- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметични въпросчета. МОЛЯ ви пишете в темата момичета
Здравейте. Нова съм във форума, и искам да ви попитам няколко въпросаПърво да споделя на 15 съм. Значи искам да ми предложите продуктите от които сте доволни:
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин
-интимен гел
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите)
-^ същото и с торбичките под очите
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха
-нещо което да подхранва косата ми
Амм и също да се допитам до вас относно косъмчетата или по скоро мъхчетата по лицето включително и челото. Не се забелязват, но аз понякога ги забелязвам като се вгледам, и има ли начин да ги махна освен козметик?
Благодаря ви предварително. И се надявам все повече момичета да ми отговорят.![]()
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин- na palmolive са хубави
-интимен гел-avon
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин-musk
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима-bilka
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите)-na garnier-имат разните му там скрабове и тн.
-^ същото и с торбичките под очите-------
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха-няма лак който да стилизира добре и да не втвърдява косата-на тафт са много добри вече ти ще си избереш цвета подходящ за твоя тип коса
-нещо което да подхранва косата ми-мисля че домашните маски са най-доброто решение-бих ти препоръчала маската с травитаминол
Амм и също да се допитам до вас относно косъмчетата или по скоро мъхчетата по лицето включително и челото. Не се забелязват, но аз понякога ги забелязвам като се вгледам, и има ли начин да ги махна освен козметик?![]()
душ гел-ейвън са хубави , локрема , палмолив
интимен гел- не ползвам
лосион за тяло-ми пак виж ейвън , локрема ..зависи какви харесваш
крем за лице- на нивеа
за черни точки.. зависи от кожата ти ..ейвън ,гарниер ,билка (аз съм пробвала да почиствам лицето си 1во с утайката на кафе ,мажа се с нея стоя около 1- 2 мин мах. .. измивам с хладка вода ии след това измиващ гел и после кремче нивеа )
лак за коса -тафт оранжевия
подхранване на косата - маски.. шампоан и балсам на нивеа или лореал( жълтия-възстановяващ )
за мъхчетата- лентички за лице.. или аз ползвам епилатор..
това е от мен надявам се да съм полезна![]()
![]()
-хидратиращ лосион за тяло- моите са едни на avon с кокос и соево мляко ..супер сааа - мн сладко меришат
продукт с който да се справя с черните точки по нослето...аз ползвам на nivea visage young 'cleen deeper" [лятото мноо го рекламираха, ама сяга нямам снимка ] или пък летички ,моите са пак на нивея![]()
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха - НЯМАА![]()
![]()
![]()
![]()
това мога да ти кажа ... защото др продукти са вече споменати
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин - ами аз ползвам на Duru много е хував а на Dove също са хубавии
-интимен гел - на Avon
-хидратиращ лосион за тяло- на Dove и Avon
-хубав крем за лице- нa Bilka
-продукт с който да се справя с черните точки по нослето - Clean&Clear имат много хубави продукти против черни точки
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха - няма лак който да не я втвърдява,най-добрия е на taft черния според менн
-нещо което да подхранва косата ми - Avon имат една много хубава маска за коса ,с банан мисля че беше ..
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин
-Dove, Nivea /аз съм много доволна/
-интимен гел
-Аз ползвам на Нивеа /нямам оплаквания и е много приятен/
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин
-Avon, Dove
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима
-Аз ползвам на Dove
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите)
-Garnier Pure (може стик), Clean and Clear, ПАРНА БАНЯ
-същото и с торбичките под очите
Може да ги заличаваш с малко коректор, при мен не остава и следа!
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха
Просто пръскай на по-голямо разтояние, около 20-30см. Добри са на Вела, Гарниер и Тафт-черния, но аз предпочитам първите две марки.
-нещо което да подхранва косата ми
Домашните маски са доста по-добри от готовите. Напиши в гугъл 'подхранващи аски за коса' ще излезнат добри резултати.
