.
Отговор в тема
Страница 25 от 30 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 730
    Голям фен Аватара на Reall
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    ооо и аз след малко отивам да си купувам браво апък на филма ще ходя утре да го гледам
    и аз утре ще ходя да го гледам.

Ти от къде си?

Цитирай Първоначално написано от Reall
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    ооо и аз след малко отивам да си купувам браво апък на филма ще ходя утре да го гледам
    и аз утре ще ходя да го гледам.

Ти от къде си?
    бургас

Голям фен Аватара на TrustNobody
    още не съм го гледала,но една приятелка ми разправяше,че филма е по-тъп от Новолуние това не знам дали е възможно..
    вика "добре,че имаше некъв екшън накрая..иначе преди това хората ставаха и си тръгваха от залата,а останалите като свърши филма почнаха да викат "yey"" много зле.
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    абе филма е като пародия на книгата.. през по голяма част от времето се хилех, защото някои моменти бяха абсурдни.. тъп е
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    SunCity
    http://www.youtube.com/watch?v=38LMV...layer_embedded

неее,нееее.. тва просто не е истина

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    http://www.youtube.com/watch?v=38LMVNzqKtI&feature=player_embedded

аааааа тва ще бъде уникално Дано като излезе го качат някъде да го гледаме
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94

аааааа тва ще бъде уникално Дано като излезе го качат някъде да го гледаме
    тваа ще върхът... ол ол неее това ще ме накара да стана фен на twilight хаха оо тва е суперр

Голям фен Аватара на Reall
    Днес ходих на кино, за да гледам "Затъмнение". Този филм е една огромна палитра от чувства, емоции, цветове и съдби. Нямам думи, няма да ми стигнат всичките епитети, за да опиша колко ми хареса. Бях прочела коментари, в които имаше негативни изказвания. Аз съм далеч от това. Книгата беше интерпретирана чудесно. Имаше някои разминавания, но това не пречи да се хареса на хората. В началото ми беше интересно с Райли, след това и на поляната. После нещо ми стана малко скучно, когато Бела бе на гости у майка й с Едуард, но няма как филмът да няма слаби места. А останалата част от "Затъмнение" (тренировките, речта на Джес, самата битка, историите на Розали и Джаспър *макар и кратки*) не е за изпускане. Иначе Джейкъб по принцип ми е антипатичен, но накрая ми стана гадно като го видях ранен и безпомощен. Последната сцена от филма и предлагането на брак от Едуард в стаята му на Бела са ми любимите. Харесаха ми последните думи на Бела, бяха страхотни. Най-смешен ми беше раззговорът между Чарли и Бела, относно сексуалното й образование. Имаше и още много смешни моменти, разбира се, както и тъжни,любовни и т.н. Със сигурност ще го изгледам още десетки пъти, това е любимият ми филм от сагата.

Очите на Есме бяха оранжеви.
    Перуката стоеше ужасно на Розали в комбинация с веждите й.
    Алис нещо не беше в много добро настроение през целия филм.
    Кълън преди битката, в очакване на новородените - прекрасна гледка.! Прекрасни!
    Бела и Едуард - големи сладури заедно. Предложението за брак - неповторимо.
    Речта на Джесика беше чудесна, точно на място.
    Този Ройс не беше един от най-красивите.
    Райли е голям сладур.
    Образът на Виктория е много хубаво пресъздаден от Брус Далас Хауърд. Браво!

ОБИЧАМ "ЗАТЪМНЕНИЕ"!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    някъде има ли го с БГ събс ? Моя ви кажете ми ( не,че не знам английйски, ама страшно ме мързи да си превеждам) Моля ви ?????????
    иначе досега отзивите за Затъмнение са повече от добри
    Филма го гледах от тук http://myonvideo.com/files/5469/The_...BD%D0%B8%D0%B5 ...С бг субтитри, не с много добро качество, но пък.....си заслужава..

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    някъде има ли го с БГ събс ? Моя ви кажете ми ( не,че не знам английйски, ама страшно ме мързи да си превеждам) Моля ви ?????????
    иначе досега отзивите за Затъмнение са повече от добри
    Филма го гледах от тук http://myonvideo.com/files/5469/The_...BD%D0%B8%D0%B5 ...С бг субтитри, не с много добро качество, но пък.....си заслужава..
    МНОГО ти благодаря за линка
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе хора, само на мен ли не ми харесаха изобщо визиите на актьорите без Джейкъб Едуард ми изглеждаше ужасен в сравнение с миналите две части... Бела що-годе беше нормално, но в Новолуние ми хареса повече, Джаспър пък с тая дълга коса беше отвратителен... Алис... пак беше сладка ама нещо прическата не ми допадна... с Розали по същия начин Изобщо, никой не ми хареса как е направен от Cullen... Джейкъб естествено беше уникален
    А филма като цяло ми хареса доста. Съдех по книгата и очаквах да е доста тъп, но ме изненада приятно

Ааа и новата Виктория също не ми хареса - старата изглеждаше по-злобна
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

и аз гледах филма, наистина е невероятен!!! апък актьорите според мен всякак са си хубави

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн

хахаххаа ще е супер
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Всички бяха просто уникални и самия филм много ми хареса!!! Нямам търпение за BREAKING DOWN ! И трите филма са невероятни направо ,но за мен Здрач си остава най-хубавата част.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Ооо много се радвам че ви харесва филма .. И аз мисля, че е невероятен!! На мен засега Затъмнение най-много ми харесва от трите части, но и Здрач още си го обичам .. няма да забравя първият път когато хванах книгата, първият път, когато гледах филмаа ..
    И да ви кажа и аз си купих Бравото .. Много се радвам на плакатите .. Само, че не занм вече къде ще ги залепя .. Най-после имаа хубав плакат на Джейк !! Не знам за другите плакати, но на Джейкъб ше му намеря място .. Статиите не са лошии .. но аз си го купих най вече заради плакатите .. :P
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Олеееееееее тоя филмм е такава боза че просто не е възможно.. ужасно скучен и тъп.. гледах го на няколко пъти докато го изгледам защото ми беше супер скучен.. с всеки изминал филм стават все по-тъпи.. реших четвъртия да не го гледам защото може и да заспя на него.. просто съм много разочарована.. очаквах повече нооо тя и книгата е супер тъпа зарязах я на средата..

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Олеееееееее тоя филмм е такава боза че просто не е възможно.. ужасно скучен и тъп.. гледах го на няколко пъти докато го изгледам защото ми беше супер скучен.. с всеки изминал филм стават все по-тъпи.. реших четвъртия да не го гледам защото може и да заспя на него.. просто съм много разочарована.. очаквах повече нооо тя и книгата е супер тъпа зарязах я на средата..
    очаквай сега да почнат да те линчуват
    Иначе аз нямам търпение да ги снимат всичките филми и най-накрая да мине тая изстерия със Здрача.

Аз пък ще гледам и четвъртият филм ^^ Кристин е странно смешно дразнеща
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Някъде таммм...
    ако питаш мен Кристин е страшно грозна, гадна, противна, отблъскваща, дразнеща, тъпа и така нататък.. няма смисъл да изброявам повече защото много хора може да ми се нахвърлят

Град
    Някъде таммм...

лелееееее ебасиии якото

Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Абе хора, само на мен ли не ми харесаха изобщо визиите на актьорите без Джейкъб Едуард ми изглеждаше ужасен в сравнение с миналите две части... Бела що-годе беше нормално, но в Новолуние ми хареса повече, Джаспър пък с тая дълга коса беше отвратителен... Алис... пак беше сладка ама нещо прическата не ми допадна... с Розали по същия начин Изобщо, никой не ми хареса как е направен от Cullen... Джейкъб естествено беше уникален

Ааа и новата Виктория също не ми хареса - старата изглеждаше по-злобна
    спокойно и на мен не ми харесахаа.. както каза ти само Джейкъб беше хубав както винаги с това мускулесто тяло... Едуард беше грозен, Бела отблъскваща както винаги, Алис - косата и в Здрач беше по-хубава, по-къса... Както каза ти Виктория никак не беше страшна а русата перука с черните вежди на Розали беше Косата на Джаспър беше по-дълга от предните филми и приличаше на някакъв самодив..абее нямам думи.. пълна тъпотия

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    ако питаш мен Кристин е страшно грозна, гадна, противна, отблъскваща, дразнеща, тъпа и така нататък.. няма смисъл да изброявам повече защото много хора може да ми се нахвърлят
    играе ужасно пропусна да кажеш ^^
    Особенно с тая новата прическа
    Чудя им се на режисьорите как може да са избрали точно нея.
    Нямам търпение да я вида в ноявит филм
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Някъде таммм...
    като се замисля сега и аз може да гледам 4 част да я видим на какво прилича тая Бела :d

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тя кога трябва да излезе тая четвърта част? Има ли вече някаква информация или? Уж се очертава да е интересна ама ще видим...

Не знам, на мен нещо взе да ми става прекалено блудкаво и бозаво... Всичко се върти около силата на любовта към Бела... Всички искат нея, всички се бият за нея, бла бла бла... Да не говорим, че в Затъмнение нещо много к*рвенски го раздава - ту с Едуард, ту с Джейкъб Дано 4-тата част да е добре направена. Тя се очертава като финална нали?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Само не мога да разбира всички защо толкова я обичат?
    Нито е много хубава,нито е много умна,нито има някакъв хубав характер.
    Ми тя една безлична такава...просто не мога да я опиша.
    Какво е направила за Джейкъб,че толкова се държи оня за нея?
    Всичките са прости и тичат след нея

Кристииин - http://shaketheglitterr.tumblr.com/p...ll-whats-wrong
    Ето вече можете да разгадаете странните й физиономии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си