- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Здрач |vol.2|
Клиповете са страхотни!![]()
TrustNobody защо Бела да е, цитирам "курва"?![]()
Уау наистина са невероятни двете клипчета, особено второто![]()
човек,който вижда това за пръв път или е гледал само първата част няма ли да си каже,че е курва?
we are rockstars.
Хммм, аз гледах филмите и след това четох книгите /по-точно гледах първия филм и прочетох книгитеПървоначално написано от TrustNobody
/, но изобщо не съм помислила Бела за курва или нещо подобно. Въпрос на гледна точка.
![]()
Здравейте хораа!!! Хайде и аз да се включа !!Купихте ли си билети за филма?!
![]()
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Според мен Бела не е курва, амаа тва да се целува с единия и после бам в прегръдките на другия, наистина изглежда... тъпо и странно!
Иии най после!!! Един филм, в който да ги направят БЕЛИ! В предишните филми на моменти хората бяха по - бели от вампирите. Тук вече са ги направили както трябва! Само дето Джаспър е с много странна прическа. Розали е по - красива.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Даа .. Джаспър само как са го накъдрили..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
http://www.youtube.com/watch?v=CB-bqrfaOK4 .. Хора това гледахте ли го? :P
Имам чувството, че и самият Джаксън не се понася с тая косаБтв, тва перука ли е/дано!/?
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
Амии .. мисля, че не е перука за съжаление ..Май косата си му е толкова дълга те саммо му я къдрят ..
Но защо? Никой не знаее ..
![]()
![]()
перуките им са ужасни на всички - Бела, Розали, Джаспър...
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Дам .. на Розали особено и стои много изкуствено косата ..Първоначално написано от xWandereRx
ем... целува се с гаджето и отива да прегърне приятелПървоначално написано от BloomF
![]()
ааа и Едуард я целуна![]()
а пък перуките![]()
![]()
![]()
Бела и Розали са зле![]()
Джаспърнямам думи
ами тази, която играе Виктория-много изкуствено изглежда![]()
[quote="lovey0u"]Първоначално написано от BloomF
Да на Виктория и е като прежда ..![]()
Ааа да ви питам четохте ли новата книга? Аз я прочетох днес ..Стефани е написала още една невероятна книга .. За пореден път останах зашеметена от омагьосващия начин по който пише тя!!
![]()
Говориш за "Краткият втори живот на Бри Танър", нали? А не за "Скитница", защото и двете съм ги чела и много ми харесват /"Краткият втори живот на Бри Танър" го четох на английски в официалния сайт на книгата/.Първоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
на мен и Алис не ми харесваПървоначално написано от lovey0u
много й е къса косата
![]()
Да за ''Краткият втори живот на Бри Танър'' говорех .. много ми хареса ..Първоначално написано от Reall
а ''Скитница'' и нея ще я почвам ..
![]()
Скитница е най - добрата и книга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
а тая новата не мисля да я чета, изобщо не ме интересува живота на оная![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ааа давайте ги тея книги![]()
има ли ги в нета на български?
пп: http://www.teenproblem.net/news/s/20138.html
дано да е само клюка![]()
КАКВООООО!!!???!!???Първоначално написано от lovey0u
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е възможно!!!! не не... това неможе да е истина....![]()
К'во се мръщите![]()
Радвайте се, че Роб е свободен![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
според мен това е само слух, нищо повече![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Първоначално написано от Eclipse22
Съгласна съм!
btw - малко остана до Затъмнениенямам търпение
![]()
^ И аз, и аз ... това ми е един от любимите филми - иии ве4е дори искам да видя Breaking Down и Midnight sun![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd