Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
Цитирай Първоначално написано от valko88
Прашки, боксерки или по стар ретро стил бикини едва ли някоя ще носи бикини, но все пак....
прашките вече са демоде.... предпочитам боксерки или бикини, а зимата нося и бодитата особено на триумф са ми любимите
За мен е важно да ми е удобно и момчето, което ме вижда по бельо да го харесва. Не знам дали някое момче би харесало бикините като вариант. Не стоят хубаво, губи се формата на дупето. То си има две бузки, които мъжете харесват да гледат и като им сложиш бикини през средата на тия бузки, те се скриват, ама наполовина, което е още по-кофти. Демоде са - защото питай баба си дали познава друго бельо освен бикини. С боксерки поне линията на шева може да минава по дължина на бузките, т.е. формата им да не се загуби.

Прашките не са демоде. Щом мъжете все още предпочитат да ни виждат дупетата като ни събуят дънките, значи прашките остават най-желаното бельо. Боксерките са нежни и също са хубави, но приятелят ми казва, че прашката изглежда много по-мръснишки на (в) едно женско дупе. Докато боксерките са сладки, но по-рядко са секси.

На мен прашките си ми харесват и са ми удобни, нося почти винаги.