- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Здрач |vol.2|
глупости, не вярвамПървоначално написано от kattetty95
ХК от доста време вече не ги бива за нищо
като започнеш от правописните и пунктуационни грешки и като стигнеш до глупавите статии които пишат, с тоя парцал можеш само да си палиш печката....![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
KpucmuHa, адски много съм съгласна с теб. От няколко месеца вече не виждам смисъл да го купувам. Но пак си го взимам, защото очаквам, че може да има някакви подобрения, но за сега оставам разочарована. Единствените яки неща в списанието са рубриките на Мила, Нед и Ани. Аз съм фенка на Paramore, Twilight, Linkin Park, The Vampire Diaries, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Robert Pattinson, Kristen Stewart и Ashley Greene, но за тях вече няма нищо. Браво на Джъстин Бийбър за успеха му, но ми ОМРЪЗНА едва ли не във всеки брой да има за него - плакати и статии. Не съм против него, но това вече е ПРЕКАЛЕНО. Извинявам се на авторката, че пиша за неща, които не са свързани с темата, но не можах да се сдържа! PEACE!Първоначално написано от KpucmuHa
Enjoyy
ии малко инфо:
Според Deadline Hollywood Breaking Dawn ще излезе на 18.11.2011 г.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Едуард! Едуард! Едуард! Едуард! Едуард! ЙессС!Първоначално написано от kattetty95
Супер! Мерсии! А иначе за "Breaking Dawn" - ще чакам, ако трябва и още 5 години.
![]()
Тая с червените очи коя е?![]()
Явно не си чел/а книгите - това е Бри, новороден вампир.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Чела съм ги всичките още преди тая мания да започне.Просто беше преди доста време и вече не помня толкова много подробности.Мислех,че е Ренезмема си викам,а не може да е тя,тая е с черна коса.Иначе Бри са я намерили сладка,обаче Сет не ми харесва как са го избрали.А в книгата той ми беше един от любимците.
Тогава се извинявам за грешката.Първоначално написано от SuNsEt
А и нали Ренесме се "появява" в "Зазоряване". Иначе и на мен Бри ми допада.
Джаспър е ужасеен![]()
![]()
![]()
Джейййккккъъъббб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Да,да така е,но понякога се обърквам с тези по-страничните герои,кой кога се появява.Първоначално написано от Reall
Обаче Сет го чаках с голямо нетърпение,а като го видях ми потънаха гимиите.
![]()
^^ азз пък много си харесах Сет.. кефи ме![]()
ноо всеки с вкусовете си![]()
![]()
![]()
![]()
спец за тебПървоначално написано от tweettyy
:
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nqyAG...layer_embedded
Хммм, според мен са те! Леле изкрейзих, виках до сега като луда! Не съм добре! Йесссс! Ако не се лъжа Робърт, Кристен и Тейлър ще са в шоуто на Опра на рожденният ден на Робърт (13 май).![]()
^ мм с перука е,ама е ужасна![]()
е не мога да разбера нали в сагата всички физиологични процеси на вампирите са спрели.. е как така косата му не спира да расте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ и Виктория в първия филм на края на бала я показват със следи от сълзи....![]()
![]()
![]()
явно перуките са ужасни
а пък сълзите не съм ги видяла, но ми е много интересно в Здрач как в балетното студио се вижда отражението на вампирите в огледалото, защото аз знам че не трябва да се вижда![]()
е то не се вижда в други истории за вампири![]()
в Здрач вампирите блестят, имат отражения в огледалата и излизат на снимки!![]()
Охх , толкова е хубаввПървоначално написано от kattetty95
А тазии до негоо![]()
![]()
Бела е май , незнам без грим е отвратителна ..
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Не знам за вас,но на мен Розали ми е любимката от женската част.Има много романтично изражение и се обича много стилно.Особено като е с червено червило и с тая руса коса и очите й...жалко,че не мога да приличам на нея.![]()
http://idigitalcitizen.files.wordpre...e-cullen05.jpg
http://catarina.host22.com/imagens/rosalie2.jpg
^^ има един филм с Ники Рийд от 2003,на който наскоро попаднах .. казва се "13" или "Thirteen" ии е доста покъртителен..;d ноо е и интересен..
![]()
![]()
![]()
![]()
мен ме кефи Алис![]()