- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай на колко години е следващия.
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от Cassidy
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

не
14?

не
16?

не 17?
не
18?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

не
15?
да
17?

Първоначално написано от Nestlee
Първоначално написано от Nestlee

не
15?
не ;дд
16 ?
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!

не
89(на смъртното легло)?
да
13?
Да
15 ?
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
неем
16?
Не
15?
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?

не 16?

Не.
15?
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

не
16?
Не.
15?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън