боксерки
прашки
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
прашки ... всъщност само прашки нося
много рядко бикини ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Знам какво са дамски боксерки, но незнам как да го обясна имам такива, които ми покриват цялото дупе имам и едни по-изрязани и те са ми по удобни, но и двете се водят боксерки.Първоначално написано от vaseto0o0
аз харесвам момичето не белиото и ,но все пак ме възбъждат по стегнати боксерки или впити прашки (мм)![]()
боксерки,но и бикини нося![]()
Мм най-удобно ми е с боксерки,но предпочитам прашки/най-често дантелените/![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Боксеркии ,,![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Кога с бельо,кога без![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
прашки
Имам и от двата вида .. предпочитам боксерките и все пак много зависи от модела.![]()
Ми аз не влизам по физическо,пък и да вляза ние не се преобличамеПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
Обичам много изрязани прашки..скоро си поръчах от един сайт подобни на тези прашки : http://www.ivet.bg/szczegoly/238/прашки_acanta_
а иначе за сутиена обичам да е изрязан и повдигащ самите гърди![]()
нося само прашки![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Боксерки основно,имам от другото по 1-2![]()
Към един от въпросите: Защо носим боксерки ли? А вие, момчета, защо не носите прашки?![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
През повечето време съм без нищо,но иначе прашки боксерпрашка.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Много рядко, може да се срещне момиче което носи бикини, в сравнение преди години се е носело само бикини, затова казвам РЕТРО. ИДИОТКАПървоначално написано от xxKiFlAxx
всякакво. Прашките станаха много комерс и взеха да омръзват
Само прашки нося,много рядко се случва да съм с боксерски
ZaicheNaXeroin
И аз рядко нося бельо ,но иначе прашки,а когато съм циклична боксерки.Иначе сутиена е задължителен.Първоначално написано от rali4ka1
Fashion and Styling