- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За колко време се влюбвате ?
[00:04:33] Г-н Николов каза: и ти казах
[00:04:41] Г-н Николов каза: за 2 седмици не се влюбва човек
[00:04:43] Г-н Николов каза: това е тръпка
[00:04:51] Г-н Николов каза: стига писа глупости колко си велика
Според вас за колко време човек може да се влюби? Според мен ,ако човек знае какво търси и какво харесва в полoвинката си ,може да се влюби и за ден ......![]()
![]()
![]()
Как мислите >
sleda ot lubovta
3 дена 4 часа 23 минути и 55 секунди
GTA Stunting
Хм, аз не мога да кажа за колко време човек може да се влюби. Хора много и различни. Аз лично не мога да се влюбя лесно и затова съответно не вярвам, че е възможно да се влюбиш за ден в полОвинката си![]()
Индивидуално за всеки. За това има и любов от пръв поглед(в която аз лично не вярвам,но за сметка на това пък много други хора вярват); има и влюбване след няколко седмици или месеца на запознанството с човека;има и дългогодишно приятелство,прераснало в любов.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
зависи от 4овека,а аз вярвам и в любовта от пръв поглед....
Опознаването и влюбването са две различни неща.. Опознавам човека с години. Влюбвам се за секунди.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Зависи от човека, от обстоятелствата, от страничните фактори и от оше много неща...![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Аз опознавам човек за, ммм... грубо казано 6 месеца. Пък мога да се влюбя само месец след това![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мога да ти кажа аз за колко се влюбвам.
Обикновено става от първия поглед. Като направя контакт с очи с някое момиче и се случи просто полудявам. За около 24 часа не мога да си я избия от главата и обикновено правя някакво действие, ако наистина ме е грабнала. Като минат 2-3 дена забравям.
Говорим за влюбване, не любов. Всеки си има различна интерпретация.
Temet Nosce
벨야카
аз никога не съм се влюбвала .. мислела съм си,че съм влюбена но не е било така .. според мен няма вечни неща .. при мен всяка чудо е за 3 днии .. хич не ме боли за наякви пикльовци с месеци ..но все пак не вярвам в любовта от пръв погледд .. това е необяснима привличане но не и любов .. случвало ми се е достатъчно пътии ..
Момчето ти го е казало ..![]()
Не не може за ден, нито за два да се влюбиш .. когато опознаеш човека както с добрите така и с лошите му качества и въпреки това го приемеш тогава пак ше си говорим ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да си влюбен е различно от това да ОБИЧАШ..
влюбването и за минутка може да стане..
при мен лично става страшно бързо винаги,за тва все съм в някви филми хах
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Първоначално написано от SoStarstruck
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ми не съм изчислила още..![]()
но за всеки случай не се влюбвам бързо,всичко става постепенно
зависи от човека,всеки е различен
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Силно привличане,окей .. може да се случи и за един ден,но влюбване .Според мен трябва повече време да опознаеш човека и т.н Трудно е да се опише историята на едно влюбване . . нещата просто се случват.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз мисля като * kombarka *![]()
На мен ми отне 5 месеца да се влюбя![]()
При всеки е индивидуално.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначалната стъпка е привличане, да ти изглежа различен/чна от останалите. Втора стъпка опознаване и още по-голямо хлътване. Трета стъпка влюбване и искайки да прекараш с човека цялото си време. Това е според мен долу горе. Отнема различно време. Около седмица - две.
о,влюбвам се бързо.
честно казано, мога да се влюбя и за дни ако видя това,което търся в човека.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
влюбвам се много бързо
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202