- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му го върна на шибаното копеле !?!
едно момче 3 пъти ми дава шанс че нещо може да стане между нас и все се отмята......сега искам аз да постъпя така с него ... хора дайте ми идеи да му го върна на копелето...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сритай го в топките![]()
Ами... направи същото,но по-внимателно,че иначе ше стане прекалено ясно за него...![]()
Просто го игнорирай и спри да му се връзваш - какво по-добро от това ?!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от golqmumnik
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
по-умен съвет камо ли ще ти дадат...просто не си късай нервите с него или му изясни нещата-седнете ,поговорете и му кажи,че искаш да си останете приятели,но да спре да прекрачва границитеПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Много отмъстителни станахте бе, хора.![]()
^^ Не му се връзвай вече, когато "ти даде шанс" и толкова...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ми давах ти шансове щото си мислех че се кефиш като сме заедно ама ти като не предприе нищо ... кво очакваш да напаря .. офца с офца !!!Първоначално написано от sweetmims
![]()
![]()
Сипи му сода каустик в кафето
Чисто и просто го остави. Когато реши да те потърси постъпи по същия начин както той с теб.
А защо трябва да му го връщаш? Няма смисъл.Просто продължи живота си напред без него и без да му обръщаш внимание.![]()
Първоначално написано от Pupcho
![]()
![]()
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
другия път кат поиска нещо от теб, просто му кажи "майната ти",
придружено с една лицемерна, самодоволна, мазна усмивка![]()
Аз така бих направила
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Защо тряя всички да си отмъщавате,само тава не разбрах?!![]()
Толкова по-хубаво е да му теглиш една и да продължиш да си живееш живота.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Покани го да правите секс и тъкмо когато се съблечете и почнете му кажи да се ебе сам и се облечи и си излезни![]()
Ето това направи мн добър съвет!Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
ебати джумбуса![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
НЕЕЕЕЕ само това не!!! Боли повече от колкото си представяш ;xПървоначално написано от golqmumnik
GTA Stunting
омг![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ех ех ехПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!