.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Моля ви за мнение!

Нещата са малко сложни.Запознах се преди време с човек,с когото наистина си допадаме.Още почти в началото бях споделила на баба си за него,показах й негови снимки.Оказа се ,че го познава.Човекът ми предлагаше да се видим и аз под влиянието на баба си му оказах над 7 пъти сигурно.Но накрая,скришно от баба,се срещнах с него и така до днес .Продължавам в същия дух, а най-лошото , че трябва да лъжа,за да бъдем заедно с него.Точно когато сме двамата и тогава ми звъни баба ми по телефона...винаги така става!Нея я лъжа,че съм със съседа ми,а на баща си казвам,че съм с приятелки от класа ми .Така не зная докога ще продължа,но знам ,че не е правилно според мен да се месиш на едно момиче на 18 години и да му казваш с кого да излиза и с кого не .Затова съм сега на това положение-да лъжа баба си и баща си .Та вие какво мислите по въпроса ?

Град
    million miles away (:
    А баба ти какво ти е казала за него,че първите 7 пъти си му отказала?? ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Каза ми ,че след като е по-голям от мен,си нямам работа с него.Това ми каза .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    аз не бих направила така,бих излизала с него независимо те какво казват

Е,нали аз така направих.Въпреки всичко,излизам с него,но ми е гадно само,че трябва да лъжа ,че съм с друго момче,което ми е съсед,за да си нямам проблеми.

Град
    million miles away (:
    ^^Зависи на колко е..Ако е някъде на 30 и аз не мисля,че ще ти влияе много добре. Ще те моделира както той си прецени,вече има тема,в която се говори за това 'моделиране' подробно. А той има ли връзка или..?
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на nymphadora
    баба ти какъв контрол има върху теб,като си и на 18...

Според мен вече си достатъчно голяма за да взимаш решения сама . Баба ти не трябва да се меси .. след като си решила да си с него . Дано всичко да се оправи и да не е нужно да се криете .. Успех

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от hiLaruyo
    Според мен вече си достатъчно голяма за да взимаш решения сама . Баба ти не трябва да се меси .. след като си решила да си с него . Дано всичко да се оправи и да не е нужно да се криете .. Успех
    )

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми зависи на колко години е той. Ако е много по-голям от теб баба ти е права като ти казва да не се занимаваш, защото на всички е ясно повечето връзки с големи разлики в годините на какво се базират...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hinari
    Е,нали аз така направих.Въпреки всичко,излизам с него,но ми е гадно само,че трябва да лъжа ,че съм с друго момче,което ми е съсед,за да си нямам проблеми.
    имах в предвид 4е не бих ги лъгала

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако е някой изпаднал пияница на 40+ вземи я послушай. Ако не й кажи да си трае.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

На 28 е,вярно ,доста ни е голяма разликата.Но ние сме приятели,той си няма връзка.За връзка хич не говорим.Аз съм абитуриентка тази година и той гледа да се съобрази с това.Ноо наистина,може би ако не бях споделила на баба си в самото начало за него,сега нямаше така да се тормозя.Но наистина, на 18 съм и какво е това месене с кого излизам ...

Ами лсед като не става въпрос за връска, не виждам къде е проблема. Поговори с баба си, обясни и как стоят нещата. Покажи й, че вече си достатъчно голяма, за да решаваш сама с кой да излизаш и с кой не. УСПЕХ
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Благодаря ви много за съветите.Но на баба си няма как да кажа,тя знае,че той е на 28 и просто не си представям какви кавги ще дойдат ако ми излизи всичко наяве.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имай предвид, че на лъжата краката са къси и рано или късно всичко ще излезе наяве и тя ще разбере... Още повече беше споменала май, че тя го познава... Ако става дума само за приятелство не мисля, че има някакъв проблем - най-добре седни и поговори с нея и й обесни, че сте само приятели и между вас няма нищо... А пък и от друга страна - ти си вече пълнолетна и можеш сама да преценяваш с кого да излизаш и с кого не
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    На 18г. си, можеш да излизаш с когото искаш. Не е нужно да й даваш обяснения относно момчето.

За да не я лъжеш... кажи й, че се виждате. Не искай разрешение нито на нея, нито на баща си, просто им кажи, за да не се чувстваш гадно всеки път щом излизате...
    Успех.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не мислиш ли,че си прекалено голяма за да ти казват,какво да правиш?според мен им кажи истината
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си