.
Отговор в тема
Страница 26 от 30 ПървиПърви ... 16222324252627282930 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 730
    Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Стига сте завиждали на Кристен
    Тя е красива ... просто има ужасна коса, но какво да направи момичето
    На мен лично повече ми харесват момчетата от филма ... и Робърт и Тайлър са страшно готини и са добри актйори
    Филма е интересен, спор няма ... мен лично само Новолунието малко ме депресира, защото беше страшно подтискащо, когато Едуард замина и после, когато искаше да се самоубие
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Голям фен Аватара на Reall
    Книгите са такива, филмите също. На който не му изнася да не чете книгите и да не гледа филмите. Никой не ви е накарал. А като искате да изказвате отрицателни мнения относно филма и каста - има си специална тема, която е за антифенове. Намерете я и пишете в нея. Аз ли не разчитам или заглавието на ТАЗИ тема показва, че тук е за фенове??

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ^ Кво пречи да сме фенове и пак да критикуваме филмите или книгите. Аз още не съм гледала Затъмнение, но мога да говоря за Здрач и Новолуние и пак да кажа, че са отвратителни. Новолуние ми хареса повече, защото са се придържали повече към книгата. Здрач филма си е пълна боза - отвратителен. Кристен и Робърт не ми харесва как играят. В нито един от двата филма, съмнявам се да ми харесат и в Затъмнение.
    Както повечето филми по книги и тия не струват.
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    SunCity
    Цитирай Първоначално написано от Reall
    Днес ходих на кино, за да гледам "Затъмнение". Този филм е една огромна палитра от чувства, емоции, цветове и съдби. Нямам думи, няма да ми стигнат всичките епитети, за да опиша колко ми хареса. Бях прочела коментари, в които имаше негативни изказвания. Аз съм далеч от това. Книгата беше интерпретирана чудесно. Имаше някои разминавания, но това не пречи да се хареса на хората. В началото ми беше интересно с Райли, след това и на поляната. После нещо ми стана малко скучно, когато Бела бе на гости у майка й с Едуард, но няма как филмът да няма слаби места. А останалата част от "Затъмнение" (тренировките, речта на Джес, самата битка, историите на Розали и Джаспър *макар и кратки*) не е за изпускане. Иначе Джейкъб по принцип ми е антипатичен, но накрая ми стана гадно като го видях ранен и безпомощен. Последната сцена от филма и предлагането на брак от Едуард в стаята му на Бела са ми любимите. Харесаха ми последните думи на Бела, бяха страхотни. Най-смешен ми беше раззговорът между Чарли и Бела, относно сексуалното й образование. Имаше и още много смешни моменти, разбира се, както и тъжни,любовни и т.н. Със сигурност ще го изгледам още десетки пъти, това е любимият ми филм от сагата.

ОБИЧАМ "ЗАТЪМНЕНИЕ"!!!
    и аз днес го гледах на кино,беше просто УНИКАЛНО .. сцената с битката с новородените беше а целувката между Джейк и Бела.. [-o< идваше ми да скоча в екрана,за да я избутам и да съм на нейно място не очаквах да е нещо повече от другите два,но се изненадах много..

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Аз говоря само за анти-феновете. Иначе за феновете - не може всичко да е цветя и рози, винаги ще има недоволни. А на мен пък "Новолуние" не ми харесва (филмът и книгата). А иначе "Здрач" и "Затъмнение" ме кефят. Това е.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Стига сте завиждали на Кристен
    Тя е красива ... просто има ужасна коса, но какво да направи момичето
    На мен лично повече ми харесват момчетата от филма ... и Робърт и Тайлър са страшно готини и са добри актйори
    Филма е интересен, спор няма ... мен лично само Новолунието малко ме депресира, защото беше страшно подтискащо, когато Едуард замина и после, когато искаше да се самоубие

Да и завиждаме.. на какво?!
    На грозната и усмивка или на неорентирата и физиономия ли..
    Че на мен Алис и Розали ми харесват сто пъти повече..

