- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвет за преса за коса
Здравейте! Знам, че има много теми за преси за коса, но точно за тези двете не успях да намеря. Колебая се между следните две преси..
http://elekom.bg/details_perm_82C.html
http://elekom.bg/details_perm_666.html#
Първата съм я ползвала и е една от малкото, който ми изправя косата за повече от 30 мин. , но понеже втората е по нов модел и е 75W , а не като другата 70.
Мерси на всички, който ще ми помогнат.
![]()
![]()
![]()
Аз съм за втората.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Втората е по-добра според характеристиките.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Втората![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Втората е по-високия клас.
Първата е по-ниския и базов модел.
Първо по изброени функции, ватовете не мисля, че 5 васа са определящи, но и по името на модела си личи.
C най-вероятно означава Класик, което е обикновен модел.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
втората![]()
мерси за отговорите до тук, някой може ли да ми каже дали я има и дали загрява бързо...![]()
![]()
![]()
попринцип много хора казват, че пресите на Елеком са добри![]()
лично аз съм за втората :P
Просто аз
Първоначално написано от SmilezZz
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първата !Сега съм се изправила с такава преса и е чук.Загрява супер бързо та щях да се изгоря вчера . с Две ръце съм за нея.![]()
Загрява за секунди максимум за около 1 минута!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
vtorata
Благодаря на всички за отговорите![]()
![]()
![]()
Втората![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие