.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    на 17 си и незнаеш (извинявай но не се сдържах ) с плик ... мн ясно че с презерватиив ама за по сигурно с плик ..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ifilinnchica
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^човек задава въпрос за да се научи,а почват да му обясняват колко бил спрел и неграмотен
    докога ше има такива истерички като теб,които само наливат акъл?
    винаги ще ги има!
    така е...

по темата с презерватив :]

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз казах - с бяла капия, ама защо са ми изтрили коментара ^
    Презервативи рулз.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Банан

Град
    Newp0rt ..
    Как може дапиташ такова нещо .. разбира се, че с наилонова торбичкаа ..

Консултирай се с лекар за подходящи противозачатъчни
    Използвай Спортекс
    Сложи си спирала
    Попитай приятеля ти дали се е изследвал

за друго не се сещам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Презерватив и прекъснат полов акт. Може и с препарати с локално спермицидно действие за още по-сигурно.

kalpazanka, защо с диафрагма?

Супер фен Аватара на elysunny
    с презерватив ...
    ии айде моля ви спрете ! момичето пита нещо и вие веднагаа нападате ;x

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    kalpazanka, защо с диафрагма?
    krem4et0, защото така няма мъжката половина да хленчи "Не искам с презерватив, стяга ми, стиска ми, убива ми, все едно ближа сладолед през стъкло" и т. н. алтернативен идиотизъм. Жената е сигурна, че се е предпазила и че сигурността е доста голям процент.
    Цервикалната шапчица пази повече от забременяване, докато диафрагмата пази и от венерически заболявания.

Цитирай Първоначално написано от Homie
    Консултирай се с лекар за подходящи противозачатъчни
    Защо тя да си жертва здравето заради неговия кеф?!
    Сложи си спирала
    Спирала се поставя на раждали жени, а доколкото разбрах от темата, авторката не иска да става мама!!!
    Попитай приятеля ти дали се е изследвал
    Той пък както ще си признае...
    По-добре за ръчичка и в лабораторията- ХИВ, ЧПВ, хламидии, трихомони и т. н. домашни любимци.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Aко искаш да се предпазиш от болести,предавани по полов път-презерветив,ако искаш най-сигурно да се предпазиш от забременяване-противоза4атъ4ни.Ти си избираш.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    баня
    Станислава

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mirinda1
    Цитирай Първоначално написано от TheThinker
    Най-безопасно е да се прави секс с ръка! (поне що се отнася до тебе)
    С ръка
    Евалата.. Напълно съм съгласен, най-безопасно е с ръка. И тъй като си момиче (и не особено запознато явно), предварително си махни изкуствените нокти.... за по-безопасно

С очи
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Голям фен
    ако партньора е постоянен и сте изследвани може и само с противозачатъчни иначе най - добре с презерватив

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    kalpazanka според мен диафрагмата не е особено подходяща за тийнове особено като се има предвид че са доста безотговорни. Трябва да я постави гинеколог първия път, при всяко отслабване или напълняване трябва да се сменя или поне да се отиде на преглед за да е сигурно че все още пасва, ако се ползва без спермициден гел пърл индекса съвсем не нисък (1-20)... Пък и да седиш минимум 8 часа с това нещо вътре в теб... Аз на 15-16 определено нямаше и да си го помисля. Иначе аз се бях решила да започна така да с епредпазвам но имам намерение да отслабвам още (с минимум 7кг) и не ми се ще да го мисля.
    Скоро четох че има нова спирала която е подходяща и за млади жени които не са раждали и от това което научих от форуми жените са супер доволни. Проблема е че струва доста (около 200?) и не всеки гинеколог може да я постави. Говоря за Германия. В България не знам дали изобщо я има. Gynefix се казва. Ето снимка http://picnica.ciao.com/de/35785958.jpg
    Най-сигурните методи са противозачатъчните (пърл индекс 0,1-0,9) и симптотермалния метод (0,3). При презервативите пърл индекса е 1-12. Въпреки това смятам че е най-подходящия метод особено за тинейджърите защото са лесно достъпни, винаги под ръка, поставят се лесно, можеш веднага да забележиш ако са се скъсали и да вземеш мерки.

По добре не го прави, на 17 си а още дори незнаеш как е най безопастно да се прави секс. По добре се информирай повечко и тогава действай.
    Инак по темата: с презерватив
    Бургас

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съображенията ми против презервативите идват от факта, че момичето зависи от благоволението на момчето да надене шушлек. Локалните контрацептиви не са надеждни, а и са със странични ефекти. Комбинирани с мерене на БТ и прекъснат полов акт+бариерен метод /бил той презерватив или диафрагма/, сигурността вече е висока. А и при наличие на указания как се смятат опасни дни и специални календарчета, не е проблем момичетата да се пазят така.
    Противозачатъчните са си нож с две остриета, защото са с последствия за момичето. А момчето обикновено се успокоява и престава да слага презерватив, но именно той пази от болести, докато хапчетата пазят от бременност. Вариантът с изследванията не го признавам, тъй като ако се стигне до изневяра, а партньорът не се изследва наново, а е лепнал нещо, на кино заминава и момичето. Както и обратният вариант.
    Пърл индексите са си малко суховата теория и статистика. Живият живот е по-интересен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз съм само на противозачатъчни и сичко е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си