.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Botevgrad

Как да спечеля най-добрата си приятелка за гадже ?

Проблемат ми е следния : От 5 години се познавам с едно момиче което мн харесвам . Преди около 2 години знаех че та ме харесва но не предприех нищо , сега садбата ми го връща . Аз я харесвам , а може би я обичам , но тя е с едно момче вече 1 година . Излизаме постоянно и знам всичко за нея както и тя за мен . Понякога оспявам да си открадна една целувка , но нищо повече и след това се едно нищо не се е случили . Полудявам , кагато той и се обади защото знам , какво представлява . Не издуржам да сам до нея като знам че тя е с друг . Е вапроса ми е как да я спечеля и вазможно ли е това ?

Хмм...доста кофти ситуация. Тя щастлива ли е с приятеля си? Защото ако наистина е и го обича е ясно какво ще ти отговори ако я попиташ директно дали може да се получи нещо между вас. Само ти знаеш дали е възможно да я спечелиш...ние няма как да ти кажем.

Супер фен Аватара на nymphadora
    като не си преценил на време какво ти се предлага,сега ще си втория

тя не може вечно да те чака да си мислил

Град
    million miles away (:
    поздрав: Емануела-Отзад Мини..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

И моя най-добър фр ме харесва и знам к'во ш и е на момичето.. Неприятно е ако се я харесвяш и и го покажеш... Просто си избий от главата че ще сте заедно

Ако наистина държиш на нея и я обичаш няма да развалиш връзката им, след като тя е щастлива! Просто си изчакай реда, като не си се възползвал преди, като тя те е харесвала.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ако сте толкова добри приятели сигурен ли си,че искаш да си развалите приятелството, защото ако тръгнете и след това скъсате не мисля, че отношенията ви отново ще могат да бъдат същите Дали си струва да погубиш приятелството ви

Нищо не можеш да направиш.

Писнало ми е от такива хора
    като е била сама и те е харесвала ти не си направил нищо, а сега когато е щастлива с друг си се влюбил

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вече е късно да направиш нещо..
    Вече тя си има приятел и то от една година ..
    А и Най вече осъзнаваме какво имаме като го загубим ,защото докато сме го имали в повечето случаи го приемаме като даденост , а като ни липсва вече осъзнаваме какво всъщност е било за нас.
    Освен да почакаш или да поговориш с нея..Но ако й кажеш чувствата си - рискуваш да загубиш приятелството й
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    тя не може вечно да те чака да си мислил

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не оценяваме какво имаме докато те го загубим !
    Много истина има в тия думи
    Харесвала те е, можел си да я имаш, но не си предприел нищо, един Бог знае защо, а сега когато вече знаеш, че не може да е твоя и я искаш все повече и повече... Просто изчакай - тов мога да те посъветнам. Тя е щастлива с приятеля си - не им разваляй връзката.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    поздрав: Емануела-Отзад Мини..
    хих,злобнооо ама и много вярно....
    въпреки това ако толкова я харесваш поговори с нея-виж ,може и да излезе нещо....
    ПП Винаги става така-късно се осъзнават хората и си ядат главата от яд,че нищо не са направили едно време

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пробвай да й кажеш,че изпитваш нещо повече към нея или и прави намеци
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Знам ли и аз,майна
    http://pickup-project.net/content/view/66/38/ Това ти е единствения шанс, останалите съвети важат само по филми тип Американски пай

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Баце, немаш шансове, тя те мисли за най-добрата и приятелка, нищо повече. Ще се тъпче с гаджока и, като същевременно ще си излива душата на рамото ти - бе преебан си. Намери си друга .
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    ^ Брутално, но истина.. Направо ме уби

Голям фен Аватара на thirteen
    Добре, само на мен ли ми направи впечатление, че от време на време се целуват? Аз не се целувам с приятелите си. Още повече имала си пиятел и то от една година... Еми щом те целува пък явно не и пука особено за него. Ако говорим за едни и същи целувки, разбира се. Според мен имаш някакъв шанс, намерила е нещо в теб преди, което харесва. Помисли с какво точно си я грабнал. Както и поговори с нея следващия път, когато се поцелувате. Какъв по-удобен момет. Само жалко за гаджето й. А и за теб, ако тръгнете да не реши да се поцелува с някой друг приятел ... sorry

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си