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    мишкинки аз още не съм ходила да го гледам абе хора стига сте се карали,я споко малко...всеки си има мнение по дадения въпрос,ама това не означава, че трябва да се изпотрепат всички...По- кротко
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    http://marquise-group.com/shop/index.php?ref=41&cPath=126

Олелелееее.....адските саа

"ЗАЗОРЯВАНЕ" ЩЕ СЕ СНИМА В ЛУИЗИАНА
    Summit Entertainment’s THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be filmed in both Baton Rouge, Louisiana and Vancouver over the next year starting this fall. The next chapter of THE TWILIGHT SAGA will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011.

Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.

The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, is currently in theatres.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Мен от целия филм (то не е и филм това, а си е чиста боза.. xD) ми харесва единствено Кристен, понеже гледах един филм наскоро с нея и в него ме кефеше, не знам защо беше някак си небрежна и.. и.. не знам А аз дори не знаех, че участва в здрач, защото преди това нали изобщо не съм се интересувала от тая боза.. и наскоро видях в Хай Клуб Кристен и си викам - Абе, т`ва не е ли онази от филма, който глдах...мм.. не знам защо, но ме кефи... странно..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Мен от целия филм (то не е и филм това, а си е чиста боза.. xD) ми харесва единствено Кристен, понеже гледах един филм наскоро с нея и в него ме кефеше, не знам защо беше някак си небрежна и.. и.. не знам А аз дори не знаех, че участва в здрач, защото преди това нали изобщо не съм се интересувала от тая боза.. и наскоро видях в Хай Клуб Кристен и си викам - Абе, т`ва не е ли онази от филма, който глдах...мм.. не знам защо, но ме кефи... странно..
    Кой филм си гледала с нея?

Град
    Galapagar
    Adventureland

http://zamunda.net/details.php?id=225516&hit=1 Не знам защо толкова ми хареса във филма

Точно него не съм го гледала, ама сега го пускам да се тегли. Надявам се да е хубав, както ти казваш.

Град
    Galapagar
    Точно него не съм го гледала, ама сега го пускам да се тегли. Надявам се да е хубав, както ти казваш.
    Ами, не знам..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами, не знам..
    Тоя филм ми се стори голяма бозичка....

Ако искате хубав филм с Кристен - На женска територия - In the land of women Филмът е много смислен, а на Кристен партнират Адам Броуди и Мег Райън.

Иначе Кристен като актриса не ми харесва особено, физиономията и е една отнесена, заспала, малко на наркоманка ми мяза Но иначе има нещо много красиво в нея, поне аз така смятам.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

от анти фен темата

Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Ами, не знам..
    Тоя филм ми се стори голяма бозичка....

Ако искате хубав филм с Кристен - На женска територия - In the land of women Филмът е много смислен, а на Кристен партнират Адам Броуди и Мег Райън.

Иначе Кристен като актриса не ми харесва особено, физиономията и е една отнесена, заспала, малко на наркоманка ми мяза Но иначе има нещо много красиво в нея, поне аз така смятам.
    съгласна съм, че филма е боза и мнението ти а Кристен и аз не я харесвам като актриса
    макар, че ми е трудно да видя нещо красиво в нея, не е грозна, но нз..
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    SunCity
    http://www.youtube.com/watch?v=0WeSz...layer_embedded

много се смях на тази сцена..

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    http://www.youtube.com/watch?v=0WeSz5aXrqU&feature=player_embedded

i'm a virgin
    dadadddada
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    http://www.youtube.com/watch?v=0WeSz5aXrqU&feature=player_embedded

i'm a virgin
    dadadddada
    една от любимите ми сцени, особено накрая

Още една моя любима сцена: http://www.youtube.com/watch?v=v9vOu...os=rt1HyqtROQU

една от любимите ми сцени, особено накрая

Още една моя любима сцена: http://www.youtube.com/watch?v=v9vOu...os=rt1HyqtROQU
    и Джаспър как обикаля като някой шеф

Някой освен мен гласува ли в http://www.teenchoiceawards.com/ ? :P

Някой освен мен гласува ли в http://www.teenchoiceawards.com/ ? :P
    лелее колко много категории
    почти навсякъде гласувах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си