- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Здрач |vol.2|
Стига сте завиждали на Кристен![]()
Тя е красива ... просто има ужасна коса, но какво да направи момичето
На мен лично повече ми харесват момчетата от филма ... и Робърт и Тайлър са страшно готини и са добри актйори
Филма е интересен, спор няма ... мен лично само Новолунието малко ме депресира, защото беше страшно подтискащо, когато Едуард замина и после, когато искаше да се самоубие![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Книгите са такива, филмите също. На който не му изнася да не чете книгите и да не гледа филмите. Никой не ви е накарал. А като искате да изказвате отрицателни мнения относно филма и каста - има си специална тема, която е за антифенове. Намерете я и пишете в нея. Аз ли не разчитам или заглавието на ТАЗИ тема показва, че тук е за фенове??
^ Кво пречи да сме фенове и пак да критикуваме филмите или книгите. Аз още не съм гледала Затъмнение, но мога да говоря за Здрач и Новолуние и пак да кажа, че са отвратителни. Новолуние ми хареса повече, защото са се придържали повече към книгата. Здрач филма си е пълна боза - отвратителен. Кристен и Робърт не ми харесва как играят. В нито един от двата филма, съмнявам се да ми харесат и в Затъмнение.
Както повечето филми по книги и тия не струват.
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
и аз днес го гледах на кино,беше просто УНИКАЛНО .. сцената с битката с новородените бешеПървоначално написано от Reall
![]()
а целувката между Джейк и Бела.. [-o< идваше ми да скоча в екрана,за да я избутам и да съм на нейно място
![]()
не очаквах да е нещо повече от другите два,но се изненадах много..
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Аз говоря само за анти-феновете. Иначе за феновете - не може всичко да е цветя и рози, винаги ще има недоволни. А на мен пък "Новолуние" не ми харесва (филмът и книгата). А иначе "Здрач" и "Затъмнение" ме кефят. Това е.
Първоначално написано от selenasky
Да и завиждаме.. на какво?!
На грозната и усмивка или на неорентирата и физиономия ли..
Че на мен Алис и Розали ми харесват сто пъти повече..
мишкинки аз още не съм ходила да го гледамабе хора стига сте се карали,я споко малко...всеки си има мнение по дадения въпрос,ама това не означава, че трябва да се изпотрепат всички...По- кротко
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Олелелееее.....адските сааПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
![]()
"ЗАЗОРЯВАНЕ" ЩЕ СЕ СНИМА В ЛУИЗИАНА
Summit Entertainment’s THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be filmed in both Baton Rouge, Louisiana and Vancouver over the next year starting this fall. The next chapter of THE TWILIGHT SAGA will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011.
Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.
The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing.
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.
The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, is currently in theatres.
Мен от целия филм (то не е и филм това, а си е чиста боза.. xD) ми харесва единствено Кристен, понеже гледах един филм наскоро с нея и в него ме кефеше, не знам защобеше някак си небрежна и.. и.. не знам
А аз дори не знаех, че участва в здрач, защото преди това нали изобщо не съм се интересувала от тая боза.. и наскоро видях в Хай Клуб Кристен и си викам - Абе, т`ва не е ли онази от филма, който глдах...мм.. не знам защо, но ме кефи... странно..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Кой филм си гледала с нея?Първоначално написано от elito0o0o0
Adventureland
http://zamunda.net/details.php?id=225516&hit=1Не знам защо толкова ми хареса във филма
![]()
Точно него не съм го гледала, ама сега го пускам да се тегли.Надявам се да е хубав, както ти казваш.
Ами, не знам..Първоначално написано от Reall
![]()
![]()
Тоя филм ми се стори голяма бозичка....Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
Ако искате хубав филм с Кристен - На женска територия - In the land of womenФилмът е много смислен, а на Кристен партнират Адам Броуди и Мег Райън.
Иначе Кристен като актриса не ми харесва особено, физиономията и е една отнесена, заспала, малко на наркоманка ми мязаНо иначе има нещо много красиво в нея, поне аз така смятам.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
съгласна съм, че филма е боза и мнението ти а Кристен и аз не я харесвам като актрисаПървоначално написано от gabi_94
макар, че ми е трудно да видя нещо красиво в нея, не е грозна, но нз..![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
New style of Jasper: http://prikachi.com/images/121/2316121L.jpg![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0WeSz...layer_embedded
![]()
много се смях на тази сцена..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
i'm a virginПървоначално написано от kattetty95
dadadddada![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
една от любимите ми сцени, особено накраяПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Още една моя любима сцена: http://www.youtube.com/watch?v=v9vOu...os=rt1HyqtROQU
и Джаспър как обикаля като някой шефПървоначално написано от Reall
![]()
Някой освен мен гласува ли в http://www.teenchoiceawards.com/ ? :P
лелее колко много категорииПървоначално написано от Reall
почти навсякъде гласувах![]()