Първоначално написано от Sunshin3
а какъв ти е коректора?![]()
душ гел-ще го използвам всяка сутрин - палмолив термал спа![]()
-интимен гел - на кеъефри е добър![]()
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин - на дав са наи хидратиращи спор няма .
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима - на нивеа или дав .
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите) - справяне с черните точки няма , каквото и да правиш пак излизат знам го от личен опит .
-^ същото и с торбичките под очите - пробваи на дева .
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха - на тафт с кашмир :P
-нещо което да подхранва косата ми - прави си маски със зехтин и витамин А![]()
Първоначално написано от brokeninside13
Сенките под очите се заличават с коректор, но торбичките...? Можеш да си сложиш коректор, което оптически малко ще ги намали (Avene, Maybelline, Max Factor например). Ако искаш обаче да се пребориш с тях, а не само да ги замазваш- трябва да си вземеш околочно кремче и по- добре е да кихнеш малко повечко пари. Внимавай да не си вземеш някое против бръчки. Вземи си хидратиращо и успокояващо, ако си го слагаш поне по веднъж на ден ще ги намалиш видимо (Avene, Roc, Uriage, Eucerin например)
Give me your best shot motherfucker!
[quote="martin4etopetkova"]Здравейте. Нова съм във форума, и искам да ви попитам няколко въпросаПърво да споделя на 15 съм. Значи искам да ми предложите продуктите от които сте доволни:
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин-НА ДАВ
-интимен гел-лАКТАЦИД
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин-НА ГРУТИНИ,ТЕ СА МНОГО ТРАЙНИ КАТО АРОМАТ ИЛИ ПЪК НА ЕЙВЪН
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима-дАВ ИЛИ НИВЕА,А МОЖЕ И БИЛКА
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите)-ЕМИ НА ГАРНИЕР ИМА ХУБАВИ НЕЩА,ИДИ НАЙ-ДОБРЕ В АПТЕКАТА
-^ същото и с торбичките под очите
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха-ЗНАМ ЧЕ НА ГАРНИЕР НОВИЯ Е БИЛ ХУБАВ,МАКАР ЧЕ АЗ НЕ ПОЛЗВАМ ПРОСТО СЪМ ЧУВАЛА ЧЕ Е ДОБЪР
-нещо което да подхранва косата ми-МАСКИ С ТРИВИТАМИНОЛ
Амм и също да се допитам до вас относно косъмчетата или по скоро мъхчетата по лицето включително и челото. Не се забелязват, но аз понякога ги забелязвам като се вгледам, и има ли начин да ги махна освен козметик?-ПО-ДОБРЕ НЕ ГИ МАХАЙ!
-душ гел-ще го използвам всяка сутрин - на ейвън са хубави, имат различни аромати
-интимен гел - на нивеа, хубав е
-хидратиращ лосион за тяло-ще го използвам всяка сутрин - отново на ейвън, тези ароматизираните
-хубав крем за лице-ще го използвам всяка сутрин преди грима - на нивеа са хубави, както и на vichy
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето...или маска (каквото предложите) - garnier
-^ същото и с торбичките под очите Smile - garnier, зеленото ;д
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха - taft - зеления или лилавия, страшни са
-нещо което да подхранва косата ми - някаква маска ( билка, фруктис и тн )
Опитала ли си с пинсета? Ако не става чувала съм за някакви лентички от аптеките се копували...Първоначално написано от stelit0
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
-интимен гел - Dove
-хидратиращ лосион за тяло- Avon
-хубав крем за лице- Leocrema , Nivea
-и продукт с който да се справя с черните точки по нослето - Garnier Pure 3 in 1
- същото и с торбичките под очите - билковите компреси с лайка, копър, смрадлика .. в интернет има инфо
-лак за коса който не втвърдява косата и не я прави суха - Taft
-нещо което да подхранва косата ми - маски с хума , маски от интернет , кристали за коса , маска на Gliss , балсами .. избор голям!
Първоначално написано от martin4etopetkova
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