- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Идеи за игри на бурен лагер с пияни деца
Ще ходя на лагер.Дайте идеи за игри като Шише,истина или предизвикателсто
Прозвуча ми все едно ще ги изнасилваш като прочетах заглавието.
По темата..незнам никога не съм харесвала подобни игри![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Може да граете Бум. Всеки си сипва в чашата догоре алкохол, за всички трябва да е еднакъв, предвид ефекта е пропоръчително да е лек, например бира. И започвате да броите, този който трябва да каже 7, казва Бум, и после наобратно се започв исе казва Бум на всяко число което се дели на 7, естествено можете и с други числа да пробвате. И този който каже числото вместо Бум, обърка чиллото което трябва да каже, не се осути че трябва да го каже или направи каквато и да е грешка изпива чашата до дъно, или отпива глътка, това вече е по ваша преценка.
Ще помисля за други игри и ще ти кажа.
Всеки участник на играта взима листче и написва дадено действие.Листчетата се разбъркват и всеки си изтегля по едно.Участниците вършат действието посочено на листчето.
Играта е забавна-личен опит.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
чакайте малко ..А защо трябва да има пияни деца ?!Не мислете,че купона става само с алкохол... Както си го направите така ще прекарате
![]()
Абе ние ще се съберем,за да пием,а игрите междувременно.Просто се сетихме,че ако само пием ще е тъпо,а така...Първоначално написано от Zuzii